GSCimbom
Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti!
Gökhan Sancak

Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti! Sayfa 2

Gökhan Sancak ·

Cevap
111
Okunma
5,7K
Sayfa
2/6
Adam 40m€'a barcelonaya transfer olmuş millet yerden yere vuruyor.

Arda iyi oynuyor falan demiyorum belirteyim biz burda sahte isimlerle 2 kelam edince ortalığı ayağa kaldırıyoruz iğneyi kendimize batıralım önce.
Adamdır Arda.Ama messi suarez neymarı olan bir takımda zaten ilk 11 oynaması biraz zor bence.
QBDnJv.jpg
[/url][/IMG]

egoda sorun yok , ardanin egosunun 10 kati bende var ,sahip olduklarinin 10 da biri olmasa da , ego iyidir , kibir ,bunlar varsa zarari zaten etrafina degil kendinedir insanin

sorun tehdit , saldirgan uslup .. nasil anlatacagimi bilemiyorum , kalin bir adam yani , insan biraz boyle gorup geciren adamdan burjuvazi umuyor

İşte buda böyle bir adamdır beyin yok ama parası var.
Dursun Özbeke oy verdikten sonra oxford bitirsen ne olur kongre üyesi olsan ne olur dimi sinan

egoda sorun yok , ardanin egosunun 10 kati bende var ,sahip olduklarinin 10 da biri olmasa da , ego iyidir , kibir ,bunlar varsa zarari zaten etrafina degil kendinedir insanin

sorun tehdit , saldirgan uslup .. nasil anlatacagimi bilemiyorum , kalin bir adam yani , insan biraz boyle gorup geciren adamdan burjuvazi umuyor

Fazla ego bir yerinde saldırgan üslubu da getirir yanında,çok zor ikisinin birlikte olmaması.Belki bu cümleleri yazarken sövüp sayıyorsun ama buraya sakin post atıyorsun,bilebilir miyiz??

Simdi yorumum tepki cekebilir ama emrenin kisiligini hic sevmem ,ardaninki ondan 10 misli kotu gozlemledigim kadariyla

hazimsiz ,doyumsuz, bir kere hic bir elitlik ,bir klaslik emaresi yok .. boyle adamlari istesem de sevemiyorum .. incelik nezaket ,kalite yok , anca haldir huldur ,ne dedigi anlasilmayan bir arkadas

futbol dunyasinin ihtiyaci olan nadir oyunu keyif veren oyunculardan , o ayri
Arda zeki çocuk futbolcu olmasına rahmen:) ama şımarık ve goy goyu seven birisi. Hayatı pek ciddiye almıyor.
Sevip sevmem....hm umrumda değil açıkçası okadar. Barça'da olması bir Türk ve Galatasaray lı olarak gururlandirsada kişisel ile ilgili pek fikrim yok. Biraz Ağır başlı olmayanı sevmem diyorsun ki anlıyorum seni bu arada.

Türk futbolcunun biri 40m€ ediyor mesuttan bahsetmiyorum Türk derken millet gurur duyacağına iyi oynar kötü oynar orası ayrı.
Yerden yere vuruyor Hakan Şükür'e de aynısı yapılmıştı zamanında Adam interde filan oynadı sanırsın her sene Türk futbolculara barcelona atletico bayern talip oluyor biz bilmiyoruz içimizden çıkan değerlerede eleştirirken bile yok film yıldızı yok bilmemne gibi hakir görüyoruz Ardanın tek suçu burda kaale alıp cevap vermesidir.

Türk futbolcunun biri 40m€ ediyor mesuttan bahsetmiyorum Türk derken millet gurur duyacağına iyi oynar kötü oynar orası ayrı.
Yerden yere vuruyor Hakan Şükür'e de aynısı yapılmıştı zamanında Adam interde filan oynadı sanırsın her sene Türk futbolculara barcelona atletico bayern talip oluyor biz bilmiyoruz içimizden çıkan değerlerede eleştirirken bile yok film yıldızı yok bilmemne gibi hakir görüyoruz Ardanın tek suçu burda kaale alıp cevap vermesidir.

Kısmen haklısın da bu adamlar da tanrı değil,eleştirilecek tabi ki.

Insan gibi cevap verse kimsenin birsey dedigi yok. Kulhan beyi gibi seni buldurucam evinden aldiricam sozlerinde bir sakinca gormuyor musun?

fatih ben acikcasi surekli benden alinti yapip gonderme yapmandan biktim , yani bunu engellemenin forumda bir yolu var mi bilmiyorum ,fakat duzgunce soyluyorum ki biktim

senle ugrasmadigimi goruyorsun , ama zorla beni tahrik ediyorsun , ikili tartismaya girersek moderasyon ikimizi de sutlayabilir , demem o ki ben alinti yapip senle ilgili yorumlar yapmiyorum , sen de yapma , devam ettigin takdirde ben de benzer kucultucu ,senin tarzinda konusmaya baslayacagim

hem konular ikili diyaloga donecek , hem de tansiyon olacak , gerek yok buna

git sen de uye ol , sen baskasina oy ver , ya da bekle kendin yonetime gir ,duzelt bu isleri

benim hayatimda klubun yeri var , ama kendimi bu isler icin parcalayacak degilim , alti ustu bir klup sempatizanligi , hayatimin odagi degil .

dursundan da kimse memnun filan degil , fakat tek aday oydu , ayrica kimse gelmeden ne yapacagini bilemez .. su an gonderilmesi icin genel kurul bir adim atarsa ,buna katilirim .. diger yandan bizim genel kurulda ferit sahenkler ,murat ulkerler ,ali koclar , saranlar yok

bir ozturk vardi , kulagi arizalandi vazgecti , geri kalani yarsuvat, yalman , canaydin , maksimum polat ve aysal gibiler

tuzuk degistirilecekti polat zamaninda ,imza verdik calistik ama 10% bile destek cikmadi

Insan gibi cevap verse kimsenin birsey dedigi yok. Kulhan beyi gibi seni buldurucam evinden aldiricam sozlerinde bir sakinca gormuyor musun?

Ardayla olan fotomu paylaştım orda belirttim iğneyi kendimize cuvaldızı başkasına batıralım diye.
Bu forumda millet gerçek olmayan isimlerle aynı lafları zaman zaman birbirine edebiliyorsa göz önünde olan bir futbolcuya sen film yıldızısın vs vs gibi yorum yaparsa yapabilir ardada insandır siniri bozulmuştur herkezden fazla çıksın çalışsın göstersin kendini onda o kapasite var ama gittiği takım barcelona adamı ispanyada yerden yere vuruyorlar birde böyle bak bence.

Adam 40m€'a barcelonaya transfer olmuş millet yerden yere vuruyor.

Arda iyi oynuyor falan demiyorum belirteyim biz burda sahte isimlerle 2 kelam edince ortalığı ayağa kaldırıyoruz iğneyi kendimize batıralım önce.
Adamdır Arda.Ama messi suarez neymarı olan bir takımda zaten ilk 11 oynaması biraz zor bence.
QBDnJv.jpg
[/URL][/IMG]

Buradaki olayı hala kavrayamamışsın ki. İnsan gibi cevap verse veya vermese olmuyor muydu? (Ki eleştiriler haklı. Bu eleştirilerin nedeni beklentinin yüksek olması, bir de böyle düşün.)

fatih ben acikcasi surekli benden alinti yapip gonderme yapmandan biktim , yani bunu engellemenin forumda bir yolu var mi bilmiyorum ,fakat duzgunce soyluyorum ki biktim

senle ugrasmadigimi goruyorsun , ama zorla beni tahrik ediyorsun , ikili tartismaya girersek moderasyon ikimizi de sutlayabilir , demem o ki ben alinti yapip senle ilgili yorumlar yapmiyorum , sen de yapma , devam ettigin takdirde ben de benzer kucultucu ,senin tarzinda konusmaya baslayacagim

hem konular ikili diyaloga donecek , hem de tansiyon olacak , gerek yok buna

git sen de uye ol , sen baskasina oy ver , ya da bekle kendin yonetime gir ,duzelt bu isleri

benim hayatimda klubun yeri var , ama kendimi bu isler icin parcalayacak degilim , alti ustu bir klup sempatizanligi , hayatimin odagi degil .

dursundan da kimse memnun filan degil , fakat tek aday oydu , ayrica kimse gelmeden ne yapacagini bilemez .. su an gonderilmesi icin genel kurul bir adim atarsa ,buna katilirim .. diger yandan bizim genel kurulda ferit sahenkler ,murat ulkerler ,ali koclar , saranlar yok

bir ozturk vardi , kulagi arizalandi vazgecti , geri kalani yarsuvat, yalman , canaydin , maksimum polat ve aysal gibiler

tuzuk degistirilecekti polat zamaninda ,imza verdik calistik ama 10% bile destek cikmadi

Sen sinan gerekli açıklamayı yapsan trollemesen ben sana bu tarz zaten konuşmam yok muslera satılsın sneijder satılsın beceke şampiyon oldu oh iyi oldu diyip kendi seviyeni kendin düşürüyorsun sana olan yorumlarımı değiştireceğim daha saygılı forum ahalisine olduğu gibi seviyeli davranacağım ama sende rica ediyorum eğlenebilirsin evet ama bunu bu kadar aleni lütfen yapma yok bu sneijder satılsın muslera satılsın dursun özbek şöyle böyle vs vs gibi dursunu bu forumda savunduğunu görmedimde onuda diyebilirsin biz Galatasaray olarak tinerci şampiyon olmuş şikeci şampiyon olmuş dememeliyiz sana olan tepkimin tek nedeni bu dün tavan yaptı kendi adıma senden özür diliyorum senden.

Düzeltiriz aramızı sorun değil ama sen bazen gerçekten çok tuhaf yorumlar yazabiliyorsun.

Barça da oynuyor diye niye eleştirmeyelim ki sanki babasının hayrına oynuyor
Medya abartması nuri,hamitte reale gitti bu kadar olay olmadı

Arda gibi elit pro seviyesine ulaşmış birisi bu tür konulara cevap vermesi yanlış ve tarz olarak rezilliktir. Sadece bu konuyla ilgili yorumum olsun buda.

X isim olsa aynısı geçerli. Küfür etse karşındaki bile cevap vermeyeceksin sen. Milyonlarca gençler örnek alıyor seni. Her moka ota cevap verip hele tehdit savunarak vereceksen seni örnek alacak gençlerimiz sokaklarda birbirine girerse sorumlusu da biraz sen ve senin gibilerine aittir.

Geri
Üst Alt