Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.918
- 73.431
- 5.188
Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid
Eğer giderse yerine Dzsudzsak muhteşem olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ancak fm de olur
Malesef öyle.Giderler Volkan Şen'i alırlar, Arda'nın boşluğunu doldurduk derler utanmadan.
M.Ekici & Arda takasını ben kabul etmezdim B.Münih yetkilisi olsam.
Ekici bedava zaten, geri zekali olmali Bayern Munchen...![]()
Bayern,Ekici'yi bırakır mı sanıyorsunuz?
Ekici bedava zaten, geri zekali olmali Bayern Munchen...![]()
Arda'yı 8-10 milyon'a satarsak,iyi bir araştırma ekibi ile Arda'dan daha faydalı olabilecek 3 futbolcu alabiliriz.
Arda bu saatten sonra Galatasaray'a yararlı olamaz.En iyisi gitmesi artık.Geç bile kalındı hatta.
Arda'dan gelecek parayı gurbetçilere yatırmak lazım. Tunay, Ekici, Ömer Toprak gibi gençlere.
Arda gitsin diyenlere nice BAAM'lı Baltalı seneler...
Ardayı bu takımdan göndermek isteyen futbolun f'sinden anlamıyordur.
Biz diyoruz ki yerli oyuncu kadrosu kaliteleştirilmeli. Siz Türkiyenin tartışmasız en iyi oyuncusunu Mehmet Topuz fiyatına satıyorsunuz. O paraya da Sezer Öztürkü zor alırsınız
Hiç üzülmüyorum.Hayırlı olsun.
tamam bu sezon sakatligi yüzünde fazla oynamadi ama söyle bir düsün zamaninda okan buruk un ayagi kirildi ve sonra sagalara döndü ve GS icin nasil kazanc oldu hepimiz biliyoruz bence arda bu sakatliktan sonra bir patlama yapicak ve eger giderse cokda aricaz cünkü cok iyi biliyorum bunu hepimiz biliyoruz bu yönetim o bekledigimiz kalitede futbolculari getiremiycekler yerli zaten kimi getirecekler arda nin kalitesinde