Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.5 milyonu falan komik bulur. En kötü 2300-2400 en kötü diyorum.20 mac oynasa 500 bin euro alacak öyle mi bunu yiyen net kerizdir bence.
Yılık 1.5 milyon eurodan aşağıya olması imkansiz
Sonra Dakika 89' girer paşamiz alır temiz gibi 25000 i
hocamın intikam planı
maç başı anlaşıp hiç oynatmayacak
Bence üstüne bize para vermesi lazım ben olsam öyle yapar bağış makbuzunu paylaşırdım. Zaten gidip eskortlarla yiyip kumar oynuyorsun bari bir işe yarardı faizci gebeş...Kesin öyle olur
Üstad benim kadar sinirli bu transfereBence üstüne bize para vermesi lazım ben olsam öyle yapar bağış makbuzunu paylaşırdım. Zaten gidip eskortlarla yiyip kumar oynuyorsun bari bir işe yarardı faizci gebeş...
Sorma bir şekilde bir denk düşsek yolda akşam haberlerine çıkardıkÜstad benim kadar sinirli bu transfere
Al benden de o kadarSorma bir şekilde bir denk düşsek yolda akşam haberlerine çıkardıko derece kendimi galatasaray için feda edebilirdim onun o mantar tabancasını monte eder kalıcı hasara sebebiyet verebilirdim
denk düşmüyoruz ki akollü mekanlarda kumarhanelerde bulunmuyorum düdük gibi...
İnşallah gelmeyecek ısmarlama haber gibi duruyor cidden yani kendi kendini kandırmak gibi değil objektif olarak öyleAl benden de o kadar