Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Bence Türkiyede'ki kariyerinin sonuna geldi tamamen şahsi görüşüm.

benim anlamadığımda bu nolmuş hasan şaşa. adam yıllarca onuruyla galatasaray forması giymesi suçmu. ozaman del piero da gerizekalı. takımı ligden düştü ayrılmadı. tottiden mal. hele hele gerard hepten salak. real kaç kez istedi de gitmedi. hayır nolmuş hasan şaşa ben onu anlamıyorum

Senin bu saydığın futbolcular çok özel oyuncular sadece kendi klüblerince değil bütün dünyanın kabul ettiği ve her büyük takımın kadrosunda görmek istiyecegi topculardır ama Hasan Şaş onlar ayarında biri deildi ve hiç olamadı sadece türkiye çapında ve 2002 dünya kupasında kendini gösterdi ve o sene satılmalıydı aynı şey Arda içinde geçerli eğer Liverpool ve Athletico istiyosa satılsın yoksa bu denli başka büyük bir klüb istemez çünkü ortalık yetenekli müthiş oyuncularla dolu

Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.

işte ben bundan bahsediyorum. sen oyuncuna sahip çıkmassan kim çıkacak medyamı??? neden hasan yuhalandı neden??? hakkettimi? arda hakkettimi? van persie 3senede kaç maça çıkmıştır. ben nezaman baksam sakat. yuhalandımı??? gönderildimi??? abi bi ardamız var ona bile sahip çıkmıyoruz. ne diyim size bide siz vurun ozaman

Olaya bakış açın gerçekten şaşırttı beni. O bahsettiğin adamları el üstünde tuttular sürekli. Hasan Şaş ise sürekli yerden yere vuruldu ve kariyerindeki son maçlardan birinde ıslıklandı. Bizim bahsettiğimiz durum bu ülkenin, bu medyanın Arda'yı da yiyeceği. Hasan Şaş için o dönem ne eleştiriler yapıldı neler neler söylendi ve bir daha asla eski günlerine dönemedi hatırlarsan.

El üstünde tutuldular cünkü istikrarli sekilde takimlarina liderlik yapti bu adamlar. Hasan dünya kupasi sonrasi hic bir sekilde istikrari yakalayamamisti, performans olarak sürekli düsüs gösteriyordu. Hele sözlesme yenileyecek mi, yenilemeyecek mi diye diye koca bir sezonu yedi. Sonra istedigi gibi bir teklif alamayinca bizimle sözlesme uzatti, adamin aklinda aslinda hep gitmek vardi, öyle olmasaydi direk dünya kupasi sonrasi sözlesme uzatirdi cazip teklif gelseydi gene satilabilirdi. Sonra da bir daha toparlanamadi zaten, Gerets'le sampiyon oldugumuz sene disinda bir daha futbol oynadigi görülmedi, ve erken yasta futbolu birakti, kendine sakatligi sirasinda bakmadigi icin. El üstünde tutulacak bir tarafi yoktu Hasan'in, kendisine yapilanlari asla savunmuyorum, Hasan Sas benim icin efsaneydi hep. En sevdigim futbolcuyu takimda Hagi gittikten sonra. Ama maalesef kendi kendini bitirdi, Arda da bu gidisle öyle olacak gibi. 2002 dünya kupasi Hasan Sas icin neyse, Arda icin de 2008 Avrupa sampiyonasi o gibi gözüküyor. Ara ara parlar gene, ama o kadar.

Ben aksini iddaa etmedimki zaten. Hasan Şaş ile o adamları kıyaslamak zor orası ayrı ama Hasan'ın en formda olduğu dönemlerde medyanın ne oyunlar oynadığını hepimiz biliyoruz. Benim söylemek istediğim bu.

Arda'ya Hasan'a yapılanlardan daha fazlası yapılıyor. Yerinde olsam sezon sonu giderim.

Hasan Şaş Gerets'in ilk sezonunda ne oynamıştı be. 10 numara pozisyonunda oynuyordu ve asist kralı olmuştu.

Arda, sen de dön artık. Sakatlığın kronikleşmez umarım.

