Arda Turan, Aziz Yıldırım ve Acun Ilıcalı İle Birlikte

bu Ardayi kaldirib koymussunuz dag basina.sanki futbolun Allahi.kiminle görüsüyor, kiminle oturuyor bana ne.yeterki bizden uzak dursun.zamaninda takimi koyub kacandan siz ne bekliyorsunuz????????????

haklısın ay balam azerbaycana selamlar

Vasfı bu tarz konularda gaza gelme derim öncelikle boş muhabbetler için kalp kırmaya değmez çünkü ,3 5 kişiden layk alırsın sadece, benım 10 yıllık en yakın dostum Fenerli Aziz için izmirden kalkıp yürüyüşe gıttı mesela bu mantıkla ben bu adamla da muhabbetimi kesmeliyim,kimseden nefret etmem kısaca futbol için,Acun olayı zaten ayrı bi komik millet acunla görüşüyor diye eleştiriliyor ama maşallah survivor topiğinden çıkmadınız 3 ay nasıl tepki bu

Sorun bu değil. Benim kuzenim koyu fenerli, aynı yerde oturuyoruz ve sürekli evlerimize gelip gidiyoruz. Bizim - onların lig maçlarını, bizim ŞL maçlarını beraber izliyoruz vs. İmkan buldukça sürekli Kadıköy'de. Aziz için yüyüyüşlere gitti ama Galatasaray'a bir zararı var mı ? Yok, kendi takımını destekliyor. Şimdi A.Y'nin fb başkanı olması umrumda değil, adamlığına bakalım. Galatasaray evimiz diyen biririn Galatasaray için her türlü kötülükten kaçınmayacak olan bu şahsın ne tür bir muhabbeti olabilir ?

Şimdi kuzen/arkadaşlar ile A.Y bir tutma saçmalıktır. Arda gelsin benim koyu fenerli kuzenimle istediği kadar poz versin.

Neymiş Madrid'de Galatasaray taraftarı yokmuş, KAFASI RAHATMIŞ bla bla bla...

Orda da gitsin 90 kiloluk tosun haliyle oynasın bakalım, ATL'nin nefret ettiği RM tayfasıyla takılsın ve buda yetmezmiş gibi ağzı hiç durmasın.Gerçi RM tayfasıyla bir kontak kurabilse çapsız dünden razıdır.

2008-11 arası boşu boşuna bu karaktersiz ordusundan başarı beklemişiz.Barış Sarp Ayhan Arda Lincoln ve daha nicesi.Gittiler de Galatasaray kendine geldi.

Ne 90i ya rahat 110 vardı.

Gidipte sikecilere medya malzemesi olan adam Galatasaray'in çocugu gibi gösterilmesin artik. Adnan ve bunun bu huylarindan tiksindim. lan herifler hergün bize sövüyor. Genede ayrilmiyorsunuz dizinin dibinden.

Şu forumda artık Arda, Fatih Terim ve Ünal Aysal başlıkları görmekten midem bulandı yemin ediyorum.

Muhabbet dönüp dolaşıp aynı yere geliyor sürekli.

Eleştiri ayrı öfke kusmak ayrı, ayırın artık şunları bir zahmet.

Sıkılmadınız mı beyler?

Bir 10 sene daha bu muhabbet hep sürsün mü istiyorsunuz yoksa?

Arda futbolu bırakana kadar, Terim'de Allah gecinden versin rahmetli olana kadar sürekli tartışacak mıyız böyle?

O değil de bizim milletimiz şu Acun'u zengin ettiya.Şu Acur ne itici bir tip.Aynı azize.

Galatasarayın çocuğu Arda..

Galatasarayımızın formasına bilmem ne rengi de küfür et sonra şikeci asker kaçağı zat ve hangi bayrağa selam verdiği belli olmayan eski muhabir yeni para babası yancısı ile arandan su sızmasın.. Sonra Galatasarayın çocuğu Arda.. Yazık sana inanan ve savunanlara...

66 numaralı arda bizim çocugumuzdu. Şu anki ardadan anca emre belozoglu 2 olur

bu arda yozgatlımı neden 66 gıymıs

Sorun bu değil. Benim kuzenim koyu fenerli, aynı yerde oturuyoruz ve sürekli evlerimize gelip gidiyoruz. Bizim - onların lig maçlarını, bizim ŞL maçlarını beraber izliyoruz vs. İmkan buldukça sürekli Kadıköy'de. Aziz için yüyüyüşlere gitti ama Galatasaray'a bir zararı var mı ? Yok, kendi takımını destekliyor. Şimdi A.Y'nin fb başkanı olması umrumda değil, adamlığına bakalım. Galatasaray evimiz diyen biririn Galatasaray için her türlü kötülükten kaçınmayacak olan bu şahsın ne tür bir muhabbeti olabilir ?

Şimdi kuzen/arkadaşlar ile A.Y bir tutma saçmalıktır. Arda gelsin benim koyu fenerli kuzenimle istediği kadar poz versin.

Şike yapan adama tapmıyormu kuzenın, azizin görüşleri benimser çoğu Fenerli hatta taparlar başkanlarına bu zihniyetten uzak durmak lazım o zaman diyorum tepki koyacaksak eğer,herkesın özel hayatında nasıl fbli arkadaşları varsa Arda'da spor camiası ıcınde oldugu ıcın emreyle acunla takılması normal,insanlara teröristmiş gıbı bakmaya gerek yok,istediğiyle görüşür,adamı burdan kaçıran bu zihniyet zaten yok seks yaptı sınema kapattı acunla takıldı, vs diyerek

Acun Arda ile çok yakın. Hatta sürekli ispayadaki maçlarına ve ŞL maçlarında desteklemeye gitti. Survivorda falan katıldı. Yani acunla olması normal.

Onlar beraberken aziz o ortama gelmişse ona hadi git diyemez. Yeri geldimi Selçuk İnan ve Burak Yılmaz hatta Semih bile aziz le aynı ortamda olur. Bu kadar abartmanın anlamı yok. Neyse herkes istediği gibi düşünebilir ama ardanın oturuşta çok rahat. Hiç iplemiyor azizi.

Şike yapan adama tapmıyormu kuzenın, azizin görüşleri benimser çoğu Fenerli hatta taparlar başkanlarına bu zihniyetten uzak durmak lazım o zaman diyorum tepki koyacaksak eğer,herkesın özel hayatında nasıl fbli arkadaşları varsa Arda'da spor camiası ıcınde oldugu ıcın emreyle acunla takılması normal,insanlara teröristmiş gıbı bakmaya gerek yok,istediğiyle görüşür,adamı burdan kaçıran bu zihniyet zaten yok seks yaptı sınema kapattı acunla takıldı, vs diyerek

Acun ile emre'ye bişey demiyorum zaten. Hiçbir arkadaş A.Y ile bir tutulmamalı. (''Şikeyi Türkiye'ye ilk Galatasaray getirmiştir.'' vs.)

Arda yanli yapiyor.

Tv'ye cikip delikanliliktan adamliktan dem vuruyorsan kiminle gezip dolastigina da dikkat edeceksin.

Ne demis atalarimiz: soyle bana dostunu, soylim sana kim oldugunu.

Hangi başlığı açsam gerilim görüyorum artık.

Sonra nöbet niye bitik. Olur tabi, 1 senedir futbol yerine resim, video, twit kovalıyoruz karşı pozisyon aldıklarımızdan biraz daha nefret edebilmek için.

Geri
Üst Alt