Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

bu zaten belliydi hicbir futbolcu basindan taraftarda baski altina alinirsa dayanamaz careyi gitmekte bulur bu da normal bakalim arda gidince onun kalitesin bir futbolcuyu getirebilcekmiyiz bence getiremeyiz GS imizi bence cok zor seneler bekliyor alt yapidanda birsey cikmiyor

Bir daha rüyamızda görürüz...

tamammda gitsin gitsinde yerini doldurabilcekmiyiz bu tarafi düsünen yok yerli futbolculardan bir arda vardi kaliteli olarak simdi kim kaldi hic kimsee

Katılıyorum renkdaş. Herkes gönderme derdine girmiş. Kaptan'ın etrafında genç bir kadro oluştur, 3 yıl sonra neler oluyor görürüz. Ama bizde sabır yok ki...

medya resmen arda nin üstünden para kazaniyor almanyada hicbir futbolcunun ne arabasi kullandigini ya da yok surdaydi yok burdaydi diyye bir haber cikmiyor tuhafdir bizim ülkemizde 24 saat futbol magazin baska birsey yok adam böyle pahali araba kullaniyor diye elestiriliyor olurmu böyle birsey adamin özel hayatini gösteriyorlar herkez görüyor parlak hayati var diye basliyorlar elestirmeye mesela bir örnek dün telegol de g.özdenak adam resmen kiskaniyor görüyor adamin nasil bir hayati var kendisinde o para olsa merak etmesin asagi kalmazdi. ardayi ondan sonra gördümü kötü oynadigini yerden göhe vuruyor.cünkü adamin konusacak baska birseyi yok türkiye ligi cok kalitesiz hic kimse futbol konusmuyor. ancak özel hayati konusuluyor yok adam disirida geziyor ondan kötü oynuyor ya da fazla seks yaptigindan sakatlaniyor bunlar galiba avrupada neler oluyor görmüyor galiba c.ronaldo sanki rahibe gibimi yasiyor adam bir kizdan öbür kiza eglencelere gidiyor ya da a.cole herkez biliyor adamin ne yaptigini o yüzden arda yi bosu bosuna yediler olan GS a oldu.

arda vardı da oynadı mı bu sezon... her topçunun yeri dolar. arda gitmezse eğer 2. hasan sas vakası olur

Oynayamadığı için bu haldeyiz zaten. Ayrıca her topçunun yeri kolay nasıl dolar çok merak ediyorum. Hagi'nin, Hakan Şükür'ün yeri doldu mu?... Şu medya edebiyatından kurtulup gerçekçi olalım biraz lütfen.

Bu transfer olacak galiba.Çok sevindim açıkçası.Böyle büyük bir yeteneğin şansı varken bu dandirik düzenden kendisini kurtarması gerekirdi.Bize de sırtında Arda yazan Atletico forması almak düşer.:asd:

medya resmen arda nin üstünden para kazaniyor almanyada hicbir futbolcunun ne arabasi kullandigini ya da yok surdaydi yok burdaydi diyye bir haber cikmiyor tuhafdir bizim ülkemizde 24 saat futbol magazin baska birsey yok adam böyle pahali araba kullaniyor diye elestiriliyor olurmu böyle birsey adamin özel hayatini gösteriyorlar herkez görüyor parlak hayati var diye basliyorlar elestirmeye mesela bir örnek dün telegol de g.özdenak adam resmen kiskaniyor görüyor adamin nasil bir hayati var kendisinde o para olsa merak etmesin asagi kalmazdi. ardayi ondan sonra gördümü kötü oynadigini yerden göhe vuruyor.cünkü adamin konusacak baska birseyi yok türkiye ligi cok kalitesiz hic kimse futbol konusmuyor. ancak özel hayati konusuluyor yok adam disirida geziyor ondan kötü oynuyor ya da fazla seks yaptigindan sakatlaniyor bunlar galiba avrupada neler oluyor görmüyor galiba c.ronaldo sanki rahibe gibimi yasiyor adam bir kizdan öbür kiza eglencelere gidiyor ya da a.cole herkez biliyor adamin ne yaptigini o yüzden arda yi bosu bosuna yediler olan GS a oldu.

