Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yazın !

Biride Kewell'a salladi diyor ne kalin kafali kisiler var...Ozgur Buzbas "Kewell roportajinda Arda'yi eski zamanlardaki gibi neseli gormek istiyorum " dedi ne dusunuyorsun bu konuda dedi..."Ben ayniyim her zaman ama olumsuz hale getirmeye calisanlar "vs tarzi bisey dedi...Basina ince bir gonderme yapti ne Kewell'a laf demesi...Ayrica az once baktim ibne basin bunuda yaz diye bisey gormedim sadece basin bunuda yaz dedi

İnsanlar kendine bakacaklar dedi.Takım içinde sorun olduğu apaçık belli o cümlede daha çok açıklıyor bunu! Bence sende de anlama kıtlığı var.

Cevap: Arda Turan l Basın Bunu Da Yaz !

Kendini falan yırtmadı. Tüm maç yürüdü. Önünden adamlar geçip gitti. İyi bir Arda şu maçta rahat 6-7 top çalardı.

Arkadaşım zorlama. Zamanlaman yanlış. Arda'nın kötü olduğu bir maçtan sonra yazsan destekçilerinde çok olurdu burada ona da eminim. Timing hatası ömer üründülün deyimiyle...

ben düşene vurmam baba, kötü oynadığı zaman yazmaya gerek yok, şimdi yazıyorum ama anlayana işte

Argümanın bu mu ? Yeterli mi sence o tuttuğun takımın kaptanına attığın iftirayı aklaman için ?

bu evet, yeterli veya değil, 1 senedir bu camiada kim yeterli bir iş yapıyor da ben tam yeterli yapayım, beğenmezsen karşı argümanını söylersin, bazı zavallılar gibi hangi takımı tutuyorsun gibi gereksiz sorulara vs gerek yok

""""Arda niye Galatasaray'da oynamıyor, bari çıksın bir kaç maç oynasa, kötü de oynasa bişey demem"""" diyen arkadaşlara gülüyor ve geçiyorum ve onların samimiyetine asla inanmıyorum.

Bu konuyu açan arkadaşa provakasyondan 39248724372 ay ceza verilsin. Adam şimdi açıklama yaptı daha "sakat olmasam niye oynamayım" diye. Kendi taraftarın böyle yaparsa basında basar şamarı diğer taraftarlarda basar.

...

Kewell'in konuşmasını bile buraya bağladınız ya Helal Olsun !!

Kewell konuşması çok güzeldi..Arda yetenekli bir oyuncu,Kaptanlık ona yakışıyor..Arda kendi kararını verebilecek bir futbolcu..

Arda neden kewell'e laf soksun..Tam telegol bile bu komployu kuramaz..

benim tam ardadan bekledigim hareketler

simdiye kadar zekasini kullanmiyordu

yildiz olmayi boyle ogrenecek

ronaldo sitili bu iste

dusemyeceksin, kuvvetli olacaksin

ama ayarida vereceksin boyle

bu evet, yeterli veya değil, 1 senedir bu camiada kim yeterli bir iş yapıyor da ben tam yeterli yapayım, beğenmezsen karşı argümanını söylersin, bazı zavallılar gibi hangi takımı tutuyorsun gibi gereksiz sorulara vs gerek yok

Bana söyleme o tip soruları ancak böyle bir akşamda iyi oynadı diye Arda'yı suçluyorsan sana ne diyebilirimki.

Bu adamların hayatı futbol, Arda'nın futbol hayatı tehlikedeydi belkide, o kadar kolay değil bazı şeyler kaldıki yaklaşık 1 aydır takımla idman yapıyor adam 90 dakikayı çıkarması da normal. Hepsini geçtim kendisini fazla zorlamadı bana göre.

Elinde yeterli kanıt olmadan Galatasaray'ın göz bebeğine böyle bir laf atmanın da doğru olduğunu söylemem imkansız. Bence söylediklerini iyi bir tart ondan sonra yaz.

Bu konuyu açan arkadaşa provakasyondan 39248724372 ay ceza verilsin. Adam şimdi açıklama yaptı daha "sakat olmasam niye oynamayım" diye. Kendi taraftarın böyle yaparsa basında basar şamarı diğer taraftarlarda basar.

?:kick:

Hareketi üzerine alan insanlar görüyorum :) Medyadakilerin lafıyla bu adama sallayan kişilerle, sağlığınız adına muhattap olmayınız.

Kewell'in konuşmasını bile buraya bağladınız ya Helal Olsun !!

Kewell konuşması çok güzeldi..Arda yetenekli bir oyuncu,Kaptanlık ona yakışıyor..Arda kendi kararını verebilecek bir futbolcu..

Arda neden kewell'e laf soksun..Tam telegol bile bu komployu kuramaz..

Kardeşim bir daha izle röportajı o zaman anlarsın.Arda ile bazı yabancılar arasında apaçık bir anlaşmazlık var.

bundan sonraki maçlarda görürüz ardayı madem sizin dediğiniz gibi, son hafta tartışırız

Kabak kafalı Serhat'a "O fındık kadar beynine sok ki Türkiye'nin en iyi futbolcusu benim " manasına getirdi.

basına az bile yaptı, adamın her şeyine karısıyorlar size ne?? gidin euroyla ugrasın? yemıyor mu yoksa!!

Kewell sakatlanınca takımın yarısı gitti dedi Arda. Severler birbirlerini. Uzatmanın alemi yok.

bundan sonraki maçlarda görürüz ardayı madem sizin dediğiniz gibi, son hafta tartışırız

Ardanın dediği gibi "delik bacağıyla oynayan, 234 maç üst üste oynayan ardaya saygı yok" pubis olup sakatlanan geri dönen sonra gene sakatlanan arda hemen kötüleniyor.. Telegoldekilerden farkınız yok abartmıyorum.

Burda yazılanları okuduktan sonra anladımki arda gibi futbolcu bizim taraftarımızın (geneline) fazla.Adamın kız arkadaşına kufur edilir arda suclu basın herşeyi yazar arda suclu ama baska birine yazınca kolpa basın demiyomuyuz?İşte bunun için yazıklar olsun diyorum.Ayrıca arda kewella sallamış.Tamam sallaması yanlış bencede ama benim dusuncem şu (belki cogu kişiye ters gelecek)kewell geldiginden beri 1 mac var 3 mac yok boyuna sakat sora bi maçta 2 hareket yapar akıllı bi futbolcu zaten ama koşmadıgı için belki onun yuzunden birsuru gol yemişizdir.Bunları bizim taraftar gormez kewell galatasaray asıgıdır onlara gore.Ardaya ise kufur ederler.Arda takımını deli gibi seven bi insan ama bu sevgi ona hata yaptırıyo zaman zaman kewell ise akıllı ve taraftara nası oynayacagını bilen bi adam.Ben 1 ardayı 10 kewella degişmem..

Geri
Üst Alt