- 12 Temmuz 2009
- 60.913
- 24.282
- 3.138
Cevap: Arda Turan resmen Atletico Madrid'te
Merak etmeyin siz...kaptan Ayhan olur...rahat olun
Merak etmeyin siz...kaptan Ayhan olur...rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yolun acik olsun Arda, umarim cok basarili olursun. Arda takimimiza para kazandirarak gitti, kendi idealleri icin gitti, para icin degil. Yoksa bizde kalsaydi daha cok kazanacakti. Fenere 20 milyon avroya gidecegine, Madride 12 milyona gitmesi daha uygundur. Yinede 12 milyon avro az Arda gibi yetenekli ve genc bir topcu icin.
12m Arda için çok az yav.Elin Portekizlisi Hulk u 100m dan aşağı bırakmam diyor.Biz de Arda yı 12 ye satıyoruz.20 den aşağı gitmemeliydi Arda.Hadi geçen sene pek oynayamadı piyasası düştü desek en az 15m almamız lazımdı.Hiç futbolcumuzu pazarlayamıyoruz anasını satıyım.
Sizce Arda nın boşluğunun doldurulduktan sonra bu transfere onay verilmiş olma olasılığı nedir.
Sizce Arda nın boşluğunun doldurulduktan sonra bu transfere onay verilmiş olma olasılığı nedir.
12m Arda için çok az yav.Elin Portekizlisi Hulk u 100m dan aşağı bırakmam diyor.Biz de Arda yı 12 ye satıyoruz.20 den aşağı gitmemeliydi Arda.Hadi geçen sene pek oynayamadı piyasası düştü desek en az 15m almamız lazımdı.Hiç futbolcumuzu pazarlayamıyoruz anasını satıyım.
Ben karizma diyorum sen Çanakkale nerede diyorsun.
Her transfer sezonu artık Fener Arda'yı alıyor diye yazarlar, bir kaç sezon sonra alırlar zaten tahminimce.
Sözleşmede madde yoktur herhalde.
Küçük bir ihtimal..
Çok ani gelişti herşey..
altunterim Osman Altunterim
Sadece şunu söylüyorum, iki isim kesin.. Bu iki isim de beni heyecanlandırıyor.. Sizi heyecanlandırır mı orasını bilemem..
altunterim Osman Altunterim
Sadece şunu söylüyorum, iki isim kesin.. Bu iki isim de beni heyecanlandırıyor.. Sizi heyecanlandırır mı orasını bilemem..