Barış Argunşah
Aslan Üye
- 3 Ağustos 2009
- 7.672
- 1.570
- 1.748
takım küme düşücek kaptan ne maça gidiyor ne maçlarla alakası var yazık koskoca Galatasaraya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir TMK logosu bekliyorum o zaman.ewt mehmet yaptı az evvel
Renkler hoş ama tasarım çok berbat. 1970'lerde devlet kurumlarının logoları gibi.Ekli dosyayı görüntüle 151839
sarı lacivert yaptım bi de tercih ettiğin hanfendileri temsilen bir yıl da ekledim
Bir TMK logosu bekliyorum o zaman.
Kaşınmanın sonu.Ekli dosyayı görüntüle 151839
sarı lacivert yaptım bi de tercih ettiğin hanfendileri temsilen bir yıl da ekledim
Sen zaten TRT gibi adamsın, sana tam gitmiş.Renkler hoş ama tasarım çok berbat. 1970'lerde devlet kurumlarının logoları gibi.
Darbeye baglı sakatlığı varmış diyorlar kıymetli üstadım. 2 haftadır bu yuzden kadroda dğlmiş. Antrenmlarda var amatakımla deplasmana gitmeyip hocayla sohpete gidiyorsa kulağından tutulup klübün dışına tekmelenmeli
Darbeye baglı sakatlığı varmış diyorlar kıymetli üstadım. 2 haftadır bu yuzden kadroda dğlmiş. Antrenmlarda var ama
Yeni sezonda hoca kim olacaksa yanında yardimci olarak başlartakımnan gidebilirdi muslera gibi hain arda demek sattı takımı
Muslera deplasmanlara gitmiyor. Nereden çıktı bu? Hatay deplasmanına da gelmedi.takımnan gidebilirdi muslera gibi hain arda demek sattı takımı
bodrum izmir arası 3 saat değil mi? bodrumdan kendi arabasıyla gelecektir. yoldadır hatta şu an.takımnan gidebilirdi muslera gibi hain arda demek sattı takımı
"Nasil da koca kulübün icine edip, el birligiyle ptt'ye yolladik" siritmasi bu iki zatin yaptigi.
Muslera deplasmanlara gitmiyor. Nereden çıktı bu? Hatay deplasmanına da gelmedi.
Kadroya giremeyince hemen babasının kollarına koşmuş. Bu tamamen karaktersizce yapılmış bir hareket. Torrent'e büyük saygısızlık.
o’really?Galatasaray Fatih Terimdir.. Fatih terim Galatasaraydir..
Barış artık hocayla..o’really?
Barış artık hocayla..