Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"

Muhabir haksiz ama bu arda Turan'in serefsiz oldugu gercegini degistirmez

Kendini hala bir halt zannediyor,durumu ortada basaksehir'de kadroya giremiyor locadan Mac izliyor

Sezon basinda Garry Rodrigues'in suan arda Turan'dan daha iyi oldugunu yazdigimda dalga gecenler vardi hey gidi günler

Gercekler er yada gec ortaya cikiyor

Eskiden zidane a özenirdi simdi ozan güven'e...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muhabirde nasil hata olur? Ulan sen yem veriyorsun zaten muhabirlere boyle bu kadar magazinci bir karakter olusturalarak kendinde. Kimse surda sey etmesin beni ayakda, Arda Turan boyle olaylari seviyor.

Bence bu kez hata muhabirde. Bu tip insanlar cidden bıktırır insanı.

Bence böyle seyler kolayca önlemlenebilir seyler. Iyi aksamlar arkadaslar, bu aksam konusmuyoruz diyip gecip gecmesini ögrenmeli.

Illa herseye cevap vermeye gerek yok. Evet üstüne gidiliyor buna ben de katilirim bir yere kadar ama Arda da rahat durmuyor, böyle karsilik verdikce bu olaylar bitmez. Tam tersi daha da artar. Biraz daha olgun biraz daha sakin yaklasmali artik, dünkü cocuk degil 31 yasina gelmis artik.

.
Yilin-adami-Arda-Turan--6180.webp

Aklima podolski nin , o dunyanin en medeni bolgesinden cikan podolskinin soru da degil sirf resim cekildi diye yaptiklari aklima geliyor

Podolski gazetecilere tekme tokat saldırdı!

Su olay yasandiginda forumda muthis bir podolski destegi olusmustu , iki veya uc kisi podolskiye laf soylemisti maksimum

Peki kendisini her futbolcu gibi cekmeye calisan basina bu muameleyi yapan podolskinin savunmasi neydi , ailesi ile olmasi

Peki ardanin yanindaki kim ? Medyatik olur olmaz , o baska , ama esi ile beraber

Sorulan soru da sacma otesi . Ama bakiyorum forumda iki olaya takinilan tavir siyah ile beyaz masallah .. simdi "ama...." baslayan ve podolskinin olayi yapmasinda hakli oldugunu gosterecek seyler yazilacak tahminen ama onemli degil , bal gibi ikisi de cok benzer olaylar

Ama podolski hakli gazeteci haksiz , bu olayda ise arda tukaka

Arda su an kaptan olsa bizde bu antipatiklikleri olmasa ama podolski para icin satsa gitse , bu kez yorumlar ardayi korur podolskiyi tukaka ederdi

Hala daha olaylara , icindeki kisilere karsi hislerimizle yorum getiriyor , olay ve kisiyi A-B olarak gorup objektif degerlendirme yapamiyoruz

arda haklı . sizin yanınızda karınıza sırf gündeme malzeme olsun diye sorular sorup sıkıştırsalar siz de kızarsınız . kaldı ki muhabirin sorduğu soru gayet derecede cüretkar ve tahrik edici. konuşmasın diye uyardığı belli ama üstüne gidilmeye devam ediliyor

arda haklı . sizin yanınızda karınıza sırf gündeme malzeme olsun diye sorular sorup sıkıştırsalar siz de kızarsınız . kaldı ki muhabirin sorduğu soru gayet derecede cüretkar ve tahrik edici.

Katilamiyorum . Ingilterede takim arkadasinin evli karisiyla yatan insana sorular sorulabiliyorken , amerika baskaninin oval ofis skandali muhabirlerin dilinde iken ben podolski veya arda , istenilen her sorunun sorulabilecegini savunuyorum

Ayrica bir dakika , diyelim ki adam "karinla bir gece gecirebilir miyim" dedi .. en abartisi bu olur sanirim

Bu kosullar altinda dahi tehdit veya siddet suc olmaktan cikmiyor .. bizim insanimizda "e hakli abii" diye bir algi var

Kanunlarimizda kucuk ya da asagilayici davranisa maruz kalan kisi siddete basvurdugunda mesru mudafa hakkidir diye bir madde var da ben mi bilmiyorum

Futbol olarak kendini geliştirmesine gerek yoktu çenesini tutmayı bilse.

Galatasaray'ın yıldızı, Türk futbolunun gururu olarak kalbimizde kalacaktı. Konuşa konuşa içine etti bütün imajının...

Futbol olarak kendini geliştirmesine gerek yoktu çenesini tutmayı bilse.

Galatasaray'ın yıldızı, Türk futbolunun gururu olarak kalbimizde kalacaktı. Konuşa konuşa içine etti bütün imajının...

Bence ardanin sorunu tam tersi . Yani medyatikligi yuzunden futbolu gerilemedi

Futbolu yetersiz oldugu icin medya tarafi goze batiyor

Barcelonaya transfer oldugunda , atleticoyla final ve sampiyonluk yasadiginda tv lerdeki arda haberleri sinem kobal , aslihan dogan miydi

Captan dusersen ki arda hic bir zaman super bir adam degildi , haliyle baska ileri surdugun piyonlarini yer basin mensuplari

Katilamiyorum . Ingilterede takim arkadasinin evli karisiyla yatan insana sorular sorulabiliyorken , amerika baskaninin oval ofis skandali muhabirlerin dilinde iken ben podolski veya arda , istenilen her sorunun sorulabilecegini savunuyorum

Ayrica bir dakika , diyelim ki adam "karinla bir gece gecirebilir miyim" dedi .. en abartisi bu olur sanirim

Bu kosullar altinda dahi tehdit veya siddet suc olmaktan cikmiyor .. bizim insanimizda "e hakli abii" diye bir algi var

Kanunlarimizda kucuk ya da asagilayici davranisa maruz kalan kisi siddete basvurdugunda mesru mudafa hakkidir diye bir madde var da ben mi bilmiyorum

sinan ister katıl ister katılma burası Türkiye . Gavuristan değil . ahlaki kurallarımız insanların algısı var. magazinciler herifin ağzına bakıyor kıl koparıp gazetelerde çarşaf çarşaf sergilemek için . bu durum hem kendisine hem kulubüne zarar verir biliyor. heriften malzeme çıkmadı karısının üstüne gideyim diye adeta eşelemek kibarlıktan öte sert uyarıyı devamında dayağı hak eder. bu isterse kanunda olmasın . kimse o kadar sabırlı ve geniş olmak zorunda değil. Arda ile alakalı mesajlarımı bilenler bilir. nefret ederim kendisinden ama sonuna dek haklı .
magazin gazetecileri aniden burnunun dibinde çıkıp özel hayat özel an demeyip medya kimliklerinin arkasına saklanıp canlı yayındır bir şey demez zaten kozunu kullanmayı severler

Geri
Üst Alt