- 13 Şubat 2009
- 26.743
- 24.008
- 3.048
Hoca+Arda başkanı yollar o zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama başkan henüz arda ilgimiz yok vs açıklamasını yapmamıştı henüz dimi. Ardanın açıklama daha yeni ise o başka tabi.ARDA TURAN Galatasaray'da bence bunu kabullenin. Bizatihi ARDA ile görüşen bir arkadaşım var ve ismini de burada verdim. Başakşehir tesislerinde vedalaşırken GALATASARAY ile anlaştım, Fatih hoca beni kabul etti hakkınızı helal edin demiş.
Evet o açıklamadan önceydi. Ama sonra Başkanımızın açıklamasından sonra ben ilgili şahısa tekrar sordum. Sizde boşa sorma demişti. İsim de verdim. Kaynakta açık, hatta şahsımca güvenilir biridir. Gazeteci vs. olmaması sebebi ile her hangi bir reklam peşinde koşacak biri de değil yani bir nevi kulübün emektarıdır.Ama başkan henüz arda ilgimiz yok vs açıklamasını yapmamıştı henüz dimi. Ardanın açıklama daha yeni ise o başka tabi.
Eyv levent bakalım nolcak artıkEvet o açıklamadan önceydi. Ama sonra Başkanımızın açıklamasından sonra ben ilgili şahısa tekrar sordum. Sizde boşa sorma demişti. İsim de verdim. Kaynakta açık, hatta şahsımca güvenilir biridir. Gazeteci vs. olmaması sebebi ile her hangi bir reklam peşinde koşacak biri de değil yani bir nevi kulübün emektarıdır.
Evet o açıklamadan önceydi. Ama sonra Başkanımızın açıklamasından sonra ben ilgili şahısa tekrar sordum. Sizde boşa sorma demişti. İsim de verdim. Kaynakta açık, hatta şahsımca güvenilir biridir. Gazeteci vs. olmaması sebebi ile her hangi bir reklam peşinde koşacak biri de değil yani bir nevi kulübün emektarıdır.
Başakşehir'de nasıl kovduracak.Ismini gene verde hoca onu kovdursun. Iceriden disariya bilgi cikmasini istemiyor hoca. O masör adam o kadar cok kovulmayimi istiyor?
Terim istediyse ben DESTEKLEMİYORUM.fatih hocamda istediyse bizede desteklemek düşer
Kisiler, kupalar ve maclar gecer. ASLOLAN DAIMA GALATASARAY'DIR.İçimizdeki İrlandalılardansın sende hee??
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi