Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"

Uğur Bulut

Bodybuilder
Ulubatlı Souness
Bir muhabirin "Aslı Hanım, eşinizin evinde düzenlenen sade bir törenle evlendiniz. Hayalinizdeki düğün nasıldı?" sorusu üzerine Doğan, elini ağzına götürüp fermuar işareti yaparak konuşmayacağını ima etti.

"KARIMLA KONUŞUYORSUN"

Muhabirin bu kez "Arda Bey konuşma yasağı mı getirdi?" diye sorması ise ortamı gerdi. Ünlü futbolcu, soruyu duyunca öfkeyle dönerek muhabire "Edepli ol, ne demek yasak. Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun" diye bağırdı. Çift ardından yoldan çevirdikleri bir taksiye binerek oradan ayrıldı.

Cumhuriyet

ub.msji

Evet ben de gunluk adamlik dersi konusu olarak paylasmak istemistim

ub.msji

Allahın magandası.

karın da madem niye sürekli aldattın kızı köpek herif?niye yazdın instgramdan her kıza

Kırabilir gerçekten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Koca bulup çevresindeki bekar kızlara nispet yaparak "kociş, kociş" ortalıkta dolaşan kezbanların erkek modeli Arda Turan.

9 ay sonra Junior Arda geliyor beyler. Hazırlıklı olun.

Umarım her geçen gün magazin gündemlerinde yer almaya devam edersin.
Ve en sonunda survivor 'a kadar düşersin.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Çiçeği burnunda çift Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Nopa'da yemek yiyen ikiliden Turan, gergindi. Sorulara ağzına 'fermuar' işareti yapıp cevap vermeyen sosyetik güzele "Arda Bey, konuşma yasağı mı koydu?" denilince futbolcu köpürdü.

Başakşehirli futbolcu, muhabire "Senin kafanı, gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun dikkat et" diye çıkıştı. Turan, "Kötü bir şey sormadım" diyen muhabire "Hadi lan işine bak" diye bağırdı.

Saklambaç

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çiçeği burnunda çift Arda Turan ile Aslıhan Doğan, önceki akşam Nişantaşı'ndaydı. Nopa'da yemek yiyen ikiliden Turan, gergindi. Sorulara ağzına 'fermuar' işareti yapıp cevap vermeyen sosyetik güzele "Arda Bey, konuşma yasağı mı koydu?" denilince futbolcu köpürdü.

Başakşehirli futbolcu, muhabire "Senin kafanı, gözünü kırarım. Benim karımla konuşuyorsun dikkat et" diye çıkıştı. Turan, "Kötü bir şey sormadım" diyen muhabire "Hadi lan işine bak" diye bağırdı.

Saklambaç

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
MURHAN BEY,
KONU TARAFIMCA AÇILMIŞTIR Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"
FORUMDA KONU AÇMADAN ÖNCE ARAMA YAPARSANIZ AYNI KONUYU AÇMAMIŞ OLURSUNUZ
İYİ FORUMLAR

sporcunun gerizekalı hantal ve ahlaksız olanı.

Geri
Üst Alt