GSCimbom
Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti!
Gökhan Sancak

Arda Turan Kendisini Eleştiren Bir Takipçisini Tehdit Etti! Sayfa 5

Gökhan Sancak ·

Cevap
111
Okunma
5,7K
Sayfa
5/6
her yazılana bu kadar takacaksa işi zor. İsterse messiden iyi olsun eleştirileceğini bilmemesi garip. Hayır Arda adamı engellese bile adam sokakta arda beni engellemiş lan diye hava atar yani

Bu mesajıyla birlikte fenere yeşil ışık yakmış. Emre abisinin yolundan gittiğini ispatladı helal olsun

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Konunun basindan beri ardayi elestirdim ,fakat mesaj atana da bir cift soz etmek lazim , bu gereksiz davranisin manasi nedir ? bunlari gecmiste de gorduk , yani sana ne ? hic cevap gelmemis olsaydi da sana ne ?

bu bir forum degil ki fikir paylasimi alani olsun , birine kisisel mesaj atiyorsun , ve davranisiyla filan ilgili yorum yapiyorsun , manasiz degil mi , ispanyada oynayan bir futbolcu , arkadasi degilsin akrabasi degilsin , sov yapmis ,reklamda oynamis , ee yani ?

basin mensubu degilsin , klup yoneticisi degilsin ,

Sponsor eliyle hak etmediği halde bir ülkeden yıldız yaratmaya çalışırsan böyle balon olur elinde patlar.

Tek özelliği topu sağa çekip orta açmak.
Ne sürekliliği var nede fizik olarak bi numarası var.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

arda barcelonaya transfer olacak iddiaları dolaştığında yazmıştım foruma ''arda dikine seri şekilde pas yapamıyor 6 ay sonra kovarlar diye.'' yavaş yavaş çıkıyor dediklerim.

Evvelki yorumlardan birine hak veriyorum , merkezde oynayan rakitic veya iniestadan ziyade messiyi kesmesi gerekli , bunun icin de yeterli performansi sergileyemedi henuz, ne zaman messiyi performans olarak gecip yedek biraktirir ,gercek yerini ve gercek verimini gosterir

Evvelki yorumlardan birine hak veriyorum , merkezde oynayan rakitic veya iniestadan ziyade messiyi kesmesi gerekli , bunun icin de yeterli performansi sergileyemedi henuz, ne zaman messiyi performans olarak gecip yedek biraktirir ,gercek yerini ve gercek verimini gosterir

Sinan kardes, git bi elini yüzünü yika.

Sonra gel, yazdigin yorumu tekrar oku.

Hala da fark etmediysen, tekrar git elini yüzünü yika, ta ki fark edene kadar.

arda eğer eplye gitse bence daha dogru tercih yapmıs olurdu muhtemelen düsünde barcada 2 pas yapsam sırıtmam o bile yeter

ama günden güne yedekten çıkamaz oldu

arda çok iyi oyuncu ama barca koca kafa için 1-2 gömlek fazla bence mesela liverpoolda çok daha sivrilebilirdi

Arda da futbolundan memnun değil anlaşılan

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Geri
Üst Alt