Arda Turan Resmen Atletico Madrid'te

Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te

Merak etmeyin siz...kaptan Ayhan olur...rahat olun

Cevap: Arda resmen A.Madrid'e transfer oldu

Yolun acik olsun Arda, umarim cok basarili olursun. Arda takimimiza para kazandirarak gitti, kendi idealleri icin gitti, para icin degil. Yoksa bizde kalsaydi daha cok kazanacakti. Fenere 20 milyon avroya gidecegine, Madride 12 milyona gitmesi daha uygundur. Yinede 12 milyon avro az Arda gibi yetenekli ve genc bir topcu icin.

Her transfer sezonu artık Fener Arda'yı alıyor diye yazarlar, bir kaç sezon sonra alırlar zaten tahminimce.

Sözleşmede madde yoktur herhalde.

Arda geçen sene transfer olsa rahat 15 ederdi.

Ama bir sene sakat gezdi bunu unutmayın.

12m Arda için çok az yav.Elin Portekizlisi Hulk u 100m dan aşağı bırakmam diyor.Biz de Arda yı 12 ye satıyoruz.20 den aşağı gitmemeliydi Arda.Hadi geçen sene pek oynayamadı piyasası düştü desek en az 15m almamız lazımdı.Hiç futbolcumuzu pazarlayamıyoruz anasını satıyım.

Arkadaşım Arda gitmek için can atarsa 12 milyonu öpte basına koy yönetimlik bi durum yok...

ali dürüst açıkladıysa sorun yok:o

Sizce Arda nın boşluğunun doldurulduktan sonra bu transfere onay verilmiş olma olasılığı nedir.

12m Arda için çok az yav.Elin Portekizlisi Hulk u 100m dan aşağı bırakmam diyor.Biz de Arda yı 12 ye satıyoruz.20 den aşağı gitmemeliydi Arda.Hadi geçen sene pek oynayamadı piyasası düştü desek en az 15m almamız lazımdı.Hiç futbolcumuzu pazarlayamıyoruz anasını satıyım.

hulk porto yu şam yaptı arda ne yaptı avrupa da :D

altunterim Osman Altunterim

Sadece şunu söylüyorum, iki isim kesin.. Bu iki isim de beni heyecanlandırıyor.. Sizi heyecanlandırır mı orasını bilemem..

Her transfer sezonu artık Fener Arda'yı alıyor diye yazarlar, bir kaç sezon sonra alırlar zaten tahminimce.

Sözleşmede madde yoktur herhalde.

Arda bizim gibi Galatasarayli, fenere gitmez. Emre gibi bizi para icin satmaz. Madridde alacagi para 2,5, bizde kalsaydi 3,5 alacakti.

elin portekizlisi dediğin porto be abicim

Yönetim, Arda'nın alternatifini düşünmeden satmaz diye düşünüyorum. Arda satıldı en geç 1-2 güne yerine alınacak oyuncu belli olmalı.

Ve Koca kafa gitti. Haber dolaşmaya başladığında yine asparagastır dedim.Ardından gerçekleşmeye başlayınca çok sinir oldum. Başarlı olsun bile diyemiyorum. daha çok şey verecekti Galatasaray'ımıza diye düşündüm. Onu çok sevdiğimden olsa gerek. yinede hayırşı olsun. ama benim için en değerli Arda 66 numaralı olandır.

Arda televizyonlara yada programlara çıktığında pek konuşmasa da kalacağı yönünde sinyaller vermişti. Bu kadar bekleyip transferin son günlerinde gitmesi doğru olmasa da yolu açık olsun diyorum. Umarım başarılır olur ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Geçtiğimiz sene medya'da çıkan haberler onu oldukça yıpratmış olmalı, haklı da ama, bu şekilde gitmesini istemezdim.

Bizim bildiğimiz gemiyi en son Kaptan terkederdi !

Geri
Üst Alt