Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
️Okan Buruk: "Arda Turan'ın son haftalarda sakatlığı vardı, kullanamadım. Bu hafta kendi çalışmalarını yapıyor. Başkanımız daha önce transferle ilgili açıklama yaptı. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oyuncu. İnşallah onun için de hayırlısı olur."

Inşallah onun için de hayırlısı olur demek bu iş bitti demek
Yaş ortalamamıza uygun bir şahıs

️Okan Buruk: "Arda Turan'ın son haftalarda sakatlığı vardı, kullanamadım. Bu hafta kendi çalışmalarını yapıyor. Başkanımız daha önce transferle ilgili açıklama yaptı. Çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz bir oyuncu. İnşallah onun için de hayırlısı olur."

Inşallah onun için de hayırlısı olur demek bu iş bitti demek

Bu esnada Okan icinden: ulan bir itelesek kurban kesecem ha

Gelsin gelsin bazılarının kafasına otobüs firlatsan anlayacakları yok.
Rezil haldeyiz iyice fistan yerine döneriz.
Söyle senelik 5 milyondan 3 yıllık da sözleşme yapsınlar tam olsun.
Terim amca sever böyle şeyleri.

Başlığı görünce başımdan aşağı kaynar su döküldü, forumda kar yağması iyi geldi.

Ardanın futbol kariyeri yüzde 80 bitti tekrar eski arda olma şansı çok az bu sebebten istemeyenlere saygım büyük... Ama yok karakteri bozuk, yok hastane bastı, yok gazeteci dövdü vs sebeplerle istemeyenler kızımıza damat almıyoruz çok cüzi bir ücret alacağı kesin son bir şansı hak ediyor 66 numaranın hatrına, giderken kazandırdığı 14 milyon euro nun hatrına...

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda mı Ömer Bayram mı? ARDA derim.
Arda mı Taylan mı? ARDA derim.
Arda mı Yunus mu? ARDA derim.
Arda mı Jimmy mi? ARDA derim.
Arda mı E.Mor mu? ARDA derim.
Hatta hatta Arda mı Selçuk mu? ARDA derim.

ARDA HAYIRLI OLSUN CAMİAMIZA!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda mı Ömer Bayram mı? ARDA derim.
Arda mı Taylan mı? ARDA derim.
Arda mı Yunus mu? ARDA derim.
Arda mı Jimmy mi? ARDA derim.
Arda mı E.Mor mu? ARDA derim.
Hatta hatta Arda mı Selçuk mu? ARDA derim.

ARDA HAYIRLI OLSUN CAMİAMIZA!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
I2R5Yr0i_400x400.jpg

Ardanın futbol kariyeri yüzde 80 bitti tekrar eski arda olma şansı çok az bu sebebten istemeyenlere saygım büyük... Ama yok karakteri bozuk, yok hastane bastı, yok gazeteci dövdü vs sebeplerle istemeyenler kızımıza damat almıyoruz çok cüzi bir ücret alacağı kesin son bir şansı hak ediyor 66 numaranın hatrına, giderken kazandırdığı 14 milyon euro nun hatrına...

Galatasaray ın teklifine kötü ve komikti diyen, Beşiktaş için yükselenim diyen adamın ne hatrı olabilir? Cidden mideniz kaldırıyor mu?

Galatasaray ın teklifine kötü ve komikti diyen, Beşiktaş için yükselenim diyen adamın ne hatrı olabilir? Cidden mideniz kaldırıyor mu?
O teklifi komikti olayını açıkladı. Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyen baliç i kabullenip Galatasaraylılığı tartışmaya kapalı olan arda ya bu cümlesi için şans vermemek çok adaletsiz olur. Bjk yükselenim demek tamamen magazin bir demeç mesela ben bjk yi 6 yaşıma kadar tutardım sık sık derim ilk tuttuğum takım diye bu benim Galatasaraylılığıma nokta leke düşürmez son ve gerçek aşka bakılır. Mide kaldıramayacak en az 10 tane transfer gördü bu gözler ardanın transferi sadece sevgilinin sevgiliye son bir sevgi şansı vermesidir futboldan ziyade romantik bir transfer olacaktır. İnşallah hepimizi yanıltır aşkına kavuşunca 66 numara ardayı tekrar izletir.

Bende imza atıldığı gün ömür boyu ban alacak şekilde söveceğim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

O teklifi komikti olayını açıkladı. Kefen giyerim Galatasaray forması giymem diyen baliç i kabullenip Galatasaraylılığı tartışmaya kapalı olan arda ya bu cümlesi için şans vermemek çok adaletsiz olur. Bjk yükselenim demek tamamen magazin bir demeç mesela ben bjk yi 6 yaşıma kadar tutardım sık sık derim ilk tuttuğum takım diye bu benim Galatasaraylılığıma nokta leke düşürmez son ve gerçek aşka bakılır. Mide kaldıramayacak en az 10 tane transfer gördü bu gözler ardanın transferi sadece sevgilinin sevgiliye son bir sevgi şansı vermesidir futboldan ziyade romantik bir transfer olacaktır. İnşallah hepimizi yanıltır aşkına kavuşunca 66 numara ardayı tekrar izletir.

Arda ile Baliç'in alakası nedir allasen. Arda'nın ne mal olduğu belli, ne işlere bulaştığı belli, nasıl insanlarla takıldığı belli.
Ruhsatsiz bir silah ile gidip hastane basan bir adam bu adam. Beloşoğlunun bir numaralı kankası. Yemediği bok kalmamış, her türlü vukuatı var. Böyle bir adamın karakterinin düzelmesini bekliyorsunuz öyle mi? Ya da son bir şans verilmesini? Bu mu Galatasaraylılık? Bu mu sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakteriniz felsefesi?

İstediğiniz kadar kızın sövün bana ama şu herifin Galatasaray'a gelemesine göz yumanlar Galatasaray'a ihanet ediyor.

Her şeyi geçtim bu adam 33 yaşına girecek. Emekli sandığımıyız biz kardeşim. Genc 21-22 yaşındaki topçu haberleri yapiliyor heyecanlaniyoruz sonra başka bi yere bakıyoruz ahi gitmis vahi kalmis arda. 30 yaşını devirmemis olsaydi bile olabilirdi ama bu herif bitti kabullenemiyoruz bitti bu adam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt