Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schria felan da yazdi . is bitti. kaan zaten 2-3 haftadir bitti yazmisti
Terimin elini öpmeden önce is planlandı ve gostermelik bi el öpme mevzusu yapildı ztn rts.

El öpmede taraftar gazi icin yapildi. Baska turlu kabullendiremezdi kendisini. Boyle de pislik bir ortam iste. Neyse yakisiyolar birbirlerine

Arda TURAN'ı almışız. Başakşehir'den bir arkadaşım var. İsmini de vereyim. Şaban AYTEN kendisi Arda'nın vedalaştığını ve Galatasaray'la her şeyi halletim Şaban ağabey, ikinci yarı Galatasaray'dayım dediğini aktardı.

Inş banegayla ilgili yanildigin gibi bu konu hk da da yanılırsın Levent renktaş

Inş banegayla ilgili yanildigin gibi bu konu hk da da yanılırsın Levent renktaş
Keşke yanılsam. 7/24 kamplar dahil beraber olduğu birine sordum. Beni yemlemiyorsa ki öyle bir şey yapacak tipte biri değil, gelmiş. Umarım son dakika bir sıkıntı çıkar.

Gelsin gelmesinede...
Zaten takım kırılgan ve 2-3 maç kötü giderse bütün ihale Ardaya kalır ve ondan Terime sıçrar görürsünüz...

Tutacağını umduğum ama kulüp futbol tarihinin en büyük risklerinden biri...

Arda varsa biz yokuz gibi bir aciklama yapalim twitterden , cidden bunlar ardayi takima düsünüyorsa ne gibi bir katki bekliyorlar? Sampiyonluk icin az da olsa bir ümit varsa arda geldi an bu sifira iner, hele bir gelsin bakin bakalim fener medyasi nasli arda üzeri galatasarayi vurmaya basliyacaktir

KAPTAN GELECEK

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaptan gelsin destekliyorum. Hain falanda değil tartışmaya gerek yok aidiyet duygusu olan kumaşı sağlam topçu. bok ettiler takımı zaten iyi oynarsa oynar kötü oynarsa zaten takımda muslera harici iyi yok çok sırıtmaz.

Hoca kendi kuyusunu kazıyor ve en acısı bunu göremiyor. Arda'nın teknik veya mental hiçbir katkısı olamaz bu saatten sonra. Umarım gelmez. Ama gelirse de umarım ben yanılırım. Galatasaraylılığımı askıya alacak halim yok. Yapabilsem zaten çok önceden bırakır ve bu leş ligi izlemeye vakit harcamazdım. Seviyoruz işte bu da bizim zaafımız. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Arda varsa biz yokuz gibi bir aciklama yapalim twitterden , cidden bunlar ardayi takima düsünüyorsa ne gibi bir katki bekliyorlar? Sampiyonluk icin az da olsa bir ümit varsa arda geldi an bu sifira iner, hele bir gelsin bakin bakalim fener medyasi nasli arda üzeri galatasarayi vurmaya basliyacaktir

Aynen twitterci tayfa bu sefer bi halta yarasın

Hayırlı olsun tepkiniz boşa. 2 maç alır Fatih Terim olayı gibi yumuşar herkes. Futbol anlık olaydır sıkıntı stres yapmayın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt