Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #10 Arda Turan | Güle Güle KAPTAN

bu kadar üzülüyorum bi yandan da kangreni kopardık iyi mi oldu diye düşünüyorum

Gitsin, başarılı olsun, en tepeye çıksın eyvallah gurur duyarız da ben şu bakış açısını bir türlü anlayamıyorum. Arda da senin, benim, bizim gibi Galatasaraylı. Galatasaray'da oynamak nasıl yıpratıyor onu cidden çözemiyorum. Bana deseler ki hergün gazetelerde söveceğiz sana ama Galatasaray forması giyeceksin, koşa koşa giderim. Arda'nın da amatör yanı hiç mi yok, gece düşünürken "ulan tamam şöyle böyle ama Galatasaray kaptanıyım be koy gerisine rahvan gitsin" demiyor mu?
sadece galatasaray taraftarından gördüğü tepkiylemi gitti sanıyosun ki şu aralar bütün taraftar ardaya sahip çıkıyodu ardanın gitmek istemesi bence özel hayatını burada bu kadar gündemde olması hatırlarsan dobermanın neler söylediğini medyanın olur olmadık şeyde adamı harcamasını

"ulan tamam şöyle böyle ama Galatasaray kaptanıyım be koy gerisine rahvan gitsin"

tuğberk bende böyle düşünüyorum

ve olayın içinden çıkamıyorum

yok yani ya biz fazla aşığız galatasaraya,ya da gerizekalıyız abi

Arda'yı anlıyorum aslında.Çok fazla şey yaşandı ve kabul etmek lazımki bu süreçte pekçok hata yapıldı herkes tarafından.Kabul edilemeyecek tek nokta transfer zamanlaması olabilir.Yinede Arda'nın Atletico'da oynayacak olmasından mutluyum.Eğer yeteneklerini tamamen yansıtırsa da Atletico'da uzun süre kalmaz zaten.Bundan sonra yapabileceğimiz kararını eleştirmek değilde başarılı ve mutlu olmasını dilemek.

*O zaman böyle şok olup kahrolmaya devam. Ben Arda Galatasaraylı değil demedim tavırları, lafları samimi değil dedim ki bence bugün haklı çıktım ve şaşırmadım. O yüzden Fener 'e giderse de şaşırmam, hatta beklerim böyle bişeyi. Fatih Terim 'den beklemem mesela. Onun samimiyetine inanıyorum. Fatih Terim gitseydi yada giderse Fener 'e fenere o zaman kahrolurdum işte.

edit:*Gitmesin demedim ya gitmesini, ayrılmasını samimi bulmadım dedim.*
ben ardanın gitmesine ne şok oldum ne kahroldum zaten en başta galatasaray gelir ne oyuncular geldi gitti benim senin düşüncene karşı çıkmamdaki tek sebep galatasaray alt yapısından yetişmiş yıllarca layıkıyla bu formayı giymiş ne derlerse onu yapmış bir adamı bu kadar kolay kötülemeni sindirememem

sadece galatasaray taraftarından gördüğü tepkiylemi gitti sanıyosun ki şu aralar bütün taraftar ardaya sahip çıkıyodu ardanın gitmek istemesi bence özel hayatını burada bu kadar gündemde olması hatırlarsan dobermanın neler söylediğini medyanın olur olmadık şeyde adamı harcamasını

"İşte bir gün bir sahada biri gördü beni, işte dedi hayalin nedir? Ben de dedim Galatasaray'da oynamak." diyen adamın geri kalan herşeyi boşvermesini isterdim ben. Koydu bana bu ayrılık. Madem Avrupa diye tutturdu gitsin elinden geleni yapsın en tepede bıraksın futbolu. 4 sene sonra dönmesin tekrar Newcastle United'tan Galatasaray'a.

Bu saatten sonra gelmesin artık neye yarar.

"İşte bir gün bir sahada biri gördü beni, işte dedi hayalin nedir? Ben de dedim Galatasaray'da oynamak." diyen adamın geri kalan herşeyi boşvermesini isterdim ben. Koydu bana bu ayrılık. Madem Avrupa diye tutturdu gitsin elinden geleni yapsın en tepede bıraksın futbolu. 4 sene sonra dönmesin tekrar Newcastle United'tan Galatasaray'a.

Bu saatten sonra gelmesin artık neye yarar.
keşke en tepeye çıksa avrupada gururlandırsa bizi demi niye gelsin arda 4 veya 5 sene sonra 28 29 yaşında bize 33 34 yaşında milyonlarca para savurduğumuz adamlar gelsin onları sevelim en tepeye çıkaralım kendi değerlerimizi hep yok sayalım harcamaya bakalım

Yolu açık olsun

O kadar iyi oynasın

O kadar iyi yerlere gelsinki

Kaptanımızdı deyip gurur duyalım

Alt yapımızdan yetişti diyelim

Böbürlenelim

Zamanlama bu mu olmalıydı bilmem ama

Kaçınılmaz sondu açıkçası

Yolu bahtı açık olsun

[video=youtube;cLOmPmBXGc0]https://www.youtube.com/watch?v=cLOmPmBXGc0[/video]

keşke en tepeye çıksa avrupada gururlandırsa bizi demi niye gelsin arda 4 veya 5 sene sonra 28 29 yaşında bize 33 34 yaşında milyonlarca para savurduğumuz adamlar gelsin onları sevelim en tepeye çıkaralım kendi değerlerimizi hep yok sayalım harcamaya bakalım

Madem bir değeri için gitti, başaramayıp kuyruğunu kıstırıp dönmesini istemiyorum. Real Madrid'de, Manchester United'de futbolu bırakmasını istiyorum. Sen de bu mantığa kendi değerimizi harcamak olarak bakıyorsun. Takdir ettim.

Madem bir değeri için gitti, başaramayıp kuyruğunu kıstırıp dönmesini istemiyorum. Real Madrid'de, Manchester United'de futbolu bırakmasını istiyorum. Sen de bu mantığa kendi değerimizi harcamak olarak bakıyorsun. Takdir ettim.
o zaman hakan niye geri geldi arif niye geri geldi bazen her şey insanın istediği gibi gitmeyebilir hakan şükür arif çok mu yetersizlerdi avrupada oynamaya çokmu kötüydüler olmadı aynı şey arda içinde geçerli olabilir yada en iyi yerlere ulaşabilir çünkü bu yeteneği var aklını kullanır şansı da yaver giderse söylediğin takımların hepsindede oynar

o zaman hakan niye geri geldi arif niye geri geldi bazen her şey insanın istediği gibi gitmeyebilir hakan şükür arif çok mu yetersizlerdi avrupada oynamaya çokmu kötüydüler olmadı aynı şey arda içinde geçerli olabilir yada en iyi yerlere ulaşabilir çünkü bu yeteneği var aklını kullanır şansı da yaver giderse söylediğin takımların hepsindede oynar

Benim gözümde Hakan ile Arif'in Avrupa kariyerleri başarısızdır, yuvaya dönmüşlerdir. Tugay'ın ideallerinin peşinden koşup Avrupa'da futbolu bırakması Arda'ya yakıştırdığım senaryodur. Tugay yine benim gözümde en büyük Galatasaray değerlerinden biridir. Arda'nın da o şekilde bir Galatasaray değeri olmasını isterim. Gayet açık yazdığımı düşünüyorum. Cümleleri anlamak istediğin şekilde kullanıp tartışma çıkarma çabanı gereksiz buluyorum şu konuda. Bir de iyi geceler diliyorum.

Benim gözümde Hakan ile Arif'in Avrupa kariyerleri başarısızdır, yuvaya dönmüşlerdir. Tugay'ın ideallerinin peşinden koşup Avrupa'da futbolu bırakması Arda'ya yakıştırdığım senaryodur. Tugay yine benim gözümde en büyük Galatasaray değerlerinden biridir. Arda'nın da o şekilde bir Galatasaray değeri olmasını isterim. Gayet açık yazdığımı düşünüyorum. Cümleleri anlamak istediğin şekilde kullanıp tartışma çıkarma çabanı gereksiz buluyorum şu konuda. Bir de iyi geceler diliyorum.
benim amacım tartışma değil ve olaylarıda gayet güzel kendi yönüne çekiyosun şu sözünü hatırlatayım 4 sene sonra dönmesin tekrar Newcastle United'tan Galatasaray'aaynı şey arif hakan içinde geçerli değilmiydi ardada başarısız olabilir diyorum bende hakan ve arif gibi.İlla başarılı olucak diyede bi kaide yok başarısız oldu diyede tekrar galatasaraya dönmemesini istemende saçma bende sana iyi geceler diliyorum

Emre kötü oynadığı için değili.Sık sık sakatlanıyordu o yüzden döndü.Yoksa Emre, Avrupanın sayılır orta sahalarından.Arda'da öyle.Tekniği çok iyi Ardanın.

Liverpool forumundan;

He can play on the right, left or centre so would fit in easily and perfectly. Brilliant little player and we'll be sorry not to have signed him. Would have been nice to sign such quality to be on the pitch with Suarez.

Turan is better than all our summer signings so for me it's sad to see we did not make an effort to sign him. If we did, he would come as he's a self-confessed Liverpool fan. Brilliant player!

kafayi yiyecem ya marca da ki haberde 1000kusur yorum var ,adamin biri tum takimdan daha iyi demis,biri arjantin yada brezilyali olsa 32den asa alamyiz...

Adamlar bayram yapiyor resmen.

biz milletçe elimizdekinin değerini gittikten sonra anlıyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt