Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: # Arda Turan | Atletico Madrid

20 senede bir adam akıllı topçu yetiştir,2 metre top sürebilen oyuncu parmakla sayılsın Tr de

Sat ardayı 10 a,al yerine bi adam gibi oyuncu alabilirsen,sami yen topçusu de,sakız çiğniyo de o parayıda çarçur et,bul bulabilirsen bi Arda daha.

Kazanmaya çalışmayalım.

Gitmek istiyosa gitsin umrumda değil.Ama yıldız dediğimiz oyuncuları silerkenki titizliğimizi kazmaları kazanmaya çalışırken göstermeyelim

Zaten nerde iyi oyuncumuz var hemen gönderiyoruz. Şu takımda adam gibi bir oyunucmuz kaldı, göndermek için can atıyoruz. Medyaya helal olsun. 25 milyon taraftarsak neden etki kuramadık. Gerçekten çok komik. Ben taraftarın büyüklüğünden bile şüphe eder oldum. Kendim de dahil....

Zaten nerde iyi oyuncumuz var hemen gönderiyoruz. Şu takımda adam gibi bir oyunucmuz kaldı, göndermek için can atıyoruz. Medyaya helal olsun. 25 milyon taraftarsak neden etki kuramadık. Gerçekten çok komik. Ben taraftarın büyüklüğünden bile şüphe eder oldum. Kendim de dahil....

Sonra çıkıp kimse Aziz medyası demesin

Biz burda Stancu 4.5 edermi diye birbirimizi yerken,gerekse medyada,Stoch ne yapmış,3milyona alınan Bilica takıma giremiyor,sabahın 5 inde insanlara arabayla çarpıp kaçıyor,kimsenin umrunda olmasın.

Arda sevgilisine sinema kapatmış,arkadaşının iş yerinin açılışına gitmiş vay anasını bee.Param olsun eşime sinema kapatmazsam namerdim

Ardamı Messimi?

Emremi Xavi mi? hı.Oldumu böyle bi kıyas.

Arda hata yapmıştır bazı noktalarda ama ilk taraftar vurmuştur arkasından,yönetiminde umrunda olmamıştır

Arda ya şu an kimse 10 milyon euro dan fazla vermez.İnş. gider ama başka yerde kimse onun nazını çekmez koyar kapının önüne biz sadece fazla şımarttık.

Schuster'in A.Madrid'in başına geçeceği söyleniyor inşallah Arda ile Schuster aynı takımda buluşmaz yoksa Arda için yazık olur..

Arda ya şu an kimse 10 milyon euro dan fazla vermez.İnş. gider ama başka yerde kimse onun nazını çekmez koyar kapının önüne biz sadece fazla şımarttık.

Adama demedik laf bırakılmadı. Bu mudur şımartmak. Adam ne zaman yalan haber çıksa çıkıp kendisi GS TV'de haber hakkında konuştu. Ama büyük GS tarafatarı olarak bizler bugün eleştirdiğimiz medyaya daha çok inanmak istedik nedense. Hergün bir haber... Bu garip değil mi sizce. Adam oyunuyla ilgili ne zaman naz yaptı ki. Medya öyle başarılı bir Arda profili çizdi ki herkesi kandırdı. Bir insana 1000 kere beceriksizsin dersen bir süre sonra kendinden şüphe etmeye başlar. Bu da aynı misal. Adamı yerin dibine soktular ve biz de bunlara destek olduk. 10 yılda en çok neyin değiştiği belli. Biz büyük tarafatar profilimizi kaybetmişiz. Ve layık olduklarımızı yaşıyoruz bugün. Uyumaya devam edelim...

Not: Arda birgün gidecekse, omuzlarda gönderilmeli. Medyanın oyunlarıyla değil.

doğru mu yanlış mı onu zaman gösterecek bence. ama bir oyuncu para ediyorsa, polat yönetimi onu satar. satmıyorsa para veren yok demektir.

'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dese kimsenin niye demeye hakkı yok bence. Adamcağıza yapmadığını bırakmadı medya. Sevgilisiye sinemaya bile gitmesi olay oldu. Bir Arda kolay yetişmiyor Türkiye'de farkında değiliz ne yazık ki.Meyve veren ağacı taşlarlar.

