Aydin CAGDAS
Sarı Üye
- 2 Şubat 2011
- 231
- 0
- 976
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
Bence Türkiyede'ki kariyerinin sonuna geldi tamamen şahsi görüşüm.
Bence Türkiyede'ki kariyerinin sonuna geldi tamamen şahsi görüşüm.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim anlamadığımda bu nolmuş hasan şaşa. adam yıllarca onuruyla galatasaray forması giymesi suçmu. ozaman del piero da gerizekalı. takımı ligden düştü ayrılmadı. tottiden mal. hele hele gerard hepten salak. real kaç kez istedi de gitmedi. hayır nolmuş hasan şaşa ben onu anlamıyorum
Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.
Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.
Ben aksini iddaa etmedimki zaten. Hasan Şaş ile o adamları kıyaslamak zor orası ayrı ama Hasan'ın en formda olduğu dönemlerde medyanın ne oyunlar oynadığını hepimiz biliyoruz. Benim söylemek istediğim bu.
Arda'ya Hasan'a yapılanlardan daha fazlası yapılıyor. Yerinde olsam sezon sonu giderim.
Yilmaz Vural: 20 yasindaki futbolcuya kaptanlik verilirmi ya. Kaptanlik demek insan idare etmek demek. Daha adam kendini idare edemiyor.
Güzel dedi güzel.
FERNANDO TORRES de 19 yaşındayken 3 sene boyunca Athletico Madrid kaptanıydı bu işin yaşla alakası yok hala böle şeylere takılıp kalmışsınız
FERNANDO TORRES de 19 yaşındayken 3 sene boyunca Athletico Madrid kaptanıydı bu işin yaşla alakası yok hala böle şeylere takılıp kalmışsınız
valla Arda gücenmesin de ben Servet in falan Arda nın kaptanlığını taktığını düşünmüyorum. Neill? sanmam. Cana? zor. vs
Madem bu işten çok iyi anlıyosun gibi konuşuosun gitseydin topcu olsaydında sen kaptan olsaydın . Bırakın bu içi boş yorumları
Madem bu işten çok iyi anlıyosun gibi konuşuosun gitseydin topcu olsaydında sen kaptan olsaydın . Bırakın bu içi boş yorumları
ne alakası var birader kafan mı iyi