25 milyonluk bir kitleyiz diye övünüyoruz ama bir Kaptanımıza sahip çıkamıyoruz. Şu an yeri doldurulsa Milli takımda alternatifi olurdu. Var mı ; yok. Yerli oyuncularımız kalitesiz diye dert yanıyoruz. Türk Futbolu'nun ve Galatasaray'ımızın göz bebeğinin gitmesine ses çıkartmıyoruz. Yönetim bu parayla gider yine saçma sapan 2 adam alır, herkes ağlamaya başlar yine.

25 milyonluk bir kitleyiz diye övünüyoruz ama bir Kaptanımıza sahip çıkamıyoruz. Şu an yeri doldurulsa Milli takımda alternatifi olurdu. Var mı ; yok. Yerli oyuncularımız kalitesiz diye dert yanıyoruz. Türk Futbolu'nun ve Galatasaray'ımızın göz bebeğinin gitmesine ses çıkartmıyoruz. Yönetim bu parayla gider yine saçma sapan 2 adam alır, herkes ağlamaya başlar yine.

o kesin bence 30 una dayanmis yildizlardan meded umariz artik onda sonra 1 2 sene sonra azize gider kendi takimina alir emre de oldugu gibi

Arda gitmeli diyenlerin bir çoğu onun bizim için gereksiz futbolcu olduğunu düşündüğünden gitmesini istemediği gayet açık.Evet,gitmeli Arda.Burda çok fazla yıprandığı için,kalırsa bu yıpranmanın verdiği psikolojiyle istenileni veremediği her saniye daha da yıpratılacağı için gitmeli.Düşün bir şirkette çalışıyorsun,her yaptığın eleştiriliyor,hata yapman için herkes pusuda bekliyor.Bunalmışsın,şirketten ayrılmak istiyorsun.Patronun,işlerde sana ihtiyacımız var,gitme dese ne hissedersin.Zoraki kalmanın sana ,çalıştığın şirkete ne faydası olacak?Evet,Arda'ya ihtiyacımız var ama o da kalmak istediği sürece yer alır bu takımda.Gitmek isteyen birini sebep ne olursa olsun kimsenin tutmaya hakkı yok.

Şirkette çalışacak yüzlerce adam bulursun. Ama Arda'nın yerini kolay dolduramazsın. Biz taraftar olarak sahip çıkarsak medya gıkını bile çıkartamaz.

Katılıyorum renkdaş. Herkes gönderme derdine girmiş. Kaptan'ın etrafında genç bir kadro oluştur, 3 yıl sonra neler oluyor görürüz. Ama bizde sabır yok ki...

Abi Arda gitmek istiyor,ne 3 senesinden bahsediliyor anlamadım.Boşver diğer kulüpleri,kendini Galatasaray'a ada mı diyelim?Bizim başarımız için kendi kariyerini hiçe say nasıl denir?Sen istemediğin bir şirkette çalışmaya devam etmek zorunda bırakılsan ne hissedersin?Arda tarafından baksanız birazcık da olsa.

Şirkette çalışacak yüzlerce adam bulursun. Ama Arda'nın yerini kolay dolduramazsın. Biz taraftar olarak sahip çıkarsak medya gıkını bile çıkartamaz.

Olayın sadece medyayla alakası olmadığını düşünüyorum ben.Kendini Avrupa'da geliiştirmek istiyor sonuçta.Daha iyi takımlarda oynamak,yurtdışına açılmak.

Gozunuzu seveyim Bahrinin hangi verdigi haber dogru cikmis hayatinda da bunu bilecek.Bu adam kadar bos biri yok spor ekranlarinda.En basitinden cok gerilere gitmeye gerek yok .Hagi geldi geleli bu son maci ,yarin gorevine son verilecek,az once Polatla konustum diye diye kac mac gecti hala gonderemedi.Piskin piskin de konusmaya devam ediyor ekranlarda.Boyle bin tane haberi var yazip konusup tutturamadigi.Suc bunu haber muduru yapanda ,daha dune kadar soyunma odasindan aldigi ilk 11 listesini dogru veremiyordu.Hep duyum alir iceriyi bilir ama ne hikmetse olmaz.

Cevap: Arda Turan A. Madrid'le Anlaştı mı ?

Arda gidince ne b.k yiycez diye düşünmüyolar da gitmesi 2 taraf içinde hayırlı olurmuş bilmemneymiş konuşuyolar. Kaç tane ardanın yarısı kadar adam var takımda? Oyuncu alabildiğimiz mi var sanki. Alsak bile Türk futbolunda Ardadan daha iyisi mi var? Bu sitede çok fazla gereksiz adam var

Olayın sadece medyayla alakası olmadığını düşünüyorum ben.Kendini Avrupa'da geliiştirmek istiyor sonuçta.Daha iyi takımlarda oynamak,yurtdışına açılmak.

Daha bizde hiçbirşey yapmadı ki. Ayrıca biz Galatasarayımızı nerede görmek istiyoruz. Avrupa'nın tepesinde mi, yoksa kendi ligimizde öylece takılmak mı? Burada da geliştirebilir. Giderse en büyük sebebi taraftar baskısı olacaktır. Bu kadar gönülden takımına bağlı birini kolay kolay koparamamalıyız bu kulüpten. Özel hayatını bu kadar sorgulamamalıyız artık..

Yönetim, teknik heyet , futbolcu mentalitesi diyoruzda değiştirilebilmesi en zor olan taraftarın mentalitesi. Bizim taraftarlar hata yapan oyuncuya küfür etmeye alışmış. Empati kurmaktan yoksun olarak kişileri yargılamaya alışmış. Bu mentaliteye sahip taraftarların medyaynın oyununa gelmesi de zor olmuyor bu yüzden.

bir de sunu fark ettim kücükten belli GS liyim diyen futbolculara dahada elestiriliyor taraftar tarafindan. ben olsam hic söylemem GS li oldugumu cikar derim ben profesyenel futbolcuyum futbolumu oynarim parami alirim tamam, aksi taktirde acayip elestiriliyor yok sen kaptansin takimi toparla falan filan ben hicbir yerde bu kadar kaptanlik görevini bu kadar görevi olduguna inanamiyorum yok genc futbolculara yardim edeceksin yok yabanci futbolculara sahip cikacaksin yaa bu kaptanin görevi degilki hangi cagda futbol oynaniyor futbol endustriesinde bir profesyenel futbolcu parasini alir antremanina cikar calisir macini oynar gerisi kendiliginden olusur arkadaslik iyi olursa tabiki basarili olursun ama yok bu futbolcuyla iyi anlasmiyorum buna pass vermiyim ya da arkadaslik iyi degil o yüzden iyi futbol oynayamiyorum bunlar bence dogru degil ha suna inanirim eger bir futbolcu medyada taraftardan baski yerse o futbolcu ya korkudan yada sinirden iyi oynayamaz ve bu cumada bu yüzden kayip edersek bu yüzden kayip edeceriz bence futbolcularin kalitesizliginden degil.

Cevap: Arda Turan A. Madrid'le Anlaştı

Ardayı niye satalım ki? Takım süper Arda mı kötü oynuyor? Mehmet ekici gelse Nuri gelse ne değişecek şu takımda?Nuride mesela milli takımda vasat oynuyor çünkü takım vasat oynuyor, Arda çok özel bir oyuncu milli takım vasatken bile çok çok iyi maçlar çıkarıyor.Bizim takımda vasat oynuyor gözüksede skora çok etkili oluyor daha fazlasını bu takımda Messi Ronaldo yapamaz eminim buna, zaten onlarında milli takımdaki hali ortada.

Aynen katılıyorum renkdaş. Kaptanımıza sahip çıkalım. Yorumcular TV'lerde çıkıp, burada harcayacak kendini diyorlar. Galatasaray gibi büyük bir camiaya hakarettir bu. Kendileri taraftarı kışkırtıyorlar, sonrada kurtarsın kendini diyorlar. Biz hep küçük beyinli bir futbol ülkesi olaraka mı kalacağız.

5milyona ancak zor satariz ardayi.piyasasi cok düstü.

Ne güzel işte, gönderince takım daha mı iyi olcak. Biz Avrupa'da başarı hedeflemiyormuyuz. Bu sene kötüyüz diye kilit mi vuralım camiaya. Seneye ilk beşe girmek mi olacak hedefimiz. Basının oyununu bozalım artık. 25 milyonun önünde hiçbir güç duramaz.

12-13 milyon veriyorlarsa satılsın.Kurtarsın kendisini.Atletico'da 1-2 sezon parlarsa Premier Lig'e atar kapağı.

Bizler hedef küçültürsek, abuk subuk oyuncu dolar takım. Medya öyle bir yönlendirmiş ki, Galatasaray çok küçük bir camiamıymış gibi gösteriliyor. Bizden kurtarsınmış kendini. Galatasaray taraftarı, bu kadar basit akıl oyunlarına kanma lütfen.

Geri
Üst Alt