Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

"Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim."

belenşoğlu ne kadar Galatasaraylı ise ardada o kadar Galatasaraylıdır.

Sizin hiç mi Fenerli arkadaşınız yok diyenler çoğaldı da o yüzden sormak istiyorum. Bunu cidden inanarak mı yazıyorsunuz yani mantığınız olayı bu şekilde mi algılıyor yoksa Arda sevginiz bazı şeyleri görmenizin önüne mi geçiyor . Yahu benim en iyi anlaştığım arkadaşlarımın neredeyse hepsi Fenerlidir. Hatta kız arkadaşım da koyu Fenerli ve muhtemelen de Fenerli bir eşim olacak ama bu ne Galatasaray'ı bağlar ne de bunun için gelip burada konu açılır, bana da bunun için küfreden olmaz heralde. Ama bu herifin yediği her halt direkt Galatasaraylı Arda şunu yaptı, eski Galatasaraylı Arda bakın yine nerede görüntülendi şeklinde servis ediliyor ve Fenerbahçe basket takımının kampını bile göstere göstere ziyaret edebiliyor ve günlerce Fbtv bunu kullanabiliyor. Ucu bir şekilde Galatasaray'a dokunmasa zaten kimsenin umrunda değil bu arkadaş. Bizi bırakıp tamamen Atl'nin ya da layık olduğu yerlerin malı olsa da kurtulsak tamamen.

Fenerli arkadaş ile şikeci, şeref yoksunu, emek hırsızı vs. şahısı bir tutanlar ne içtiklerini söylesinler ???

Arda bir daha GALATASARAYIMIZI ağzına alıp şov yapmasın!!

BktOuyDCUAAOnG_.jpg

eee ne yapalım şimdi ?? sizin mantığınıza göre başkanda sattı bizi.baksana şu samimiyete.tek kare için insanları nasıl harcarsınız

Fenerli arkadaş ile şikeci, şeref yoksunu, emek hırsızı vs. şahısı bir tutanlar ne içtiklerini söylesinler ???

Vasfı bu tarz konularda gaza gelme derim öncelikle boş muhabbetler için kalp kırmaya değmez çünkü ,3 5 kişiden layk alırsın sadece, benım 10 yıllık en yakın dostum Fenerli Aziz için izmirden kalkıp yürüyüşe gıttı mesela bu mantıkla ben bu adamla da muhabbetimi kesmeliyim,kimseden nefret etmem kısaca futbol için,Acun olayı zaten ayrı bi komik millet acunla görüşüyor diye eleştiriliyor ama maşallah survivor topiğinden çıkmadınız 3 ay nasıl tepki bu

En son feneri ve azizi savunan ne kadar tanıdığım varsa şikecisiniz diye posta koydum ardanın azize bu şekilde posta koymaya cesareti olabilir mi.

Azize değil arkadaşlarına koysun postayı yer mi?

En iyi arkadaşlarım kankilerim dediği adamlar acun-emre-şikeci kel sinanın zibidi oğlu. Piyasada hiç mi Galatasaraylı zengin yok arkadaşlık yapabileceği.

sörvayvıra yol yapıyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=AyyNegakXUA[/media]

BktOuyDCUAAOnG_.jpg

eee ne yapalım şimdi ?? sizin mantığınıza göre başkanda sattı bizi.baksana şu samimiyete.tek kare için insanları nasıl harcarsınız

Tabi tabi zaten Aysal da arda gibi yıllardır fenerin transfer gündeminde.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=RBtgkjNAAbY[/media]

Ünal başkan iyi ki satmis bu hain şikeci sever kabasakali.

biz bu herife zamaninda bosa sövmedik. Aziz yildirim in yaninda olan adamin Galatasarayliligini gectim, insanligindan süphe duyarim. Bikac almanci vardi forum da biz bunlari söylerken karsi cikan, alsinlar bas taci etsinler koca kafalarini.

yanında olmakla kalmayıp para karşılığında her türlü yalakalığı ve gs karşıtlığını yapan teknikdirektörümsüler hakkında ne düşünüyorsun

Neymiş Madrid'de Galatasaray taraftarı yokmuş, KAFASI RAHATMIŞ bla bla bla...

Orda da gitsin 90 kiloluk tosun haliyle oynasın bakalım, ATL'nin nefret ettiği RM tayfasıyla takılsın ve buda yetmezmiş gibi ağzı hiç durmasın.Gerçi RM tayfasıyla bir kontak kurabilse çapsız dünden razıdır.

2008-11 arası boşu boşuna bu karaktersiz ordusundan başarı beklemişiz.Barış Sarp Ayhan Arda Lincoln ve daha nicesi.Gittiler de Galatasaray kendine geldi.

hadi tam tersini düsünelim

sene 2011 olsun bizim yerimize fb yerlerde sürünsün su yukardaki videoda da arda yerine volkan ve aziz yerine de ünal aysal olsun

fb taraftarinin tepkisi sadece küfürle kalir miydi?

bu Ardayi kaldirib koymussunuz dag basina.sanki futbolun Allahi.kiminle görüsüyor, kiminle oturuyor bana ne.yeterki bizden uzak dursun.zamaninda takimi koyub kacandan siz ne bekliyorsunuz????????????

Geri
Üst Alt