Arda Turan, Duştan Sonra Taraftarlardan Özür Diledi

Aman diyeyim arda duştan sonra cıkmasaydın üşütürsün falan sonra önümüzdeki mac sensiz naparız

5 aydir ayni bok. Yazin sen ciktin aynini yaptin sonra ömer cikti, ciktilar da ciktilar.
Degisen bir bok oldu mu? Hayir.
O zaman lafı bırakıp icraat yapın.

tribüne oynayanlarda bugün

Düzeni bozulmasın diye bunlar hep uğursuz ne zaman geldi takım küme düşecek en son 2011 de varkende aynısı oldu 10 m TL maaş var arkadaşlar özür dileriz düzenimizi bozmayın der gibi sucukcu enayiler destekte olmuştur buna

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu adamın o kadar olaydan sonra tekrar bu kulübe dönmesinde kimin emeği varsa yazıklar olsun.
FT hocanın.
Hani bu maganda yüzünden Cengiz başkana savaş açtı ya.
Zorla aldırdı bunu.
Vallah beddua etmekten başka bir şey gelmiyor aklıma.

FT ve evlatları istifa.
Topunuz gidin bir daha da dönmeyin.

Gscimbom mobil

Taraftarı yatistirma işi senin gibi kişiliksiz bir adama kaldıysa zaten çok fazla söze gerek yok ... Galatasaray nasıl bu kadar küçüldü nasıl 3-5 adamın eline kaldı 100 yıldır oluşmuş kültür yok edildi gerçekten üzülüyor insan ...

Bu da adet olmuş
Bir halt oynamayın sonra özür dileyin
Sonra tekrar aynısını yap

Ya bakıyorumda ihale arda'ya kalmış. Arda ne yaptı ki ona bok atıyorsunuz? Emin olun ki başımızda sağlam bir hoca olsaydı Arda şu an galatasarayda değildi. Diyelim ki takimdaydi kesinlikle katkı yapardı. Çünkü fit bir arda şu an kalite olarak takımın ilk 3 oyuncusuna girer.

Özür dilemesi gereken biri var ise hocadir başkası değil.

Bakın ben bu herifi zerre sevmem hatta özellikle gelmesine ve kontrat uzatılmasına da sonuna kadar karşıydım.

Ama maç öncesi hoca çıkıp ne diye bunu övüp durduk yere yere göğe sığdıramadı anlamak gerçekten güç. Sen zaten hoca olarak şu herife fazla fazla önem yüklüyorsun. Bu da kendine biçilen rolü sonuna kadar karşılıyor.

Sahaya kaptan olarak çıkanlara bak Feghouli, Ömer ve Arda. Yemin ediyorum biz bitmişiz. Boşu boşuna kendimizi harap ediyoruz. Adamcılık almış başını gidiyor.

Duşta kulağımıza Fısıldasaydı keşke.

Son dokuz maçtır hissettiğimiz bu valla

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakın ben bu herifi zerre sevmem hatta özellikle gelmesine ve kontrat uzatılmasına da sonuna kadar karşıydım.

Ama maç öncesi hoca çıkıp ne diye bunu övüp durduk yere yere göğe sığdıramadı anlamak gerçekten güç. Sen zaten hoca olarak şu herife fazla fazla önem yüklüyorsun. Bu da kendine biçilen rolü sonuna kadar karşılıyor.

Sahaya kaptan olarak çıkanlara bak Feghouli, Ömer ve Arda. Yemin ediyorum biz bitmişiz. Boşu boşuna kendimizi harap ediyoruz. Adamcılık almış başını gidiyor.

Takım otobüsünde de yanında oturuyordu. Hangi maçtı unuttum ama. Misyonu zaten belli. Yerini buna bırakacağı için. Zorbay konusunda da dikkat edin daha çok Arda perdesinden yüklendi. Orada haklı bir dava vardı amenna da Arda'yı yere göğe koymayışı tam olarak komedi. Yani Barçaya transfer olması değil orada tam olarak A. madrid performansı verseydi evet belki bahsettiklerine katılırdım. Ama sadece güldüm. Adamın kariyeri oradan başakşehir'e gelmekle sınırlı. Ve bunu muhteşem olarak değerlendiriyor. Drogba gibi adam otuz yedilerinde ( kimlik yaşından daha büyüktür eminim,🤣) bizden Chelsea'ya gitti. İbra gibi adam Milan'a döndü. Yani ne kattılar ne ettiler bilmem yuvasına dönen adamlar kadar bile olamadı, oradan bize gelememesinin sebebi de kendisi. Şimdi de karşılıklı badana boya yapıyorlar. O kadar elinden Bülentler Hagiler geçmiş sen bunu daha kral ilan ettin ya, kendi koltuğuna bunu layık gördün ya, ne desek boş. Terim için bu hakaret olmalıyken olası gibi. Ama biz tribüne ay çok iyi GSli diye amigo aramıyoruz...GSnin geleceği özetle bunlar, bu kafa yapıları değil. Allah ikisinden de kurtarsın, tez vakitte.

Geri
Üst Alt