Ben aksini iddaa etmedimki zaten. Hasan Şaş ile o adamları kıyaslamak zor orası ayrı ama Hasan'ın en formda olduğu dönemlerde medyanın ne oyunlar oynadığını hepimiz biliyoruz. Benim söylemek istediğim bu.

Arda'ya Hasan'a yapılanlardan daha fazlası yapılıyor. Yerinde olsam sezon sonu giderim.

Yildiz oyunculara dünyanin her yerinde ayni sey yapiliyor. Medyanin ilgisi her yerde böyle, her hareketleri tartisiliyor, her yaptiklari olay oluyor. Bunda anormal birsey yok, Arda'ya da Hasan'a da bu anlamda yapilan ters birsey yok. Onlar bunu kaldiramiyor sadece, özellikle Arda. Herkes onu rahat biraksin, hicbir yaptigini sorgulamasinlar istiyor. Ama bunu isterken de pek ona göre yasamiyor. Arda'nin üstüne gidilecek tabii ki de, normali bu. Ingiltere'de kendi milli oyuncularina neler yapmiyorlar, Ispanya'da, Italya'da ayni sekilde. Arda oralara giderse ayni baskiyla ve ilgiyle karsilasmayacaktir elbette, cünkü orda hic kimse degil. Orda Arda Turan'im dediginde kimse tanimayacak. Ama avrupa'ya gidip ayni sekilde yasamaya devam ederse cok barinamaz oralarda zaten. Giden nice Türk futbolculari gibi onu da geri postalarlar eger bu "profesyonel" yasantisini degistirmezse.

Hasan Şaş ile su an arda yı kıyaslamak hasan şaş a haksızlık olur.hasan şaş arda nın şu ankş yaşında arda dan inanılmaz faydalıydı.hatırlarsanız lucescu nun 2.senesinde sergen sakatlanınca bizi nerdeyse tek başına şampiyon yapmıştı.örenk trabzon deplasmanı.gerets zamanında verdiği katkıyı zaten hepimiz biliyoruz.Keşke arda hasan kadar katkı verse.iyi bir hasan şaş iyi bir arda dan herzaman daha öndedir.

Hasan Şaş 40, Sergen 37 kez A milli olmuş. Hasan'ın 2, Sergen'in 5 golü var. Arda 23 yaşında 42 kez milli oldu. 9 da golü var. Bakın daha 23 yaşında. Arda'yı başkalarıyla karıştırmayın...

Hem de milli takımın en önemli ismi, tartışmasız. Hani haybeye oynamıyor 42 maçı...

Hasan Şaş'ın yeri ayrıdır ama, laf edilmez...

Yilmaz Vural: 20 yasindaki futbolcuya kaptanlik verilirmi ya. Kaptanlik demek insan idare etmek demek. Daha adam kendini idare edemiyor.

Güzel dedi güzel.

Yilmaz Vural: 20 yasindaki futbolcuya kaptanlik verilirmi ya. Kaptanlik demek insan idare etmek demek. Daha adam kendini idare edemiyor.

Güzel dedi güzel.

FERNANDO TORRES de 19 yaşındayken 3 sene boyunca Athletico Madrid kaptanıydı bu işin yaşla alakası yok hala böle şeylere takılıp kalmışsınız

FERNANDO TORRES de 19 yaşındayken 3 sene boyunca Athletico Madrid kaptanıydı bu işin yaşla alakası yok hala böle şeylere takılıp kalmışsınız

Yasla alakasi yok tabiki. Ama bizm Arda daha yeterince olgunlasmadi.

Onu demek istedi zaten. Ince düsnüelim biraz.

yaşla değil başla alakası var.o başta arda da yok.bunu anlamayacak ne var.kim takıyor ardayı takımda.bir kere başkanın karşısında eli cebinde gözünde gözlük ile konuşuyorsan o takıma kaptanlık yapamazsın.istediğin kadar abi-abla muhabetin olsun.

valla Arda gücenmesin de ben Servet in falan Arda nın kaptanlığını taktığını düşünmüyorum. Neill? sanmam. Cana? zor. vs

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt