Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Cevap: Arda Turan: "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu"

Eğer dediği gibi oluyorsa forumdan 3-5 kişi toplanalım fenerin beşiktaşın antremanlarına deplasman dönüşlerine gidelim futbolculara küfür edelim 2 ay sürmez bir tane adam kalmaz hiç bir rakibimizde

Ne diyim şimdi tamam yapalım mı diyeyim renkdash;)

Neyse dediğin gibi olsun.

Ama şu var ki, o adamın arkasında dursaydık kimse gidip küfür edemezdi.

edenin yaşı 14-15 ve ufacık bir liselinin ettiği küfür yüzünden bu adam gidiyorsa en az arda da o küfürü eden kadar liselidir abi. Millet ne ana avrat küfürler yiyiyor.Petre'yi s.tir git Petre diye de kovdu bu taraftar, kimse çıkıp arkasından ah petre, garip, yazık ettik demedi.Onun günahı neydi abi ? Jo'nun bir haberden doğru mu gerçek mi olduğu belli olmayan kulak arkasına atladı bu taraftar. Herşeyi geçtim Hagi'ye hırsız hagi diye tempo tutuldu.Galatasaray tarihinin en büyük efsanesi. Hagi seneler sonra geri döndü, kovuldu, yarın çağrılsa gene geri gelir.

Senin yorumun özeti Arda'nın duygusal olması. Tamam katılıyorum ama burada ne yorumlar dönmüş, ne hakaretler. Seversin sevmezsin, desteklersin desteklemezsin anlayışla karşılarım ama hakaret derecesine yorumlar beni çok üzüyor.

Hagi örneğine göre Arda'yı kıyaslamak Arda'ya haksızlık olur. Çünkü Hagi örneği taraftar tarihimizde koca bir lekedir.

Edit: Jo ve Petre örneklerini konuşmuyorum bile Merih. Yani sende biliyorsun ki seviye olarak fark çok.

Burada adamı o kadar sıktık ki,şimdi ancak içini dökebiliyor. Yinede futboluyla cevap vermesi en iyisi olur.

Senin yorumun özeti Arda'nın duygusal olması. Tamam katılıyorum ama burada ne yorumlar dönmüş, ne hakaretler. Seversin sevmezsin, desteklersin desteklemezsin anlayışla karşılarım ama hakaret derecesine yorumlar beni çok üzüyor.

Hagi örneğine göre Arda'yı kıyaslamak Arda'ya haksızlık olur. Çünkü Hagi örneği taraftar tarihimizde koca bir lekedir.

Edit: Jo ve Petre örneklerini konuşmuyorum bile Merih. Yani sende biliyorsun ki seviye olarak fark çok.

Seviyesinde değilim abi Jo da insan, petre de insan.Hemde bilmediğin bir yabancı kültürdesin ve bir anda taraftarın hedef noktası haline geliyorsun.İnan bana Arda'dan zor bir durum.

Dökmesin abi içini falan.Olumsuz konuşunca tepki alıyor taraftar tarafından.Kendi zararına.

artık kimseye çıkıpta özel hayatımla gündeme gelmek istemiyorum demesin..arda bal gibi manşetlerde olmak istediği için böyle konuşuyor..tamam yabancılar konusunda ülkemizde yabancılara sempati var ama yerli futbolcularda bu camiyadan ömür boyu ekmek yemeye devam ediyor...bunları hakan şükür söylese bir mantığı var çünkü lincoln 3.5 milyon euro alırken hakan şükür 500 bin euro alıyordu ve arada uçurum vardı ama arda en az 2-2.5 milyon euro kazanıyordu...

Seviyesinde değilim abi Jo da insan, petre de insan.Hemde bilmediğin bir yabancı kültürdesin ve bir anda taraftarın hedef noktası haline geliyorsun.İnan bana Arda'dan zor bir durum.

Kesinlikle zor. Korkarsın yahu, oynayamazsın, kaçıp gitmek istersin tamam anlıyorum seni.

Fakat Arda'nın Galatasaray'a verdiklerinin yanına Jo'nunkiler kıyaslanamaz. Yani lafın kısası çabuk harcadık Arda'yı.