Sizin için bu oyuncular armayla eşdeğer olduğu için adamlara toz kondurmuyorsunuz.Bu adamların yıllık aldığı paraları biz 10 sene çalışsak alamayız Arda sakatlanır normaldir ama daha ağırlarını F.bahçeli oyuncular geçirdiği halde çok daha erken sahaya döndüler arda kendine bakmadığından sürekli mırın kırın yaptığından hem daha geç iyileşti hemde sakatken kilo aldı.Sen takımın kaptanıysan takımla beraber gideceksin takımla beraber döneceksin günün yarısı onlarla birlikte olacaksın.Gidip açılışlara katılmayacaksın Adam sakatken bile dünya kadar para aldı bana ne morali bozuksa üstüne geliyorlarsa hangi magazin sayfasını açsam bu adamı gördüm.Toz kondurmuyorsunuz adama ağzımız yandı yeter artık.şimdi gitsin bakalım atleticoya yanlız buradaki kadar rahat olamayacak orada

Adama demedik laf bırakılmadı. Bu mudur şımartmak. Adam ne zaman yalan haber çıksa çıkıp kendisi GS TV'de haber hakkında konuştu. Ama büyük GS tarafatarı olarak bizler bugün eleştirdiğimiz medyaya daha çok inanmak istedik nedense. Hergün bir haber... Bu garip değil mi sizce. Adam oyunuyla ilgili ne zaman naz yaptı ki. Medya öyle başarılı bir Arda profili çizdi ki herkesi kandırdı. Bir insana 1000 kere beceriksizsin dersen bir süre sonra kendinden şüphe etmeye başlar. Bu da aynı misal. Adamı yerin dibine soktular ve biz de bunlara destek olduk. 10 yılda en çok neyin değiştiği belli. Biz büyük tarafatar profilimizi kaybetmişiz. Ve layık olduklarımızı yaşıyoruz bugün. Uyumaya devam edelim...

Ne güzel demişsiniz, üstüne ekleyecek birşeyim yok.

:005:

Sizin için bu oyuncular armayla eşdeğer olduğu için adamlara toz kondurmuyorsunuz.Bu adamların yıllık aldığı paraları biz 10 sene çalışsak alamayız Arda sakatlanır normaldir ama daha ağırlarını F.bahçeli oyuncular geçirdiği halde çok daha erken sahaya döndüler arda kendine bakmadığından sürekli mırın kırın yaptığından hem daha geç iyileşti hemde sakatken kilo aldı.Sen takımın kaptanıysan takımla beraber gideceksin takımla beraber döneceksin günün yarısı onlarla birlikte olacaksın.Gidip açılışlara katılmayacaksın Adam sakatken bile dünya kadar para aldı bana ne morali bozuksa üstüne geliyorlarsa hangi magazin sayfasını açsam bu adamı gördüm.Toz kondurmuyorsunuz adama ağzımız yandı yeter artık.şimdi gitsin bakalım atleticoya yanlız buradaki kadar rahat olamayacak orada

Rahat olamayacak mı? Hayatının en rahat günlerini yaşayacak belki de . Tıpkı Mehmet Topal gibi. Gözünün üstünde kaşı var diye haber yapılmadığı kaldı sadece. Ayrıca ben de 10 sene çalışsam kazanamam. O zaman futbolcu olacaksınız. Bu da Arda'nın günahı değil. Her futbolcu aşağı yukarı bu paraları alıyor. Ama Arda aldı mı göze batıyor nedense. İnsanlar hata da yapabilir ayrıca. Makina değil sonuçta. Yönetimin bu konuya el atamaması yüzünden oluyor bunlar. 2 tane açılışa gitmekle adamı harcayaksak helal olsun bizlere. Arda'nın suçlayacak olaylar değil bunlar... Bu haberler medyanın koca bir BALONU....

arda icin en iyisi olur.

bizim taraftar arda gibi bir futbolcuyu hak etmiyor.

degerini bilemedi taraftar.

arda icin en iyisi olur.

Bizler de pes etmeyelim. Arda birgün gider ama bu şekilde değil. Medyanın kuyumuzu kazdığını görelim artık lütfen. Sahip çıkalım kaptanımıza.

arda icin en iyisi olur.

Biz Arda'yı da, daha fazlasını da hak eden bir camiayız. Arda da bizi hak ediyor. Aile olduğumuzu hatırlarsak herşey düzelecek...

Keşke geçen sene gitseymiş. 1 sene daha bu kadar yıpranmış olmazdı.

Ortada taraftarlık bir durum yok Arda bey taraftarı takımı düşünseydi o tekmeden sonra milli maça devam etmezdi..

Ortada taraftarlık bir durum yok Arda bey taraftarı takımı düşünseydi o tekmeden sonra milli maça devam etmezdi..

Zaten bizden bi bok olduğu yok ben olsam ben de devam ederdim.Ayrıca ordaki sakatlığı ayak bileğineydi bu sakatlıkla hiçbir alakası yok.

10 satalım diyorlar ya. :o

10 mn euro=Zapata+Stancu+Yekta

Geri
Üst Alt