- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Toplu veda ettim, sana özel veda etsem ayrılamazdım. Sen hala manyak mısın ?Bana niye veda etmeden gittin ?
Hoşgeldin abi, saygılar![]()
Hoşgelmişsin 'efendi', sevindim döndüğüne. Buranın tadı daha da kaçtı; eskilerden sohbeti hoş, iyi kötü görüş alışverişi yaptığımız en iyiler birer birer gidiyor; yenilerde iş yok (Kuşak çatışması gibi bir şey galiba, fosiliz ya?!)...Sana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?
Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.
Hepinize tekrardan selamlar bu arada.
Bu haberler birileri tarafından çıkıyor ama asıl sorun şu.. Yönetim veya Terim neden bu adamı yalanlamaz? Aylardır gündemde bu konu.
Şu arkadaşların yüzünden bu takıma gelemezsinBuraya da yazalım bu ne idüğü belirli gelirse apoletimi sökerim
![]()
Sana da 3 kuruşluk zevkine de... Maç izlemezsin bir de sürekli maçları takibi bırakmakla tehdit eder durursun, hayır yani bir de kimi tehdit ediyorsun tam olarak Galatasaray'ın tüzel kişiliğini mi ?
Göbeğini eritip demeç vermekten kaçınacaksa ve tam konsantre olacaksa iyi transfer bence.
Hepinize tekrardan selamlar bu arada.
Degistim ustad artik daha manyagim ,forumda sizo artisi azaldi sen gittiginden beri bu durum beni uzuyorToplu veda ettim, sana özel veda etsem ayrılamazdım. Sen hala manyak mısın ?
Hoşbulduk kardeşim sevgi saygı bizden.
Hoşbulduk abi, gördüğüm kadarıyla bütün terbiyesiz adamlar tam kadro duruyor. Yenilerden kastın kim bilmiyorum yeni biriyle tanışmadım henüz.Hoşgelmişsin 'efendi', sevindim döndüğüne. Buranın tadı daha da kaçtı; eskilerden sohbeti hoş, iyi kötü görüş alışverişi yaptığımız en iyiler birer birer gidiyor; yenilerde iş yok (Kuşak çatışması gibi bir şey galiba, fosiliz ya?!)...
Degistim ustad artik daha manyagim ,forumda sizo artisi azaldi sen gittiginden beri bu durum beni uzuyor
Sadece bir Galatasaray futbolcusu degil
Ayni zamanda bir Galatasaraylidir.
Sadece bir Galatasaray futbolcusu degil
Ayni zamanda bir Galatasaraylidir.