Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Eğer giderse yerine Dzsudzsak muhteşem olur.

ancak fm de olur

Arda'dan gelecek parayı gurbetçilere yatırmak lazım. Tunay, Ekici, Ömer Toprak gibi gençlere.

Arda gitsin diyenlere nice BAAM'lı Baltalı seneler...

Ardayı bu takımdan göndermek isteyen futbolun f'sinden anlamıyordur.

Biz diyoruz ki yerli oyuncu kadrosu kaliteleştirilmeli. Siz Türkiyenin tartışmasız en iyi oyuncusunu Mehmet Topuz fiyatına satıyorsunuz. O paraya da Sezer Öztürkü zor alırsınız

M.Ekici & Arda takasını ben kabul etmezdim B.Münih yetkilisi olsam.

Başarılar Arda, hoşçakal.

Berkin Kamil in çıkma vakti geldi inşallah. Birini satıp yerine alt yapıdan yenisini çıkardığımız zaman kurtuluruz

Arda'yı 8-10 milyon'a satarsak,iyi bir araştırma ekibi ile Arda'dan daha faydalı olabilecek 3 futbolcu alabiliriz.

Bu paraya 3 oyuncu değil Arda'nın sol pabucunu alamayız. Yazık ediyoruz kendimize. Medyanın oyununa geldik sonunda. Bu genç adama sabır edemedik ya yazıklar olsun bize. Mehmet Topal nasıl oynuyor görüyoruz. Birileri ne yapıp edip Kaptanı bırakmamalı.

Arda'dan gelecek parayı gurbetçilere yatırmak lazım. Tunay, Ekici, Ömer Toprak gibi gençlere.

İlla ki bu oyuncuları almak için Arda mı gitmeli. Zaten Arda'mız var ne diye yeni Arda arayalım. Medyanın oyuncağı olmuşuz..

Arda gitsin diyenlere nice BAAM'lı Baltalı seneler...

Ardayı bu takımdan göndermek isteyen futbolun f'sinden anlamıyordur.

Biz diyoruz ki yerli oyuncu kadrosu kaliteleştirilmeli. Siz Türkiyenin tartışmasız en iyi oyuncusunu Mehmet Topuz fiyatına satıyorsunuz. O paraya da Sezer Öztürkü zor alırsınız

Arda gitmeli diyenlerin bir çoğu onun bizim için gereksiz futbolcu olduğunu düşündüğünden gitmesini istemediği gayet açık.Evet,gitmeli Arda.Burda çok fazla yıprandığı için,kalırsa bu yıpranmanın verdiği psikolojiyle istenileni veremediği her saniye daha da yıpratılacağı için gitmeli.Düşün bir şirkette çalışıyorsun,her yaptığın eleştiriliyor,hata yapman için herkes pusuda bekliyor.Bunalmışsın,şirketten ayrılmak istiyorsun.Patronun,işlerde sana ihtiyacımız var,gitme dese ne hissedersin.Zoraki kalmanın sana ,çalıştığın şirkete ne faydası olacak?Evet,Arda'ya ihtiyacımız var ama o da kalmak istediği sürece yer alır bu takımda.Gitmek isteyen birini sebep ne olursa olsun kimsenin tutmaya hakkı yok.

tamam bu sezon sakatligi yüzünde fazla oynamadi ama söyle bir düsün zamaninda okan buruk un ayagi kirildi ve sonra sagalara döndü ve GS icin nasil kazanc oldu hepimiz biliyoruz bence arda bu sakatliktan sonra bir patlama yapicak ve eger giderse cokda aricaz cünkü cok iyi biliyorum bunu hepimiz biliyoruz bu yönetim o bekledigimiz kalitede futbolculari getiremiycekler yerli zaten kimi getirecekler arda nin kalitesinde

Mantıklı yorum için teşekkürler. Gerçekleri görmemiz gerekiyor. Keita'yı da 1 milyon Euro kazanmak icin sattilar, simdi daha fazlasini verseler alamazlar. Seneye bu takim büyük ihtimal Avrupa'da yok. Kim gelecek bize çok merak ediyorum. Normal paranın daha fazlasını talep edeceklerdir.

Geri
Üst Alt