Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmi bir açıklama yok inanmayın kimse ardayı istemiyor neden alalım hoca alacağız filan da demedi algı operasyonuna kurban gitmek üzereyiz mevzileri terk etmeyin hemen
Resmi bir açıklama olursa zaten, forumda resmi Arda Turan'a küfür ediyoruz başlığı açılır.

Böyle dillendire dillendire getirdiler zaten.
Bu adam silahla hastane basalı kaç sene oldu ki, biri çıkıp bununla sözleşme yapabiliyor.

Benim iş yerimde bu sabıkayla kimseyi işe almazlar, Galatasaray gibi topluma mal olmuş bir camia, bunu kadrosuna alıyor.

Sabıkalı, çapkın, pervasız, saygısız ve daha nice özelliklerinden hangisi bizim camiaya uyuyor?

Gscimbom mobil

Resmi bir açıklama olursa zaten, forumda resmi Arda Turan'a küfür ediyoruz başlığı açılır.

Böyle dillendire dillendire getirdiler zaten.
Bu adam silahla hastane basalı kaç sene oldu ki, biri çıkıp bununla sözleşme yapabiliyor.

Benim iş yerimde bu sabıkayla kimseyi işe almazlar, Galatasaray gibi topluma mal olmuş bir camia, bunu kadrosuna alıyor.

Sabıkalı, çapkın, pervasız, saygısız ve daha nice özelliklerinden hangisi bizim camiaya uyuyor?

Gscimbom mobil
Aldırıyorlar işkur takip ediyor çalışan sayısı 50nin üstündeyse %3lük sabıkalı kontenjanımız var Arda kontenjandan çalışırdı :( Başka da bir vasfı yok zaten bir de yüz kızartıcı suç. Ben hayatımda hiç kimseyi bırak tacizi gözünün içine bakmadım bu yaşımda şöyle bir düşününce tüylerim diken diken oluyor... Kadın da adam da yollu belki ama Arda otoban ki fark etmez Ardanın ahlakı düşük yav niye hep ninnoş kaptanlarımız oldu yahu Sinan-Işıl-Selçuk-Arda-Ümit bunlar kim yav :(

Kızımıza damat almıyoruz her insan hata yapar Arda daha çok yaptı hepsi bu. Kötü burak kötü emre kadar mı katkı veremeyecek sanki. 66 yı giyip Sami yene çıksa parçalıyla bambaşka bir performans vereceğini düşünüyorum.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Daha önemli bir makama geliyor galatasaraya kaptan oluyor ne derseniz deyin şemseddin saminin evladının halefi bu toplar mı yani??? Selçuk, arda, ümit karan :( Yeminlen sabrinin manyak karısı ve onun liboş, topiş, ninnik arkadaşları olmasa bunlardan daha iyiydi...

Geçmişte de böyleydik de iyice abarttılar... Kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olur, Erdal Keser gibi olur, Cüneyt Tanman gibi olur, Fatih Terim gibi olur hiç Emin Bülendlerden; Kürt Celallerden; Ali Samilerden; Nihat Bekdiklerden; Gündüz Kılıçlardan bahsetmiyorum bile şimdi liboşun biri çıkar onlar tarih der diye yani 2000lerin ikinci yarısından sonra saçmaladık bu kadar da saçmalamıyorduk :(

Kaptan dediğin az biraz düz adam olacak, oturaklı olacak, ağırbaşlı olacak, vasatın az biraz üstünde yetenekli olacak, fanatik olacak hayır yani sanki nasyonalist sosyalist parti yöneticisi istiyormuşuz gibi bu ne böyle demode lafları duyuyorum yahu elin İngilizi, İskoçunda İtalyanında var da neden bizde olmasın? Gerard niye Türk örf ve adetlerine göre mi yetişmişti ya da Lahm yahut Maldini... Dünyadaki tüm kaptanlar aşağı yukarı aynıdır bir tek Türkiyede son 15 senedir ne kadar namussuz,, ahlaksız, çirkef varsa kaptan yaptırılıyor :(

Daha önemli bir makama geliyor galatasaraya kaptan oluyor ne derseniz deyin şemseddin saminin evladının halefi bu toplar mı yani??? Selçuk, arda, ümit karan :( Yeminlen sabrinin manyak karısı ve onun liboş, topiş, ninnik arkadaşları olmasa bunlardan daha iyiydi...

Geçmişte de böyleydik de iyice abarttılar... Kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olur, Erdal Keser gibi olur, Cüneyt Tanman gibi olur, Fatih Terim gibi olur hiç Emin Bülendlerden; Kürt Celallerden; Ali Samilerden; Nihat Bekdiklerden; Gündüz Kılıçlardan bahsetmiyorum bile şimdi liboşun biri çıkar onlar tarih der diye yani 2000lerin ikinci yarısından sonra saçmaladık bu kadar da saçmalamıyorduk :(

Kaptan dediğin az biraz düz adam olacak, oturaklı olacak, ağırbaşlı olacak, vasatın az biraz üstünde yetenekli olacak, fanatik olacak hayır yani sanki nasyonalist sosyalist parti yöneticisi istiyormuşuz gibi bu ne böyle demode lafları duyuyorum yahu elin İngilizi, İskoçunda İtalyanında var da neden bizde olmasın? Gerard niye Türk örf ve adetlerine göre mi yetişmişti ya da Lahm yahut Maldini... Dünyadaki tüm kaptanlar aşağı yukarı aynıdır bir tek Türkiyede son 15 senedir ne kadar namussuz,, ahlaksız, çirkef varsa kaptan yaptırılıyor :(
Kaptanı var takımın muslera.
Herşeyiyle hak ediyor yakışıyor da.
Arda gelirse bırak kaptanlığı 3 kaptandan biri olma ihtimali bile yok.
Ardanın maddi bir riski yok. Çok cüzi bir verilecek. Öyle kaptanlık maptanlık filan da verilmez.bütün büyükleri dolaşıp hepsine yalakalık yapıp bjk ye kendini yamattıran Burak dan, katil ırkçı fetöcü emre den çok daha fazla hak ediyor son bir şansı arda.
Ona yapılacak olan uçurumun kenarında olan birine uzatılan bir el sadece.sıfır risk bu transfer. Gelip takımı mı karıştıracak zaten karaktersizlik akan takım daha karışıp küme mi düşecek?
Arda çıkıp oynar emre mor gibi deneriz baktın olmuyor ayrılır yollar..
Yok kendimi yakarım yok küfürden şiirler yaparım yok biblo sokarım filan abartılı şeylere benim itirazım. Biraz aşk , sevgi, tükenmişlik, ikinci şans, affetmek, küllerinden doğuş, aşkın gücü temalı filmler izleyin vaktiniz yoksa hatasız kul olmaz dinleyin Orhan baba dan..

Kaptanı var takımın muslera.
Herşeyiyle hak ediyor yakışıyor da.
Arda gelirse bırak kaptanlığı 3 kaptandan biri olma ihtimali bile yok.
Ardanın maddi bir riski yok. Çok cüzi bir verilecek. Öyle kaptanlık maptanlık filan da verilmez.bütün büyükleri dolaşıp hepsine yalakalık yapıp bjk ye kendini yamattıran Burak dan, katil ırkçı fetöcü emre den çok daha fazla hak ediyor son bir şansı arda.
Ona yapılacak olan uçurumun kenarında olan birine uzatılan bir el sadece.sıfır risk bu transfer. Gelip takımı mı karıştıracak zaten karaktersizlik akan takım daha karışıp küme mi düşecek?
Arda çıkıp oynar emre mor gibi deneriz baktın olmuyor ayrılır yollar..
Yok kendimi yakarım yok küfürden şiirler yaparım yok biblo sokarım filan abartılı şeylere benim itirazım. Biraz aşk , sevgi, tükenmişlik, ikinci şans, affetmek, küllerinden doğuş, aşkın gücü temalı filmler izleyin vaktiniz yoksa hatasız kul olmaz dinleyin Orhan baba dan..

Üstat sen bana daha önce değmemişsin galiba kusura bakma ama ben Emin Bülend Serdaroğlu'nun ekolündenim ve GALATASARAY KİN'DİR!!! düsturunu şiar edinmişim ölse de kinimiz dinmez ne ona ne selçüka ne fenere koşa koşa giden havlucu sinana ne hülya avşarın tokmakçıkısı mercedes tanjuya ne de şikeci fetöcü cüce emroşa... Öldüklerinde nereye gömüldüklerini öğrenmemek için haberleri takip etmeyeceğim olur da allahüteala bana ömür verirse zira kalabalık dağıldıktan sonra kabirlerine gidip bir müslümana yakışmayan bir şey yapmak istemiyorum :(

Bir de Galatasaray Tarihini biraz okuyalım bizim felsefimiz kinimizdir biz batıya açılan pencere değil (o sultani) batıya uzanan mızrak ucuyuz (ocaktır bu)... Ardayla kin davamız var... Selçükle olduğu gibi...

Bir de çok yanlış anlamışsınız üstat ben gelip kaptan olacak demiyorum zaten kaptan oldu o bizi rahatsız ediyor onun geçmişini silmemiz gerekirken yuvaya getirtip abdest aldırtmaya çalışıyoruz ama adam o kadar cünup ki gece gündüz gusül alsa paklanmaz...

Gelmesin defolsun gitsin ha geldi galatasaraya tepki koymayız tabii ki selçuka olan kinim bilinir ne oldu tepki mi koyduk? Hayır bizim sorunumuz şahıslarla; o selçuk bir galatasaray kalkanınından kurtulsun bir ekmeğe muhtaç kalması için zaten 5 vakit beddua ediyoruz... Bunun da boynu... Neyse ya hürmetler üstat; GALATASARAY KİN'DİR!!!

Rahmetli Atatürk'e okur gibi;

Göster sema-yi mağribe yüksel de alnını ,

Dök kalb-i saf-ı millete feyz-i beyanını !

Al bayrağınla çık,yürü sağken zafer nüma ,

Bir gün şehit olunca sen , olsun kefen sana !

Ey makber-i muazzam-ı ecdadı titreten ,

Düşman sadası,sus, yine yükselme gölgeden !

Kafir ! Hilal-i rayet-i İSLAM' a hürmet et ,

Toplar boğar hitabını dağlarda akibet..!

Dağlar lisana gelse de anlatsa hepsini ,

Binlerce can dirilse de nakletse geçmişini !

Garbın cebin-i zalimi affetmedim seni ,

TÜRK'üm ve düşmanın sana kalsam da bir kişi..!

Ben şurezar-ı kalbimi kinimle süslerim ,

Kalbimde bir silah ile ferdayı beklerim .

Kabrinde müsterih uyu ey namdar atam !

Evladının bugünkü adı sade intikam..!

Galatasaray'da sular durulmuyor!.. Arda ve Falcao'nun başını çektiği eski Atletico'cu grubuyla, Donk,Babel ve Ömer Bayram'ın yer aldığı Hollanda'cılar grubu arasında ki gerilim takımın iç huzurunu kaçırdı. Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim bu konuda bir sorun olmadığını söylese de son maçta yaşanan pas vermeme tartışması kavgayı iyice ayyuka çıkardı.

Fanatik, 3 mart 2020

Çocugu filan olmuştu. Belki akıllanmıştır. Bende kendisini pek sevmem ama iyi bir Galatasaraylı olduğu da bir gerçek. Umarım fayfalı olur. Zaten son şansı.

Boynu ko... neyse ya daha gelmeden ortalığı karıştırdı allah bildiği gibi yapsın inşallah gelmeyecek büyük beddualar edilir altından kalkamaz...

Arda iyi insan kotu insan dusuncesi cok sacma. Ne adamlar geldi bu takima sanki hepsi cok durust efendi adamlardi.Onemli olan Arda nin katki yapip yapamayacagidir. Bence yapamaz Arda da Selcuk gibi cokdan emekli olmus.

Boynu ko... neyse ya daha gelmeden ortalığı karıştırdı allah bildiği gibi yapsın inşallah gelmeyecek büyük beddualar edilir altından kalkamaz...
hqdefault.jpg

Bu son sans saçmalığı nedir ?
Emre mor da son şanstı. Ne oldu?
Herif oynamak istese bile vucudu idman durumu müsait değil.
Neyse sahada biraz göbekli hantal şekilde dolaşsın da bazılarının muradının mumu yansın.

Ama helâl olsun selçuk gibi adamdan sonra bunu da monte ettiler ya. Çiftlik böyle değil dingonun ahırı.

Ya düşünsenize daha geçen yaz emre, volkan vs.fenerli tayfa ile tatil yapıyordu.

Ondan öncede terim ile prim kavgası yapıyordu.

Midesi kaldıran desteklemeye devam etsin.

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Yahu üst üste 10 macı en son 5 yıl önce oynamış adamı karakterini yok sayıp, futbolcu olarak pazarlayanlar o aklı sadece kendine saklasın mümkünse. Nereden tutsan elinde kalacak bir tipi kişisel sempatiniz sayesinde aklamayazsınız anca kendi dünyanızda. Bitik adam, bitik futbolcu. Burak ve Emre gayet fit ve kendine bakan sporcular bu leğen ile alakaları yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt