Modric, Rakitic ve Mandzukic hariç saydıklarının hiçbiri Arda seviyesinde değil. Bizde Arda'dan başka kimsenin olmayışı ayrı bi mesele (ki Çalhanoğlu, Emre Mor, Burak Y az buz adamlar değil).
Sen "Rakiplerde 7-8 tane Arda var" demişsin, ben de olmadığını göstermişim. Hikaye okuma.
Ewt kendisine teşekkür ederiz gol ve asisti için. Eee?
Gazetecilerin suçsuz olduğunu söyleyen yok ki zaten. 1 senelik olayın patlaması saçmalık. Ve evet, hiç de mantıklı değil durduk yere saldırması. Ama Arda "şöyle oldu da saldırdım" demedi.
Instagram
"Islıklandıktan sonraki röportajımda olanları unutmayacağım diye (Euro 2016)...
Dün ilk defa milli takım uçağında gördüm o şahsiyetlerden birini aylar sonra. Onlar kim mi? Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında; yalanla, iftirayla, insanların onuruna laf söyleyerek, ailevi değerlerine dil uzatıp sonra buna gazetecilik diyen kişiler. "
İlk cümleden anlaşılıyor, içinde bi kin biriktirmiş. Adamı aylar sonra ilk defa gördüğünü kendi söylemiş. "Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında" diyerek olayın kaynağının Euro16 olduğuna işaret etmiş. Yani Arda bu açıklamasıyla basbaya "Euro16'dan beri biriktirdiklerimi kustum" demiş bi nevi. "Uçakta (veya öncesinde) şöyle bi hadise yaşandı" gibisinden konuşmamış. Kısaca daha fazlası yok gibi. Olsaydı Instagram açıklamasında açıklardı, en kötü ihtimalle Milli Takım'ı bıraktığını açıkladığı esnada bu konuya da açıklık getirirdi böbürlenerek. Bunları göz önünde bulundurursak Arda olayı durduk yere çıkarmış. Tamamen kendi içinde biriktirdiği nefreti dışarı çıkarmış. Mantıklı gelmiyor. Ama Arda da mantıklı bi insan değil zaten.