Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=kE1PJxyjRsg[/media]

[media]https://www.youtube.com/watch?v=9DGofdzjcQI[/media]

Takımın huzurunu bozacakmış... Fatih Terim bilmiyor Arda'nın karakterini, siz biliyorsunuz.

Medyanın yalanlarına kanmayı bırakın.

On numarali forma hakettigi yerde olduguna gore, Arda'nin geri gelmesine artik soguk bakmiyorum. Gelsin, Selcuk gibi burnu yerde Galatasaray'a hizmet etsin. Arda'yi bu kadar sevmeseydik, öfkemiz de bu denli buyuk olmazdi. Gidis sekli cok koydu taraftara.

Arda olursa Arda gelir, olmazsa muhtemelen Kerim Frei'yi alacaklar.

On numarali forma hakettigi yerde olduguna gore, Arda'nin geri gelmesine artik soguk bakmiyorum. Gelsin, Selcuk gibi burnu yerde Galatasaray'a hizmet etsin. Arda'yi bu kadar sevmeseydik, öfkemiz de bu denli buyuk olmazdi. Gidis sekli cok koydu taraftara.

Arda olursa Arda gelir, olmazsa muhtemelen Kerim Frei'yi alacaklar.

Bence her ikisi + sol bekte olabilir ama en kötü ihtimalle Frei + sol bek ile kapatırız transferi.

Arda, Terim'in başında olduğu takımın huzurunu bozacak?

G.t ister o biraz :happy0025:

İnşallah gelmez (gelmezde zaten) Hiç bişey bulamazsa kaptanlık için sıkını çıkartır Selçuk'u kaybederiz Allah korusun. 1 Selçuk'u 10 Arda'ya değişmem.

(ayrıca yerli yabancı ayrımı yapıp yabancılara ayrı masada yemek yedirttiğini unutmasın hemen kimse)

30 olsun 5 senede bizde oynasın en az 3 4 sene oynar. Arda Türkiyede çok yıpranan biri ve yıpratılıyor şimdi gelse 7 8 sene bizde oynuyabilceğini düşünebiliyormusun

bu sezon atleticoyla şampiyonlar liginde birkaç tokat yesin seneye gelir

elanoya pas vermediği günleri unutmadık arda'nın takımda geri planda kalmamak içinde bir takım huzursuzluklar çıkartma ihtimali var selçuk gibi cool bir adam değil arda popülerliği seviyor bunlar sıkıntı ama futbol sahasına inersek kesinlikle inanılmaz ihtiyacımız var arda'ya..

gelecekse bu sene gelsin zor zamanda. en geç bir sene sonra yabancı sınırlaması problemini ya tff yi indirerek ya da avrupa birliği statüsü oynama konusunda zafer kazanarak halledeceğiz. bunu hallettiğimizde ise ne ardalara ne gökhan inlerlere ne de bir başkasına ihtiyacımız kalmayacak. hatta ondan sonra acun abisinin emre abisinin rıdvan abisinin tuttuğu takıma da gidebilir. bunu herşeye rağmen ardayı seven bir taraftar olarak yazıyorum.

Arda gelirse hiç bir şey eskisi gibi olmaz

Teknik direktör yönetim çok farklı

Scott piri var

Arda bi gelsin görürsünüz o zaman

Seneye yabancı sınırı kalkarsa zaten yine kimse yüzüne bakmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt