Ne gibi geliyor. Savını söyle ona göre yorum yapalım. Başkalarının lafını oradan oraya çekerek manevra yapmak kolay.
Söyle sabaha kadar bende yaparım. Bıkmam da yazmaktan. Yeter ki inandığın şeyi açık açık söyle.
Adaleti anlat.
Türkiyenin dünyada ki konumunu anlat. Anlat yeter ki. Kaç yıllık üyesin yaptığın tek şey birinin mesajında bir kısmı cımbızlayarak kendine kaçış noktası bulmaya çalışmak.
Sağlıklı bir şey tartışabildiğin biri bile yok nerede ise.
Benim fikrim su sekilde . Terim son donemde hem basarisizlik ,hem de surekli denenen bir figur olmasi sebebiyle tahammul limitlerini zorladi , ustune oyuncularla 1 sene once yasadigi polemik "tum oyunculari atilacak degil ya , terime yeterince sabrettik" dusuncesine sebep oldu (hakli olarak) , ustune bir de mekan basip kavga cikarmak gibi gerekceler gundemi mesgul edince ipi cekildi
arda ve demirorenin bu sahnede rolleri olmasi terimin gunahlarini affettirmez .. terimin 20 senedir bu ulkede yaptiklari yol olur . ben GS den ayrilis surecinde soylenmedik laf birakilmayan bu sahsin neden su an kismen de olsa korundugunu anlayamiyorum . terim bu muameleyi coktan haketmisti
simdi bu muameleyi hakeden bir diger "adam" da ardadir . ayrica demiroren , yildirim gibi figurlerin de ayni sekilde bu sahneden tek tek def edilmesi gerekiyor
isin dogrusu su , terim neden gitti .. terimin gitme sebebi kavga etmesi de degil kavga ettigi kisidir
selahattin aydogdu denen adam hem adana cenahinda ,hem tff icerisinde hem de GS kongresinde etkili bir isim , tam bir agir abi ,kamikaze bir adam ... eger o kavga boyle bir figurle olmasaydi terim o gorevden kovulmazdi
adam hem kongre uyesi GS de , hem tff de yonetim kurulunda ... bir nevi yanlis kayaya carpti , bir de GS ile ilgili surekli donerim ederim klubum vs aciklamalari da tuz biber oldu
Eger bileti onceden o veya bu sebeple kesilseydi , ilisigi cok onceden kesilirdi cunku bu tip konularda eger siyasi baski varsa bir gerekce beklenmedigini ve aniden olaylarin gerceklestigini biliyoruz ve gorduk de
bu yuzden kampanyasi mart ayinda olan bir referandum ile ilgili surecte aylarca beklenmezdi
benim de teorim budur