Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.917
- 10.596
- 673
ROMA MIZRAĞI GİBİ GİRECEK MAALESEF
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmi bir açıklama olursa zaten, forumda resmi Arda Turan'a küfür ediyoruz başlığı açılır.Resmi bir açıklama yok inanmayın kimse ardayı istemiyor neden alalım hoca alacağız filan da demedi algı operasyonuna kurban gitmek üzereyiz mevzileri terk etmeyin hemen
Aldırıyorlar işkur takip ediyor çalışan sayısı 50nin üstündeyse %3lük sabıkalı kontenjanımız var Arda kontenjandan çalışırdıResmi bir açıklama olursa zaten, forumda resmi Arda Turan'a küfür ediyoruz başlığı açılır.
Böyle dillendire dillendire getirdiler zaten.
Bu adam silahla hastane basalı kaç sene oldu ki, biri çıkıp bununla sözleşme yapabiliyor.
Benim iş yerimde bu sabıkayla kimseyi işe almazlar, Galatasaray gibi topluma mal olmuş bir camia, bunu kadrosuna alıyor.
Sabıkalı, çapkın, pervasız, saygısız ve daha nice özelliklerinden hangisi bizim camiaya uyuyor?
Gscimbom mobil
Daha önemli bir makama geliyor galatasaraya kaptan oluyor ne derseniz deyin şemseddin saminin evladının halefi bu toplar mı yani??? Selçuk, arda, ümit karanKızımıza damat almıyoruz her insan hata yapar Arda daha çok yaptı hepsi bu. Kötü burak kötü emre kadar mı katkı veremeyecek sanki. 66 yı giyip Sami yene çıksa parçalıyla bambaşka bir performans vereceğini düşünüyorum.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaptanı var takımın muslera.Daha önemli bir makama geliyor galatasaraya kaptan oluyor ne derseniz deyin şemseddin saminin evladının halefi bu toplar mı yani??? Selçuk, arda, ümit karanYeminlen sabrinin manyak karısı ve onun liboş, topiş, ninnik arkadaşları olmasa bunlardan daha iyiydi...
Geçmişte de böyleydik de iyice abarttılar... Kaptan dediğin Bülent Korkmaz gibi olur, Erdal Keser gibi olur, Cüneyt Tanman gibi olur, Fatih Terim gibi olur hiç Emin Bülendlerden; Kürt Celallerden; Ali Samilerden; Nihat Bekdiklerden; Gündüz Kılıçlardan bahsetmiyorum bile şimdi liboşun biri çıkar onlar tarih der diye yani 2000lerin ikinci yarısından sonra saçmaladık bu kadar da saçmalamıyorduk
Kaptan dediğin az biraz düz adam olacak, oturaklı olacak, ağırbaşlı olacak, vasatın az biraz üstünde yetenekli olacak, fanatik olacak hayır yani sanki nasyonalist sosyalist parti yöneticisi istiyormuşuz gibi bu ne böyle demode lafları duyuyorum yahu elin İngilizi, İskoçunda İtalyanında var da neden bizde olmasın? Gerard niye Türk örf ve adetlerine göre mi yetişmişti ya da Lahm yahut Maldini... Dünyadaki tüm kaptanlar aşağı yukarı aynıdır bir tek Türkiyede son 15 senedir ne kadar namussuz,, ahlaksız, çirkef varsa kaptan yaptırılıyor![]()
Üstat sen bana daha önce değmemişsin galiba kusura bakma ama ben Emin Bülend Serdaroğlu'nun ekolündenim ve GALATASARAY KİN'DİR!!! düsturunu şiar edinmişim ölse de kinimiz dinmez ne ona ne selçüka ne fenere koşa koşa giden havlucu sinana ne hülya avşarın tokmakçıkısı mercedes tanjuya ne de şikeci fetöcü cüce emroşa... Öldüklerinde nereye gömüldüklerini öğrenmemek için haberleri takip etmeyeceğim olur da allahüteala bana ömür verirse zira kalabalık dağıldıktan sonra kabirlerine gidip bir müslümana yakışmayan bir şey yapmak istemiyorumKaptanı var takımın muslera.
Herşeyiyle hak ediyor yakışıyor da.
Arda gelirse bırak kaptanlığı 3 kaptandan biri olma ihtimali bile yok.
Ardanın maddi bir riski yok. Çok cüzi bir verilecek. Öyle kaptanlık maptanlık filan da verilmez.bütün büyükleri dolaşıp hepsine yalakalık yapıp bjk ye kendini yamattıran Burak dan, katil ırkçı fetöcü emre den çok daha fazla hak ediyor son bir şansı arda.
Ona yapılacak olan uçurumun kenarında olan birine uzatılan bir el sadece.sıfır risk bu transfer. Gelip takımı mı karıştıracak zaten karaktersizlik akan takım daha karışıp küme mi düşecek?
Arda çıkıp oynar emre mor gibi deneriz baktın olmuyor ayrılır yollar..
Yok kendimi yakarım yok küfürden şiirler yaparım yok biblo sokarım filan abartılı şeylere benim itirazım. Biraz aşk , sevgi, tükenmişlik, ikinci şans, affetmek, küllerinden doğuş, aşkın gücü temalı filmler izleyin vaktiniz yoksa hatasız kul olmaz dinleyin Orhan baba dan..
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray'da sular durulmuyor!.. Arda ve Falcao'nun başını çektiği eski Atletico'cu grubuyla, Donk,Babel ve Ömer Bayram'ın yer aldığı Hollanda'cılar grubu arasında ki gerilim takımın iç huzurunu kaçırdı. Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim bu konuda bir sorun olmadığını söylese de son maçta yaşanan pas vermeme tartışması kavgayı iyice ayyuka çıkardı.
Fanatik, 3 mart 2020
Boynu ko... neyse ya daha gelmeden ortalığı karıştırdı allah bildiği gibi yapsın inşallah gelmeyecek büyük beddualar edilir altından kalkamaz...