Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda, A.Madrid'e transfer oldu

Adam, gidecem gidecem diye ağlarsa yönetimin de yapabileceği fazla bir şey yok.

Nasıl yok ya, nasıl yok. Çıldırıyorum bu yorumlara. 2013 senesine kadar Galatasaray istemedikten sonra Arda Turan hiç bir yere Gİ-DE-MEZ. 2 sene sonra bedavaya gidermiş. 2 sene sonra defolsun gitsin. Alcakları 12 milyon mu ihya edecek Galatasarayı. 12 milyondan çok daha fazlasını kaybedersin zaten şampiyon olamazsan.

Arda'ya yakıştırılan Büyük Kaptan klişesini de anlamış değilim,nasıl Büyük Kaptan oldu bu? Büyük Kaptan Metin Oktay,Bülent Kormaz,Hakan Şükür,Cüneyt Tanman vs'dir.Arda o seviyeye gelmedi ve gelemeyecek ne yazık ki.

Kimse yönetime çatmasın, adam gitmek istiyorsa yönetim ne yapabilir ? Vermiyoruz dese bu sefer daha büyük sorunlar çıkacak. Olaya tek taraflı bakmayın bu konuda. Zaten anlamadım Arda'nın da bu isteğini. Takım oturuyorken, yüzler gülüyorken, 1 sene daha kalsan ne olurdu ? Madem gitmekte bu kadar ısrarlısın niye böyle yapıyorsun onu da anlamıyorum Ağustos'tayız lan insaf !

abi nolur engin engin deyip durmayın ya. eğer bu yönetim o bölgeyi ardanın tırnağı olamıcak bu adamla doldurmaya çalışırsa atarım artık kendimi yeter ya

[video]https://filmler.kahkaha.com/dsakljfhasadsflkjhqwekljhqwelkjh321kj/kemal/ilyas/kahkaha_com_is1002.wav[/video]

Bu ARDA fenerde olacaktı ne yönetimleri ne de taraftarı hiçbir yere salmazdı onu...

Bu Arda ne tuncay ne de baljic çünkü.

ama satmaya gelince emenike 10 Arda 12 milyon

anlamadım gitti...

Arkadaşlar Arda'yı kendi yerinize koyun ve ona kızmayın.

La Liga gibi bir lig.Sinemaya gidebilir rahat rahat.Medya çok uğraşmıcak artık ona.Gitmesi kesindi zaten.Benden onun yerinde olsam bende giderdim.

Bugünkü Antreman resimlerine bakın.

Fatih Terim sahaya inmemiş. ve Loca'da sadece tek resmi var.

B_0d6508614b979a0bd760182190da7afb.jpg

aguero ya alternatif diye gittiyse hayal kırıklığı olur söylym

Ne Engin'i yahu? Kimse adam edemez onu yapmayın etmeyin.

Bundan sonra transferde nasıl hareket edeceğimiz de önemli, Eboue transferi bu saatten sonra yanlış bir hamle olur, bir tane 1. sınıf sol kanat (gerekirse Arda'dan gelen tüm para verilsin) + eldeki bütçe ile yabancı bir ofansif orta saha ile alternatif yerli bir-iki (sağ-sol) kanat oyuncusu alınmalı. Umarım ki Eboue transferi askıya alınır yoksa işler çok daha karışır.

Bizim Türk oyuncularini hic anlamiyorum. Avrupa diye tuturuyorlar..... sanki Afrika da biryerde oynuyorlar

sanki avrupada mok var

aslinda Ardaya zamaninda kufur edenlere kufur ediyorum simdi ben

ulan sahip cikamadik taraftar olarak

bide ulan adnan polat ulan adnanpolat

daha gitmedi. görüsmüler sadece basladi.

baslik biras yanlis olmus.

Arda'ya yakıştırılan Büyük Kaptan klişesini de anlamış değilim,nasıl Büyük Kaptan oldu bu? Büyük Kaptan Metin Oktay,Bülent Kormaz,Hakan Şükür,Cüneyt Tanman vs'dir.Arda o seviyeye gelmedi ve gelemeyecek ne yazık ki.

Ardasporlular yakıştıryor hacı.Bize laf etmek düşmez

Ardasız hayat daha rahat olacak beyler sinir yok stres yok ergen tavırlar yok, kamp döneminde cok isteksizdi eskisi gibi değil 66 iken yeri doldurulmaz ama 10 numara cok basit

Geri
Üst Alt