Burada adamı o kadar sıktık ki,şimdi ancak içini dökebiliyor. Yinede futboluyla cevap vermesi en iyisi olur.

Futbolu ile versin o halde cevabını. Bizden giderken ne diyordu hayallerimi gerçekleştirmek için gidiyorum. Tamam gittin sus artık o halde.

Her röportajında bize sallıyor. Bak mesela ne diyor, "Biz paramızı alamazken yabancılar helikopter bakıyordu."

Tamam almamışsın paranı bunu problem etmemişsin. Galatasaray için canın feda sonra alırım demişsin eyvallah. Ama ben paramı almamıştım. Yabancılar ise alıyordu onlar helikopter bakıyordu deyince -paranı almamanın önemi kalmıyor zaten.

Giderken taraftarımızın çoğunluğu üzüldü. Röportajlarında ki demeçler ile daha da üzüyor.

Gereksiz bir açıklama

Gitti artık bu kadar konuşmasına bence gerek yok

ben elestirince

iyide adam sormuslar cevap vermesinmi dersiniz:)

acaba sormuslarmi kac para fazla aliyorumus diye bu roportaji yapanlar

shikda vermislermi

a-25

b-40

c-50

d-75

Adam haklı. Arda'ya gereken değeri vermedik. Kabul edelim

diyosun..

Sana bunları yapan taraftara, sana Metin Oktayın numarasını ve ruhunu layık görenlere bu lafları söyledin ya bu saatten sonra ağzınla kuş tutsan nafile arda.. Gerçi sen benim gözümde takımın kutsal formasına küfür ettiğin gün bitmiştin...

arda-pankart-34.jpg

80334bc539d8f9e308af8f2e5602e802_1269956752.jpg

B_9789e6933122edbc00bf2e0500febf7d.jpg

arda_pankart_24.jpg

Metin_Arda___Nesilden_nesile_by_GShastasi.jpg

pankart-44343.jpg

2moo8cx.jpg

4C15FD526A5EFB4FAA847086x.jpg

sanmasnlarseniyalnzbizb.png

Aylarca oynamadığın halde bir umutla seni bekleyen, yattığın yerden aldığın paraların lafını dahi etmeyen, medyada aleyhinde laf edilince elinde pankart stada koşan, 2 yılda takıma birşeyler vermediğin halde her hareketinde heyecanlanan bu taraftarını satıp gidiyor ve arkalarından bu sözleri sarfediyorsan su katılmamış Nankörsün Arda..

Kesinlikle zor. Korkarsın yahu, oynayamazsın, kaçıp gitmek istersin tamam anlıyorum seni.

Fakat Arda'nın Galatasaray'a verdiklerinin yanına Jo'nunkiler kıyaslanamaz. Yani lafın kısası çabuk harcadık Arda'yı.

Taraftarın ve basının payı yüzde 40 ise Arda'nın yğzde 60 dır abi.Şimdi böyle konuşup, 3-5 ergenin yaptığı tepkiyi Galatasaray'dan kaçmasına bahane olarak sunmaya çalışıyor. Ego manyağı bir adam, bir kere aynaya bakıp nerede hatalıyım dememiştir.

Bunlar taraftarın saçma tepkisinden sonra çıkmış şeyler. Ve herşeyden önemlisi normal şeyler

he ya amcam hep aradan kotu taraftari secip kendi kilolarini kapatmak icin kilif hazirlasin

sonra bide gittikten sonra ona buna satasip ben GSliyim desin

de kis kis kis

Cevap: Arda Turan: "Benim için yeni bir hayat başladı"

Medyanın manşete taşıdığı cümle ile eski kaptanımızı bu şekilde yargılamayalım. Röportajın bütünün okuyup öyle yorumlayalım.

Bu sebeple başlık düzenlenmiştir.

dedigim gibi o kadar cok gitmek istiyorduki

5 para etmez bir takima gitti:)

Arda Galatasaray'ın kutsal formasına küfür etti demiş bir arkadaş. Ne zaman etti yahu.

Geri
Üst Alt