Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

Sakat değil diyorlar,çıkıp yalanlasana,eğer yalanlamıyorsan kaptanlığı bırak Kaptan!

Ciddi diyorum bırak..

Arda sol kasığından sakatlandı ilk sakatlığında ve oradan ameliyat oldu. Şu anda ise sağ kasığından problemi var. Kaynak Fanatik bu arada. Arda olunca herşeye inanırsınız zaten.

Niye sakatlığına dair bir yalanlama gelmiyor?

Arda sol kasığından sakatlandı ilk sakatlığında ve oradan ameliyat oldu. Şu anda ise sağ kasığından problemi var. Kaynak Fanatik bu arada. Arda olunca herşeye inanırsınız zaten.

Haftaya'da bağırsaklarından problemi var..Grip olmuş, üşütmüş...Ya da böbrek taşı düşürür..

Kıyamam....

kaptanlık arabasının plakasına Kaptan Arda Turan(KAN) yazmakla olsaydı herkes kaptan olurdu. malesef sana ağır geldi, taşıyamadın, yeteneklerine ihanet ettin, takımına ihanet ettin, değil metin oktay onun tırnağı dahi olamadın. kimse bana arda geçen sene şu kadar oynadı, şu kadar asist falan yaptı demesin, kaptanlık ayrı birşeydir, madem bu sorumluluğu aldın Galatasaray kaptanı gibi hareket etmen gerekiyordu yapmadın, futbolunla değil, sevgilinle, magazinel tarafınla gündeme geldin, medyanın eline devamlı malzeme verdin, hiç kimse bana bu çocuk genç gezecek tozacak, hayatını yaşayacak demeyin, metin oktaylar, hakan şükürler, bülent korkmazler, cünet tanmanlar, nasıl yaşadıysa, örnek olduysa o da öyle olmalıydı kaptanlığın hakkını verebilmek için.

Sakat değil diyorlar,çıkıp yalanlasana,eğer yalanlamıyorsan kaptanlığı bırak Kaptan!

Ciddi diyorum bırak..

Akıl fikir sahibi olanla olmayan arasındaki fark gün gibi açık değil mi?

Akıl fikir sahibi olanla olmayan arasındaki fark gün gibi açık değil mi?

Ben doktorun sözlerine değil Hakan Şükür'ün sözlerine güvenerek bu mesajı yazdım,akıl fikir sahibi olup olmadığımı sınayacak kadar tıp alanında bilgilisin anlaşılan,sağ kasığından sakatlığı olan adam tavşan gibi ordan oraya akmaz her halde dimi..

He sakat sakat takılıyorsa o zaman o kaptanlığını bırakacak efendi gibi,bir dahada aklını başına devşirecek 2-3 aydır Arda efendinin keyfini bekliyoruz,yok 15 güne hazırım,20 güne hazırım yok piyasada...

Geçecek bu işleri çok savunuyordum onu ama gerçekten kredisini tüketti bu aralar...

Haftaya lig maçında oynasa ne olacak dalgasız denizde herkes kaptan,hiçbir iddiamız yok Arda bey her maç iyi oynuyor banane!

Niye sakatlığına dair bir yalanlama gelmiyor?

Komiksiniz valla.

Gerek var sanki böyle saçma sapan bir iddiayı cevaplamaya.

Yahu Hakan Şükür ortaya daha önceden planlanmış bir yem attı. Bu onuru 2 kuruş etmeyecek medya Aziz Yıldırım'ın Arda'nın değer limitini 15 milyon EU belirlemesiyle saldırıya geçti. Hakan Şükür de Galatasaray'dan gönderilmeyi yediremiyor, tabi 60 yaşına kadar oynatacaktık ya... Gönderilmesini de Adnan Polat'ın önümüzdeki sezon Arda çevresinde bir takım kuracaz demesine bağlayıp, Arda'nın kaptan yapılmasından dolayı Arda'yı düşman olarak görüyor. Diyor ki Arda'yı kaptan yapmak için beni gönderdiler. Hakan Şükür denen adamın istediği şeyler olmayınca ne kadar çirkefleştiğini defalarca gördük. En basidi UEFA kupasını aldığımızdaki jip meselesi. Şimdi Arda kötü durumda ya. Aklına gelebilecek en şerefsizce açıklamayı yapıp basına malzeme versin. Basın da akıllı ya, gidip şimdiki sakatlığıyla alakası olmayan bir doktora yanlış bilgi verip sorsun Arda oynar mıydı hala bu sakatlıktan dolayı oynamıyor diye.

Nooldu Sinan, böyle salakça bir senaryoya inanıp eyyamcılığa başlaman gün gibi ortaya çıktı diye yediremiyor da son çare olarak o zaman neden yalanlama gelm... diye mi konuşuyosun. Arda denen adam Galatasaray kaptanıdır. Onla ilgili konuşurken 2 kere düşüneceksiniz. Yoksa böyle g.. olur kalırsınız.

İnsanların onuruna, şerefine, namusuna dil uzatmaktan bıkmadınız.

Kullanıyolar lan sizi, böyle bir komutla istedikleri yere koşturuyolar.

Harbiden soruyorum gücünüze gitmiyor mu?

Ben doktorun sözlerine değil Hakan Şükür'ün sözlerine güvenerek bu mesajı yazdım,akıl fikir sahibi olup olmadığımı sınayacak kadar tıp alanında bilgilisin anlaşılan,sağ kasığından sakatlığı olan adam tavşan gibi ordan oraya akmaz her halde dimi..

He sakat sakat takılıyorsa o zaman o kaptanlığını bırakacak efendi gibi,bir dahada aklını başına devşirecek 2-3 aydır Arda efendinin keyfini bekliyoruz,yok 15 güne hazırım,20 güne hazırım yok piyasada...

Geçecek bu işleri çok savunuyordum onu ama gerçekten kredisini tüketti bu aralar...

Sen doktorsun galba sağ kasığından ameliat olan adamın ne gibi nerden nereye akacağını biliyosun. Sen doktorsun galba kaç güne dönebileceğini de biliyosun? 15-20 güne hazırım dedi adam. Sonra döndü. Sağ kasığından sakatlandı. Baros'a da olmadı mı uzun bir sakatlıktan dönüp tekrar sakatlanma. Yada Ronaldo'ya. Tekrar sakatlandıktan sonra bir daha hiç açıklama yapmadılar şu kadar güne dönecek diye. Biliyosan sen söle de yine saçma salak şeylere inanmadığın da ortaya çıksın.

Hem sahi nerde gördün tavşan gibi ordan oraya aktığını. Hep böyle bi laflar duyuyoruz da sorunca kimse ağzını açamıyor? Nereye akmış kardeş Arda. Bir futbolcuya yakışmayan nerde görülmüş. Bi kanıt falan göster de iftiracı olmadığını bilelim.

Komiksiniz valla.

Gerek var sanki böyle saçma sapan bir iddiayı cevaplamaya.

Yahu Hakan Şükür ortaya daha önceden planlanmış bir yem attı. Bu onuru 2 kuruş etmeyecek medya Aziz Yıldırım'ın Arda'nın değer limitini 15 milyon EU belirlemesiyle saldırıya geçti. Hakan Şükür de Galatasaray'dan gönderilmeyi yediremiyor, tabi 60 yaşına kadar oynatacaktık ya... Gönderilmesini de Adnan Polat'ın önümüzdeki sezon Arda çevresinde bir takım kuracaz demesine bağlayıp, Arda'nın kaptan yapılmasından dolayı Arda'yı düşman olarak görüyor. Diyor ki Arda'yı kaptan yapmak için beni gönderdiler. Hakan Şükür denen adamın istediği şeyler olmayınca ne kadar çirkefleştiğini defalarca gördük. En basidi UEFA kupasını aldığımızdaki jip meselesi. Şimdi Arda kötü durumda ya. Aklına gelebilecek en şerefsizce açıklamayı yapıp basına malzeme versin. Basın da akıllı ya, gidip şimdiki sakatlığıyla alakası olmayan bir doktora yanlış bilgi verip sorsun Arda oynar mıydı hala bu sakatlıktan dolayı oynamıyor diye.

Nooldu Sinan, böyle salakça bir senaryoya inanıp eyyamcılığa başlaman gün gibi ortaya çıktı diye yediremiyor da son çare olarak o zaman neden yalanlama gelm... diye mi konuşuyosun. Arda denen adam Galatasaray kaptanıdır. Onla ilgili konuşurken 2 kere düşüneceksiniz. Yoksa böyle g.. olur kalırsınız.

İnsanların onuruna, şerefine, namusuna dil uzatmaktan bıkmadınız.

Kullanıyolar lan sizi, böyle bir komutla istedikleri yere koşturuyolar.

Harbiden soruyorum gücünüze gitmiyor mu?

Bana Arda'yı savunma ben onun deyneklerle gezdiğini gördüm çoğu kez,bana malal okuma Arda kafasında bu sezonu bitirmiş,hani nerede piyasada,bu sakatlık çoktan düzelirdi bu zamana kadar,ama süreci o uzatıyor,bana Arda'yı sakın savunma osuruktan haberlere bile yalanlama yapan Galatasaray kulübü Kaptanını savunmuyorsa,demek ki Kaptan'ı yanlış yapıyor...

Oynamak istediğini de düşünmüyorum Arda'nın fatura ona kesilir diye,gezsin takılsın bakalım..

Artı bana g.t oldun felan deme ağzımı bozma benim akıllı ol adam ol tamam mı?

Arda düşmanı değilim sadece sorumsuzluğuna kızıyorum ve yükleniyorum,herkes işini yapacak arkadaş!

Bende Galatasaraylıyım hoşumamı gidiyor onu sahada görememek!

ridvan dilmen arda ameliyat olduktan sonra,ayni sakatligi yasadigini ve geri donmek icin biraz sure gerektigini söylemisti.

pubis sakatliginda 4-5 mac oynarsin sonra agrilarin tekrar baslar,mecburen dinlenmen lazim.

Sen doktorsun galba sağ kasığından ameliat olan adamın ne gibi nerden nereye akacağını biliyosun. Sen doktorsun galba kaç güne dönebileceğini de biliyosun? 15-20 güne hazırım dedi adam. Sonra döndü. Sağ kasığından sakatlandı. Baros'a da olmadı mı uzun bir sakatlıktan dönüp tekrar sakatlanma. Yada Ronaldo'ya. Tekrar sakatlandıktan sonra bir daha hiç açıklama yapmadılar şu kadar güne dönecek diye. Biliyosan sen söle de yine saçma salak şeylere inanmadığın da ortaya çıksın.

Hem sahi nerde gördün tavşan gibi ordan oraya aktığını. Hep böyle bi laflar duyuyoruz da sorunca kimse ağzını açamıyor? Nereye akmış kardeş Arda. Bir futbolcuya yakışmayan nerde görülmüş. Bi kanıt falan göster de iftiracı olmadığını bilelim.

Nerede mi gördüm sen magazin programlarını izlemiyorsun galiba,ben arada zap yaparken hep Arda'yı görüyorum niyeyse!

+ İsterse genelevde basılsın umrumda değil,bana sahada ki Arda lazım..

Ama iyileşme sürecini geciktirecek en ufak bir amatörlük yaptıysa kaptanlığı alınsın bu kadar basit!

Daha da konuşmuyorum..

+ İsterse genelevde basılsın umrumda değil,bana sahada ki Arda lazım..

Ama iyileşme sürecini geciktirecek en ufak bir amatörlük yaptıysa kaptanlığı alınsın bu kadar basit!

Daha da konuşmuyorum..

Aga bak yanlış yoldasın.

Sana sahadaki Arda lazımsa zor gününde destek olacaksın çocuğa. Bırakın şu kaptanlık meselesini artık. Adamı yıpratmak için kullanılıyor işte. Takım içindemisin ki Arda kötü kaptanlık yapıyor biliyosun? Ama sahadayken iyi kaptanlık yapıyor. Çünkü takımın en teknik futbolcusu olmasına rağmen, en çok koşanı, en çok skor üreteni, en çok sorumluluk alanı. Galatasaray'ın içini bilemezsin. Basın bunu böyle lanse ediyormuş. Bana kaynak olarak bir fotoğraf falan değil de magazin basınını gösteriyosun. Sokayım afedersin magazin basınına. Daha sezon başı Arda'nın bir kızla 3 sene önce çekilmiş fotoğrafını basıp Sinem Kobal'la ilişkisini bozmaya çalışmadı mı bu adamlar? Ben sana söyliyim doktoru demişse koltuk değneyiyle gezer. Futbolcu diye kımıldamıcak mı? Kımıldamamanın ne kadar sağlıksız bir şey olduğunu biliyor musun sen? Ayrıca nerde gördün Arda'yı koltuk değneyiyle ben sana söyliyim. Maçta. Yapmayın. Gaza gelmeyin. Ha eleştirin ama böyle saçma sapan argümanlarla değil.

birinizde kalkip aglayarak ozel arabana bincene bir gunde aglayarak takim otobusune binsen demiyor degilmi

klup batmis hala arda

bizene ardadan kardesim

hiyerarside sorumluluk yukaridan asagi gider

en sorumlu polatsa ardada sarptan fazla sorumludur bu rezillikte:)

Bu kadar magazin programı izlemeyin beyler, zarar size:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt