Serdar Burak
Cezalı
- 27 Ocak 2009
- 18.458
- 2
- 1.363
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN
sen menejerini boyle konusturup dur sonra klup yalanlasin
sen menejerini boyle konusturup dur sonra klup yalanlasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün kadroda var mı Arda?
Bilen birisi bilgi versin lütfen.
chelsea haberi keşke doğru olsa sezonsonu göreceğiz...ne kadar doğru bilmiyorum ama dün facebookta biri;Sinem'in haftaiçi londraya gittiği 1-2 gün içinde döndüğünü yazmış.. arda'yla bi baglantı kurmalımıyız doğruysa tabi
chelsea haberi keşke doğru olsa sezonsonu göreceğiz...ne kadar doğru bilmiyorum ama dün facebookta biri;Sinem'in haftaiçi londraya gittiği 1-2 gün içinde döndüğünü yazmış.. arda'yla bi baglantı kurmalımıyız doğruysa tabi
Fb macinda ilk 11'de baslar, sonra yine sezon sonuna kadar sakat durur.
Fb macinda ilk 11'de baslar, sonra yine sezon sonuna kadar sakat durur.
Chelsea zor bence beliki Tottenham falan olur eger Londra olacaksa.
Fener maçında sahada olur ancak ayakta duracak hali olmaz..
Buna adım gibi eminim..
Doğaldır. Koskoca Kaka dahi Arda ile aynı sakatlıktan çıktı çıkalı Real Madrid gibi muntazam bir takım içinde bile normal performansının 1/3'üne ulaşamadı.
Ama onlar futbolcu Arda robot. O yüzden bu rezil Galatasaray'ı bile çok ağır bir sakatlıktan sonra oynadığı her maç kurtarmalı.
Sahi bi gol kralı muhteşem Baros ve profesyonellik abidesi Kewell vardı onlara nooldu?
Niye şov yapmıyolar?
Çünkü takımın kötüyse iyi futbolcular tek başlarına işe yaramazlar.
Rahat bırakın artık şu çocuğu.
Henüz oynanmamış maçlardaki performansıyla ilgili bile acımasızca eleştiriyosunuz.
bir futbolcu nasıl gittikçe özelliklerini kaybeder anlamıyorum 2 yıl önce zirve yaptı ve düştü avrupada ancak etkili bir bek oyuncusu olarak oynar bence sağ yada sol bek oynamalı gönül gözüyle baktığımız için çok çabuk yıldız yaptık ardayı (alt yapıdan gelen bir yıldıza çok hasrettik belki, okan dan sonra gelmedi gerçek bir yıldız]