Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenledi

Terim Tavrını Koymuş Yine

basın toplantısını falan bırakın herkesin basın toplantısından önce arda hakkında düşünceleri vardı. sevmeyen kötü tarafları cımbızla aldı seven iyi tarafları.

Burası yine çok bilmişlerle dolmuş. Adamı rahat bırakmadılar ki oynasın.

Arda'nın sövdüğü muhabirlerden helallik isteyip taraftarlardan istememesi!

Bütün olayin özeti; Gidis olmadi, kacis oldu, malesef..

Cevap: Arda Turan basın toplantısı düzenliyor

Gençler, bunlar hastalıklı yorumlar. Adam gitti diye "kaka" yapmayın. Yazık.

Antu havası var burada. Yakında "kocakafa" dersiniz adama.

Adam harika bir lige gidiyor, köklü bir takıma. Burada çürüyeceğine, kendine zor hedefler koyuyor. Takdir etmek çok mu zor, yolun açık olsun demek?

Yolun Acik olsun Kaptan, seni hep izleyecegim. :)

Oldu mu renkdas?

Emre abisiyle rusdan devşirilmiş menajeriyle patetico formasıyla mutluluklar !

Arda'nın yaptığını hiç sindiremiyorum.Bir futbolcunun yeri bir şekil doldurulur ama bu yaptığı hiç etik değildi.Medya zaten Galatasaray'da işler karıştı diye zil takıp oynamaya başladı.Onlara bu zevki yaşattığı için kızıyorum Arda'ya.Anladığım kadarıyla da Fatih Hoca da kızgın Arda'ya

Oktay:"Ben yıldız olarak bunu yaşadım" :asd:

Keita'yı geri isteyen güruh Arda'ya "kaka" diyor ilginç. Keita da sattı bizi para için o zaman. Niye geri istiyorsunuz? :)

Arda asla Metin Oktay değil ama taraftarda Metin Oktay zamanındaki taraftar değil buna Medyada dahil.Hiçbir Zaman Ardayı Metinin yerine koymadık ama Arda hep iyi bir kaptan oldu bizim için sadece son anda kaçar gibi gidişi yanlıştı.Şekli yanlıştı.

Sen de Galatsaray taraftarının Arda'ya küfür ettiğini bilmiyorsun herhalde? GS başkanı Polat'ın bile Arda'yı savunmadığını...

O konu hakkında yorumum yok.Ama sapla samanı ayırın yeter.

Kısaca ben Galatsaray'dan taraftar yüzünden gittim diyor Arda, bu taraftar kime senin kadar sevgi gösterisinde bulundu? Kimi bağrına bastı ki ?

Güle güle Arda umarım herşey istediğin gibi olur..

Arda asla Metin Oktay değil ama taraftarda Metin Oktay zamanındaki taraftar değil buna Medyada dahil.Hiçbir Zaman Ardayı Metinin yerine koymadık ama Arda hep iyi bir kaptan oldu bizim için sadece son anda kaçar gibi gidişi yanlıştı.Şekli yanlıştı.

Renktaş hislerime tercüman oldun birebir.Teşekkürler. +1905

Arda takımı sattı gitti diyenler, Arda'nın yerinde siz olsaydınız eminim futbolu bırakmıştınız.Futbolun 'F' sinin oynanmadığı bir ülkede böyle yetenekli bir oyuncunun 4-5 senedir mücadele veriyor olması garipken, adam her defasında ideallerinden bahsederken hanginiz destek çıktı bu adama ? Basından okuduğumuz haberler ile stadyumda bu adama Galatasaray taraftarı olarak küfredilmedi mi ? Sevgilisi ile ilgili yapılan düzmece haberlerin hangisinde sahip çıkıldı kendisine, olumlu bir şeyler olunca Büyük Kaptan Arda Turan, olumsuz bir şey olunca 1 gram destek veren olmaz.Oh ne güzel memleket.Belki zamanlama olarak gitmesine karşı çıkanlar olacaktır, ama adam zaten 2 senedir gitmek istiyorum "bu ülkeden" diyor.Bunu Galatasaray'ı sattı diye yorumlamak gerçekten ilginç.Bu adam gidecekti illa ki, bu sene takım şampiyon olup da şampiyonlar ligine kalsaydı yine takımı sattı diyen adamlar Arda gitmesin isteyecekti.Ne zaman gidecek bu adam ? Ne zaman gidecek de alt yapıdaki Berkinler,Anıllar vizyon sahibi olup daha çok çalışacaklar, şimdi bu olayın en büyük etkisi alt yapıdaki oyuncuların daha çok çalışmasına vesile olacak.Ben sonuna kadar destek veriyorum Arda'nın futbol oynanan bir ülkeye transfer olmasına.Yanlış anlaşılmasın şikeden dolayı futbol oynanmıyor demek istemedim, gerçekten futbol oynanmıyor bu ülkede.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt