Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan A. Madrid'le Anlaştı mı ?

Fenerli medyadan sonra sizdemi Arda'yi bitirmeye ugrasiorsunuz...

2 yıldır oynanan senaryo bu zaten. Arda ayarında bir adamı getiremezsin bir daha. Hele bu seneki kötü sonuçlardan sonra. Elimizdeki yeteneklerin kıymetini bilelim.

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

Galatasaray'da flaş gelişme

Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı...

ARDA TURAN'NIN YENİ TAKIMI

Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır, Galatasaray'daki son gelişmeleri Pazartesi Gecesi Futbolu'na bağlanarak açıkladı.. İşte Havadır'ın çok önemli açıklamaları:

'Galatasaray'da havalar iyi değil. Hagi, bugün futbolcular ile bir toplandı düzenledi.. 'Korkmayın hiç kimse bir yere gitmiyor.. Ancak Cuma günki maç son şansımız.. Kaybedersek ben dahil çok kişi gider.. ' dedi.. Bu arada Arda'nın avrupaya transferikesinleşti gibi.. Arda ile konuştum. Atletico Madrid ile anlaşmış.. Kendisi söyledi. Yönetimin de haberi var... Neden ayrılmak istiyorsun? dedim. 'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dedi. Fenerbahçe maçında oynayacak mısın? diye sordum.. 'Hocam 45 dakika görev verirse oynarım' dedi... Galatasaraylı oyuncular şuan çok tedirgin. Yapılan bütün toplantılar bir işe yaramıyor...'

Sakat olsa dahi Arda'nin kalitesi belli. Sene basinda A.Madrid'in Arda'yi transfer etmek istemesi de bu haberin gercek olabileceginin ihtimalini artiriyor.. Biran once gitmesi taraftariyim cunku cok yipratildi..

Telekom Arena'da 50 bin kişi sahip çıksın bakalım ne olacak. Medyanın oyununa geliyoruz. Sonra yıpratılıyor diyoruz. Yıpratan adamlara bağırılması gerekirken, kendi evladımızı dışlıyoruz. Hakkında asılsız haber kim yapıyorsa onlar neden protesto edilmiyor.

gitsin kurtarsin kendisini aynisi servet icin gecerli lille ile söylentiler var.

bu adamlarin yanina iyi oyuncu almayin sonra suclu duruma düsürün.

zaten gelecek 5 sene icin hedefimiz yok, satinda ceblerinizi doldurun

nasilsa hefimiz kalmadi artik bitirdiniz takimi!

İyi para verilcekse gidebilir. 0 dan yapılanmamız lazım gelen para iyi bir kaynak olur

kusura bakmayin ama bu Türk halkinin zekasi konusunda ciddi endiselerim var. artik zeka sorunu mu cekememezlik mi bilemiyorum. ikisi de olabilir. Arda potansiyel itibariyle elit bir oyuncudur. bunu bir cok dünyaca kendini ispat etmis hoca belirtmis. 3-4 sezon boyunca neredeyse tek basina hem milli takimin hem Galatasaray yükünü cekmis. Arda'siz hem milli takim hem de Galatasaray'in hali ortada. cocuk belliki kendini fazla zorlamis. vücudu bir yerde iflas etmis. simdi kalkip bu cocuk bir kac ay oynamadi diye futboluna yetenegine laf atiyorsunuz. belkide Arda'ya olan kizginliginizdan dolayi onu kötülüyorsunuz. Arda nasil Athletico da oynayamaz?? Hazir bir Arda her takimda oynar. Hiddink " Arda özel bir oyuncu " demis mi demis. Bu adam dünyanin sayili hocalarindan.

Türkiye de sanki Arda bitmis gibi bir hava estiriliyor. Sadece sunu söylüyorum: Arda gibi oyuncu bir daha kolay kolay gelmez. Kiymetini bilelelim!! Orda burda cikan yeni yetenekler altinda yorumlara okuyunca gülüyorum. " insallah Arda gibi olmaz" diyorlar. sanki Türkiye her yil Arda klasinda oyuncu yetistiriyormus gibi. Türkiye'deki mevcut altyapi sisteminde Arda gibi bir oyuncun cikmasi 100% sanstir. 10 yilda bir cikar belkide cikmaz. Ha Ispanyada cikar, almanya da cikar. ama Türkiye de cikmaz!! akliniza sokun bunu artik. Arda bir degerdir. bunu anlamayan gitsin bayan voleybolu izlesin.

Nihayet medyanın oyunlarından kendimizi arıtabilmişiz.

Teşekkürler renkdaş.

Bahri Havadır sözleri ile kuyuya inilmez..Yarın sabah yalanlama gelirse şaşırmayın.Gider,Gitmez orasını bilmem..Ben bahriye,pınara güvenmem.Fener maçı öncesi hiçbir olumsuz habere inanmayın derim benden sizlere tavsiye:D

Arda'yı küçümsememek gerek arkadaşlar.Belki de o ayarda bir oyuncu 20-30 yıl daha gelmez bu ülkeye.Yetenek ve potansiyel olarak Arda her takımda oynayabilecek bir oyuncu.Ki ben şahsen Arda'nın İspanya'ya ayak attığı anda eski günlerine geri dönebileceğini düşünüyorum,uyum sorunu falan da çok fazla çekmez.Kafa olarak çok rahatlar çünkü.Ondan sonra da biz kafamızı duvarlara vururuz belki 30 milyon Euro edecek oyuncumuzu 10 milyona verdik diye.

Göndermek zorunda değiliz ki zaten. Tarafatar sahip çıkarsa ve adam gibi bir takım etrafında oluşturulusa 2-3 sene içinde Avrupa'da önemli başarılar alabiliriz. Önceki sene kupayı alan A.Madrid'i hakem sayesinde elimizden kaçırmıştık.

Bahri Havadır sözleri ile kuyuya inilmez..Yarın sabah yalanlama gelirse şaşırmayın.Gider,Gitmez orasını bilmem..Ben bahriye,pınara güvenmem.Fener maçı öncesi hiçbir olumsuz habere inanmayın derim benden sizlere tavsiye:D

uydurmacada olabilir, bakin ellinizdeki degeri kayipetme durumundasin gibilerden.

taraftarin gereksiz tepkilerini azaltmak icin.

ama artik bu saaten sonra uyduruk haberede benzemiyor daha.

Galatasaray'da flaş gelişme

Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı...

ARDA TURAN'NIN YENİ TAKIMI

Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır, Galatasaray'daki son gelişmeleri Pazartesi Gecesi Futbolu'na bağlanarak açıkladı.. İşte Havadır'ın çok önemli açıklamaları:

'Galatasaray'da havalar iyi değil. Hagi, bugün futbolcular ile bir toplandı düzenledi.. 'Korkmayın hiç kimse bir yere gitmiyor.. Ancak Cuma günki maç son şansımız.. Kaybedersek ben dahil çok kişi gider.. ' dedi.. Bu arada Arda'nın avrupaya transferikesinleşti gibi.. Arda ile konuştum. Atletico Madrid ile anlaşmış.. Kendisi söyledi. Yönetimin de haberi var... Neden ayrılmak istiyorsun? dedim. 'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dedi. Fenerbahçe maçında oynayacak mısın? diye sordum.. 'Hocam 45 dakika görev verirse oynarım' dedi... Galatasaraylı oyuncular şuan çok tedirgin. Yapılan bütün toplantılar bir işe yaramıyor...'

Bu haber doğruysa yazıklar olsun derim. Göndere göndere adam kalmadı takımda. 25 milyonuz ama medyanın oyununu bozamadık. Bu sene oynamadı ve takımın halini gördük. Medyada kimse BAM gitsin demiyor. Niye? Giderlerse herşey düzelecek de ondan. Arda-Keita-Baros üçlüsü hangi takımda vardı bu ligde. Yazıklar olsun bize. Bir sahip çıkamadık kaptanımıza.

Bu haber doğruysa yazıklar olsun derim. Göndere göndere adam kalmadı takımda. 25 milyonuz ama medyanın oyununu bozamadık. Bu sene oynamadı ve takımın halini gördük. Medyada kimse BAM gitsin demiyor. Niye? Giderlerse herşey düzelecek de ondan. Arda-Keita-Baros üçlüsü hangi takımda vardı bu ligde. Yazıklar olsun bize. Bir sahip çıkamadık kaptanımıza.

Abi BAM'i isteyen mi var? :o

Aldığımız paraya Arda'nın ayarında kimi alacağız ki. Bırakalım Arda'nın etrafında bir takım oluşturalım.

Onu denedik olmadı yasıda geldi artık orta yas düzeyine 15 mn € min satarsak normaldir benim icin ondan sonrada ümit milliyi toplarız abdullah avcıyıda korsun takımın basına tas gibi catır catır oynayan bireylere baglı olmayan makine GS cıkar ortaya

Bam gitsin diye kimse demez cünkü bam kovulsun diyoruz.

Abi BAM'i isteyen mi var? :o

Medyadaki maç sonu yorumlardan bahsediyorum. Bu adamların adı 2 senedir medya tarafından dile getirildi mi doğru düzgün. Bu adamlarında arabası var, kız arkadaşı var veya her neyse.... Ama nerede iyi oyuncumuz var hep haber yapılmadı mı? Adamın özel hayatına karışmak ayıptırr bir kere. Ama bu madyaya cevabı yeterince veremedik Galatasaray taraftarı olarak. Ben hiçbir taraflı medya kuruluşunu takip etmiyorum 2 yıldır. Ne gazete ne de taraflı bir sponsorun ürününü alıyorum. Hatta televizyon programlarını bile seçerek izliyorum. Reyting yoksa hiçbirşey yapamazlar aslında.

Arda'da gidince Anadolu takımlarından bir farkımız kalmaz.

Gitmek isteyeni zorla tutamazsin, ama zor günde yiprandim diye kacan adam büyük kaptan filan degildir kimse kusura bakmasin. Avrupa hayranligiyla yanip tutusan adamlar, Galatasaray benim herseyim, Galatasaray icin ölürüm demesin. En basindan beri profesyonelce konusacaksin o zaman. Ben inanilmaz hatalar yapsa da, Arda´nin hep Galatasaray´da kalmasindan yanaydim. Illa kacip gitmek istiyorsa güle güle. Hicbirzaman efsane olarak aklimda kalmayacaktir.

Ha bide yönetim Arda´dan adam gibi para kazanmayacaksa, aglasa da zirlasa da yollamisinlar. En azindan 11-12 Milyon kazanmamiz lazim.

Manu'yu hic sevmem ama onların yaptıgı sistemi örnek almamız lazım butun efsanelesen oyuncularını satarlar veya baska bi sekilde yollar ayrılır gösteriş meraklısı olmadan parklarla flectherlarla oshealerle oynarlar catır catır. Senin belli bir felsefen varsa sıkıntı yasamazsın Arda giderse batarmısız suan nerdeyiz? İyi bir iskelet olusturup kaliteli genc yerlilerin yanına kaliteli yabancılar serpiştirirsek ve dogru düzgün oyun felsefesi olan disiplinli aynı zamanda babacan gelecek vaadeden bir hocamızda olursa kimse ardayı konusmaz he konusur ama topalı konustugu gibi konusur gitsin bizi öyle temsil etsin ben öyle olmasını istiyorum.

Ayrıca bu haberi bahri havadır yaptıgı icin degil Ersin düzen dedigi icin kaale alıyorum. Resmi teklifde bulunmus yönetimde ardayı ikna ederseniz bonservis konusmaya baslarız demiş ardada ersin düzene hicbir yere gitmiyorum demiş ayrıca fener macındada max 30 riskli 45 dk oynarım demiş.

Isi bilen yöneticilerimiz oldugunu bilsem, futboldan zerre kadar anladiklarini bilsem, Arda´dan gelen parayla cok cok daha iyi ve etkili bir takim kurulur diyecegim ama o kapasite yönetimimizde yok. Arda´dan gelen parayi IBB´li Ekrem´e Sivasli Mehmet Yildiz´a Bucali Musa Aydin´a Antalyali Sedat Agcay´a harcar bu beceriksizler.

Geri
Üst Alt