Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cok guzel . Peki o zaman her insanin her elle olcemedigi seye yorumu ayni olmak zorunda mi ? Bana bu iddiadaki gibi gelmiyor ,bunu belirtemeyecek miyiz ?

Ne gibi geliyor. Savını söyle ona göre yorum yapalım. Başkalarının lafını oradan oraya çekerek manevra yapmak kolay.

Söyle sabaha kadar bende yaparım. Bıkmam da yazmaktan. Yeter ki inandığın şeyi açık açık söyle.

Adaleti anlat.

Türkiyenin dünyada ki konumunu anlat. Anlat yeter ki. Kaç yıllık üyesin yaptığın tek şey birinin mesajında bir kısmı cımbızlayarak kendine kaçış noktası bulmaya çalışmak.

Sağlıklı bir şey tartışabildiğin biri bile yok nerede ise.

Ben butun bunlara inanirim ama ihtiyacim olan sey su , kanit !

bu iddianin gercekle baglantisi olup olmadiginin saglamasini yapacak bir kanit var mi ?

Buradaki üyelerde kanıt ne arar? Zaten bunun kanıtı olsa ülke karışır. Bir fikir söylenmiş sen buna katılırsın veya katılmazsın. Ama ukalalık yaparak kanıt verin kardeşim kanıt yoksa ben haklıyım moduna girersen boşa kürek çekmiş olursun.

Bu ülkede şike yapanlar bunu defalarca itiraf ettiler ve hiç bir şey olmadı. İtirafa rağmen bişey olmayan ülkede, oynanan oyunlar için kanıt görmek istemek gerçekten bu ülkeden bir haber olmaktır.

Şu noktada sana katılıyorum.Ben Sinan'ı hiç genelgeçer düşünceleri benimserken/savunurken görmedim.Sürekli farklı olmaya çalışıyor amacı bu,bunun altını dolduracak başka bir şey yok yoksa.

Ben kliseleri sevmiyorum . Sebebi bu . Ornegin en sevmedigim kliselerden birisi inanilmak istenen seyi desteklemek icin elinde soyleyecek bir sey yoksa "burasi turkiye" denmesi

o zaman her kanitsiz seyi bu iki kelime ile zihinlerde legalize edebilirsin . diyorum ki terimin alasagi edildigi ve bunun sebebinin referandumda kendisine teklif edilen evet propagandasini reddetmesi oldugunu biliyor musunuz , biliyorsaniz nereden ?

cevap vermeyip 3 sayfadir bos laf ediyor bazi arkadaslar . tabi verecek net bir cevap da olmadigi icin anca sahsi saldirilar oluyor ... alpay bir sey yazmis kayda deger , ona da cevap verdim zaten , hissedilir bazen dedi , ben de oyle hissetmedigimi dile getirdigimde neden olay oluyor dedim

Ben kliseleri sevmiyorum . Sebebi bu . Ornegin en sevmedigim kliselerden birisi inanilmak istenen seyi desteklemek icin elinde soyleyecek bir sey yoksa "burasi turkiye" denmesi

o zaman her kanitsiz seyi bu iki kelime ile zihinlerde legalize edebilirsin . diyorum ki terimin alasagi edildigi ve bunun sebebinin referandumda kendisine teklif edilen evet propagandasini reddetmesi oldugunu biliyor musunuz , biliyorsaniz nereden ?

cevap vermeyip 3 sayfadir bos laf ediyor bazi arkadaslar . tabi verecek net bir cevap da olmadigi icin anca sahsi saldirilar oluyor ... alpay bir sey yazmis kayda deger , ona da cevap verdim zaten , hissedilir bazen dedi , ben de oyle hissetmedigimi dile getirdigimde neden olay oluyor dedim

Tamam genelgeçer düşüncelere birkaç bir şey eklersin/çıkarırsın şu noktaya katılmıyorum dersin ama genel olarak katıldığın anlar da olur.Senin yaptığın ortaya bir tarz koymak fikir üretmek değil,içi boş bir şekilde muhalif olmak polemik çıkarmaya çalışmak.Bu konu özelinde,bu tarz ülke gerçeklerini içeren konular özelinde bu durum kesinlikle böyle.

Bunun anlatacak nesi var ki?Sen Türkiye'de şimdi baskı ortamı vb. olmadığını da söylersin şimdi.

oooo sinan beyler teşrif etmiş şimdi hepimizin cahilliğine bir son verecek engin bilgileri ile.

Türk futbolunda siyaset yoktur baskı kültürü yoktur diyen kanıt isteyen elemanlar Demirören'in de birileri tarafından şikeyi aklasın diye atanmadığına tam tersi demokratik olarak seçildiğine inanıyordur. Bırakın öyle kalsınlar çok mu önemliler?

Her devrin adamısın sen. Yapışkan sıvı gibisin, koyulduğun kabın şeklini alırsın. Yazılara bak.

Ne gibi geliyor. Savını söyle ona göre yorum yapalım. Başkalarının lafını oradan oraya çekerek manevra yapmak kolay.

Söyle sabaha kadar bende yaparım. Bıkmam da yazmaktan. Yeter ki inandığın şeyi açık açık söyle.

Adaleti anlat.

Türkiyenin dünyada ki konumunu anlat. Anlat yeter ki. Kaç yıllık üyesin yaptığın tek şey birinin mesajında bir kısmı cımbızlayarak kendine kaçış noktası bulmaya çalışmak.

Sağlıklı bir şey tartışabildiğin biri bile yok nerede ise.

Benim fikrim su sekilde . Terim son donemde hem basarisizlik ,hem de surekli denenen bir figur olmasi sebebiyle tahammul limitlerini zorladi , ustune oyuncularla 1 sene once yasadigi polemik "tum oyunculari atilacak degil ya , terime yeterince sabrettik" dusuncesine sebep oldu (hakli olarak) , ustune bir de mekan basip kavga cikarmak gibi gerekceler gundemi mesgul edince ipi cekildi

arda ve demirorenin bu sahnede rolleri olmasi terimin gunahlarini affettirmez .. terimin 20 senedir bu ulkede yaptiklari yol olur . ben GS den ayrilis surecinde soylenmedik laf birakilmayan bu sahsin neden su an kismen de olsa korundugunu anlayamiyorum . terim bu muameleyi coktan haketmisti

simdi bu muameleyi hakeden bir diger "adam" da ardadir . ayrica demiroren , yildirim gibi figurlerin de ayni sekilde bu sahneden tek tek def edilmesi gerekiyor

isin dogrusu su , terim neden gitti .. terimin gitme sebebi kavga etmesi de degil kavga ettigi kisidir

selahattin aydogdu denen adam hem adana cenahinda ,hem tff icerisinde hem de GS kongresinde etkili bir isim , tam bir agir abi ,kamikaze bir adam ... eger o kavga boyle bir figurle olmasaydi terim o gorevden kovulmazdi

adam hem kongre uyesi GS de , hem tff de yonetim kurulunda ... bir nevi yanlis kayaya carpti , bir de GS ile ilgili surekli donerim ederim klubum vs aciklamalari da tuz biber oldu

Eger bileti onceden o veya bu sebeple kesilseydi , ilisigi cok onceden kesilirdi cunku bu tip konularda eger siyasi baski varsa bir gerekce beklenmedigini ve aniden olaylarin gerceklestigini biliyoruz ve gorduk de

bu yuzden kampanyasi mart ayinda olan bir referandum ile ilgili surecte aylarca beklenmezdi

benim de teorim budur

Türk futbolunda siyaset yoktur baskı kültürü yoktur diyen kanıt isteyen elemanlar Demirören'in de birileri tarafından şikeyi aklasın diye atanmadığına tam tersi demokratik olarak seçildiğine inanıyordur. Bırakın öyle kalsınlar çok mu önemliler?
Önemli değiller, daha doğrusu burada her konuda muhalif olup ters cevaplar aldıklarında kendilerine reaksiyon gösterildiği için kendilerini önemli sanan önemsizler ama vahim olan önemli hale getiriliyorlar. Yanlış olan şeyleri ne şekilde olursa olsun savunuyorlar, ortada olan sıkıntılara eleştiri yapıldığında savunucak bişeyleri olmadığında kanıtınız var mı diyorlar. Bunların sayısı çok fazla olduğu için ülkede kötü olan herşey artık sıradan bişeymiș gibi geçiştiriliyor, bu ülkeyi, ülkede ki her alanı mahvedenler ise hiç bir şey olmamış gibi başta kalmaya devam ediyorlar.

Benim fikrim su sekilde . Terim son donemde hem basarisizlik ,hem de surekli denenen bir figur olmasi sebebiyle tahammul limitlerini zorladi , ustune oyuncularla 1 sene once yasadigi polemik "tum oyunculari atilacak degil ya , terime yeterince sabrettik" dusuncesine sebep oldu (hakli olarak) , ustune bir de mekan basip kavga cikarmak gibi gerekceler gundemi mesgul edince ipi cekildi

arda ve demirorenin bu sahnede rolleri olmasi terimin gunahlarini affettirmez .. terimin 20 senedir bu ulkede yaptiklari yol olur . ben GS den ayrilis surecinde soylenmedik laf birakilmayan bu sahsin neden su an kismen de olsa korundugunu anlayamiyorum . terim bu muameleyi coktan haketmisti

simdi bu muameleyi hakeden bir diger "adam" da ardadir . ayrica demiroren , yildirim gibi figurlerin de ayni sekilde bu sahneden tek tek def edilmesi gerekiyor

isin dogrusu su , terim neden gitti .. terimin gitme sebebi kavga etmesi de degil kavga ettigi kisidir

selahattin aydogdu denen adam hem adana cenahinda ,hem tff icerisinde hem de GS kongresinde etkili bir isim , tam bir agir abi ,kamikaze bir adam ... eger o kavga boyle bir figurle olmasaydi terim o gorevden kovulmazdi

adam hem kongre uyesi GS de , hem tff de yonetim kurulunda ... bir nevi yanlis kayaya carpti , bir de GS ile ilgili surekli donerim ederim klubum vs aciklamalari da tuz biber oldu

Eger bileti onceden o veya bu sebeple kesilseydi , ilisigi cok onceden kesilirdi cunku bu tip konularda eger siyasi baski varsa bir gerekce beklenmedigini ve aniden olaylarin gerceklestigini biliyoruz ve gorduk de

bu yuzden kampanyasi mart ayinda olan bir referandum ile ilgili surecte aylarca beklenmezdi

benim de teorim budur

Hakaret olarak algılama da senin gibilere siyasi baskı yok dedirtmek için fırsat kollanmış olmasın?

Hakaret olarak algılama da senin gibilere siyasi baskı yok dedirtmek için fırsat kollanmış olmasın?

Olabilir . Zaten ben referandumda evet propagandasina katilmadigi icin gonderildi veya harcandi yorumuna katilmiyorum , gorusum baska dedim . Ama bu konuda israrci olan varsa ikna olurum , kanit sunabilirse dedim

gayet medenice ifade ettigimi dusunuyorum .. terim in gorevden ayrilmasinin sebebi tartistigi kisinin cevresel etkisi ve aslinda terim in isvereni olan bir kurumun yonetim kurulunda olmasidir , ayrica terimden de daha az mafyavari bir adam da degildir

Bir spor adaminin referandumdaki oy tercihi ile gorev yaptigi sportif alandaki gelecegi arasinda nasil bir bag olabilir ki ?

Referandumda evet diyen arda daha iyi futbol oynamaya baslarken , hayir diyen terim daha kotu teknik direktor mu oluyor ?

Soru 1: Futbol Zirvesinde "Sayın Cumhurbaşkanım, daha güçlü bir Türkiye için 17 Nisan sabahı "Evet" diyen bir Türkiye' ye uyanmak dileği ile saygılarımı sunuyorum" açıklamasını kameralar önünde kim yapmıştır?

Soru 2: TFF Genel Kurulunda "Arda benim gibi, referandumda "Evet" dediği için linç edildi açıklaması kime aittir?

Soru 3: Fatih Terim' in görevine kim son vermiştir?

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Quakerboy Gs Sözlük‏ @quakerboygs 7 sa.7 saat önce

Devre arasında Galatasaray’a dönmesi için medyada çıkarılacak haberlerle taraftarın tepkisi ölçülecek.. Benden söylemesi..

Quakerboy Gs Sözlük‏ @quakerboygs 7 sa.7 saat önce

Arda Turan: Geçtiğimiz hafta Cenk Ergün’le bir görüşme gerçekleştirdi. Galatasaray’a dönme konusunda oldukça istekli gözüküyor..

Baskanim istemiyoruz Arda denen karaktersiz insan musveddesini

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Ekşide yazıyor medya yavaş yavaş Arda'yı Galatasaray'a getirmeye çalışacak.Önce taraftarın tepkisini ölçecekler.Arda'da Galatasaray'a gelme konusunda istekliymiş.

Yavaş yavaş tepki için hazırlanın.Bu adi herif gelirse takım duygusunun içine edecektir.Bu transferin olduğu gün bittiğimiz gündür.Hele birde takımda Selçuk denilen çıban başı varken :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt