Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | KAPTAN

sen menejerini boyle konusturup dur sonra klup yalanlasin:)

Bugün kadroda var mı Arda?

Bilen birisi bilgi versin lütfen.

chelsea haberi keşke doğru olsa sezonsonu göreceğiz...ne kadar doğru bilmiyorum ama dün facebookta biri;Sinem'in haftaiçi londraya gittiği 1-2 gün içinde döndüğünü yazmış.. arda'yla bi baglantı kurmalımıyız doğruysa tabi

Chelsea zor bence beliki Tottenham falan olur eger Londra olacaksa.

chelsea haberi keşke doğru olsa sezonsonu göreceğiz...ne kadar doğru bilmiyorum ama dün facebookta biri;Sinem'in haftaiçi londraya gittiği 1-2 gün içinde döndüğünü yazmış.. arda'yla bi baglantı kurmalımıyız doğruysa tabi

Chelsea zor bence beliki Tottenham falan olur eger Londra olacaksa.

Cumartesi gece al acun'unuda gez artik rahat rahat

bu sezon pino ardadan daha çok katkı sağladı

bu bile durumu özetliyor sanırım

Fb macinda ilk 11'de baslar, sonra yine sezon sonuna kadar sakat durur.

bir futbolcu nasıl gittikçe özelliklerini kaybeder anlamıyorum 2 yıl önce zirve yaptı ve düştü avrupada ancak etkili bir bek oyuncusu olarak oynar bence sağ yada sol bek oynamalı gönül gözüyle baktığımız için çok çabuk yıldız yaptık ardayı (alt yapıdan gelen bir yıldıza çok hasrettik belki, okan dan sonra gelmedi gerçek bir yıldız]

[video=youtube;rgqvWWh8Zvk]https://www.youtube.com/watch?v=rgqvWWh8Zvk&feature=fvw[/video]

Fener maçında sahada olur ancak ayakta duracak hali olmaz..

Buna adım gibi eminim..

Fener maçında sahada olur ancak ayakta duracak hali olmaz..

Buna adım gibi eminim..

Doğaldır. Koskoca Kaka dahi Arda ile aynı sakatlıktan çıktı çıkalı Real Madrid gibi muntazam bir takım içinde bile normal performansının 1/3'üne ulaşamadı.

Ama onlar futbolcu Arda robot. O yüzden bu rezil Galatasaray'ı bile çok ağır bir sakatlıktan sonra oynadığı her maç kurtarmalı.

Sahi bi gol kralı muhteşem Baros ve profesyonellik abidesi Kewell vardı onlara nooldu?

Niye şov yapmıyolar?

Çünkü takımın kötüyse iyi futbolcular tek başlarına işe yaramazlar.

Rahat bırakın artık şu çocuğu.

Henüz oynanmamış maçlardaki performansıyla ilgili bile acımasızca eleştiriyosunuz.

Doğaldır. Koskoca Kaka dahi Arda ile aynı sakatlıktan çıktı çıkalı Real Madrid gibi muntazam bir takım içinde bile normal performansının 1/3'üne ulaşamadı.

Ama onlar futbolcu Arda robot. O yüzden bu rezil Galatasaray'ı bile çok ağır bir sakatlıktan sonra oynadığı her maç kurtarmalı.

Sahi bi gol kralı muhteşem Baros ve profesyonellik abidesi Kewell vardı onlara nooldu?

Niye şov yapmıyolar?

Çünkü takımın kötüyse iyi futbolcular tek başlarına işe yaramazlar.

Rahat bırakın artık şu çocuğu.

Henüz oynanmamış maçlardaki performansıyla ilgili bile acımasızca eleştiriyosunuz.

Taraftarlar haksızlık yapmayı, laf atmayı;medya reyting için yalan-dolan haberler yazmayı çok iyi biliyor.Sanki Ardanı yıpratmak için iş birliği yapıyorlar.İyi ki senin gibi Ardanın arkasında duran insanlar var yoksa Arda bu baskıya nasıl dayanırdı bilmiyorum.

konusma yasagimi var? arada bir maclardan sonra dinlesek

ugrasiyoruz uzgunuz falan filan dese kaptan olarak

ne bilim yani hani taraftarla iletisimi saglamak yada takimin sozcusu olmak gibi bir gorevide vardirya kaptanin

neden bu haldeyiz diye sorsalar ne diyecek merak ediyorum bir taraftar olarak

ha eger konusma yasagi olan bir kPtansan buda trajikomik

ne bilim cik bir umit ver ne bilim yaaaa kaptansin be

bir futbolcu nasıl gittikçe özelliklerini kaybeder anlamıyorum 2 yıl önce zirve yaptı ve düştü avrupada ancak etkili bir bek oyuncusu olarak oynar bence sağ yada sol bek oynamalı gönül gözüyle baktığımız için çok çabuk yıldız yaptık ardayı (alt yapıdan gelen bir yıldıza çok hasrettik belki, okan dan sonra gelmedi gerçek bir yıldız]

Gecen sezon 47 maca cikti ve 25 assist yapti 11 de gol atti. Bir kanat oyuncusu icen mukemmel bir satistik... Avrupada, bir oyuncu sakat sakat, ignelerle oynamasi nadir bir olay. Ama takimin ihtiyaci vardi oynadi, bu yuzden sakatlandi. Sakat ken de bazi nankorler anasina bacisina, kufur ettiler.

internetspor da ardanin kilosuyla ilgili bir makale var

onu yalanlasin kaptan once bir kafalar karisacak yoksa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt