Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"

Öncelikle magazin muhabirleriyle muhattap olmak istemiyorsan o mekana gitmeyeceksin! Magazin muhabirlerinin gittiği yerler belli. Çok flaş bir gelişme yoksa deli gibi ünlüleri takip etmezler. O muhabirler ünlü yerlerin önünde her gece beklerler. Ünlüler de bunu bilerek o yerlere gider. Karşılıklı rıza vardır! Magazine malzeme olmamış ünlülerin bütün gün evde oturduklarını mı düşünüyorsunuz? Muhabirlerin uğramadığı yerler var. Muhabirleri mekana yaklaştırmayan yerler bile var.

Ayrıca muhabirin sorusunda hiçbir şey yok. Dünyaca ünlü futbolcu olduğunu iddia ediyorsun, adamlık dersi veriyorsun, racon kesen adamsın, sessiz sedasız evleniyorsun ve her kızın hayali olan düğünü yapmıyorsun. Bunu soran muhabire kızıyorsun.

Ben olsam "annenizin suratı neden asıktı" onu sorardım; yine muhabir daha vicdanlı çıkmış!

Ben soylemek istedigimi anlatamadim sanirim . Size avustralya ve kanadadan bir ornek vereyim

Daha once anlatmistim belki . Bu ulkelerde cogu insan gece kapilarini kilitlemezlermis , dusundugumde , mantikli bulmustum , demek ki refah seviyesi hirsizlik oranini oyle azaltmis ki boyle bir aliskanlik gelismis

Meger bambaskaymis . Bu ulkelerde siz uyurken komsunuzun ihtiyaci olan bir seyi gelip almak istemesi durumunda sizi uyandirmadan isini halledebilmesi acisindan bu yontem uygulanirmis

Gecen yil brugge ye gittim . Bilen bilir bir ara ukalaca her gittigim yeri yazar paylasir , palavra diyen olursa kumlara duvarlara gsc yazar cekerdim

Yalniz seyahati severim , Gittigim bir bar ya da klupte samimiyet kurmak istedigim bir kizin erkek arkadasi cikagelince tehdit veya itme kakmaya maruz kalmadim , en fazla gulen suratlar ve f... off tarzi uzaklas minvalinde sozlerdi

Ama ben de erkek arkadasi bile olmayan hatta bos bos gelen ama 5 dk sonra baska adamla tanisip halvet olan insanlara da beni kabul etmedi diye baski yapmadim

Yukarida yazilanlari okuyorum da , sanki biz isvicre ve fransadan medeni kanunu ithal etmemisiz de afgan , iran kirmasiymisiz gibi hissediyorum

Burayi medeni bir ulke haline getirmek yoneticilerin politikacilarin isi degil , medeniyet halktan yukariya sirayet eder , tepedeki azinligin asagiya pompalamasi ile olmaz

Arda nin karisina kufur bile etse biri , orantilik ilkesi uyarinca kufurle mubadele edebilir , konuyu gormezden gelebilir ya da hukuken bir sorun varsa hakkini mahkemedr arayabilirsin

Tanik da var , herkes soylenen seyi de duymus , varsa bir suc cezasi verilir . Eger sen bir kisinin haksiz olduguna inandigin fiilini kendin cezalandiracaksan o zaman hic gazetedeki kadin cinayetlerine suna buna kizmayin , herkesin kendince hakli yani vardir

Hukukun olmadigi yerde anarsi olur

Ardayı hiç sevmem ama çok aşırı üzerine gidiliyor,2 soruda sinir bozucu gerçekten ama o şöhreti yakalamışsan bu durumları idare etmeyi öğreniceksin yoksa böyle rezil olursun.
Egosunun ne kadar yüksek olduğunu anlamak için “Benim karıma “ lafına dikkat etmek yeterli .Ulan sen kimsin arda ?Altı üstü bir top tepicisin

@Sinan Bilgin dostum medeniyet dediğin şeyle maalesef gerçekler uyuşmuyor. senin o bahsettiğin geniş insanların ülkesi değil burası . adam kanuni arama iznini dinlemiyor kanun koyucu kendisi bağırıp çağırıp dövüp dövdürüyor. senin bahsettiğin şam'da halı üstünde takla atan bedevi . adam konuşmuyor karısını uyarmış karısı konuşamam diyor sen hala sinek derdindesin . sende iyi niyet yok . arda burada haksız neden ? gelmeyecektin bu ülkeye . sözleşmen bitince futbol seni bıraktığı gibi sen de onu bıracaktın . uğraşırlar senle kurtulamazsın

Ona o sozu soyleten sen ben biziz . Medya , halk , hepimiz

Hic sikayet etmeye hakkimiz yok , bir insan kendi kendine paraya sohrete sahip olamaz , ona veren birileri vardir

Hercule pairot un guzel bir sozu var : "if there was a murder , then there was a muderer"

@Sinan Bilgin dostum medeniyet dediğin şeyle maalesef gerçekler uyuşmuyor. senin o bahsettiğin geniş insanların ülkesi değil burası . adam kanuni arama iznini dinlemiyor kanun koyucu kendisi bağırıp çağırıp dövüp dövdürüyor. senin bahsettiğin şam'da halı üstünde takla atan bedevi . adam konuşmuyor karısını uyarmış karısı konuşamam diyor sen hala sinek derdindesin . sende iyi niyet yok . arda burada haksız neden ? gelmeyecektin bu ülkeye . sözleşmen bitince futbol seni bıraktığı gibi sen de onu bıracaktın . uğraşırlar senle kurtulamazsın

Anayasamizda "demokratif sosyal laik bir hukuk devleti" yaziyor

Islam cumhuriyeti ya da din ummeti yazsaydi katilabilirdim

Bildigim kadariyla turkiyenin en islami zihniyete sahip partisi 16 senedir iktidarda olmasina ragmen AB ye uyelik konusunda tam gaz istekli devam ediyor

Bu sartlara sahip bir ulkenin vatandaslarinin hukuka degil kendi kafasina gore hareket etmeyi savunacak olmasi ne uzucudur

Hukuk neden vardir ? Mesela ben bir adamin yanindaki karisina baka baka "bu avradi ne dolarim be" diye agzimi genislete genislete konustum , adam da bana saldirdi ama ben de fiziken kuvvetliyim adami hakladim , silahla geldi beni vurdu , hapse girmeden bir akrabam da onu vurdu

Bak sana bir ozet cikardim , icinde hakaret sucu var , darp var , cinayet var , kan davasi var

Araya hukuki hapis cezasi karisacakken o da bypass edildi , belki akrabam olan hapis alabilir ..

Iste bazilarinizin "ideal" buldugu yontem yukarida

Gündüzleri; özellikle bu saatlerde alkol mü alıyorsunuz Sinan Bey!

Hayir alkol ile iliskim minimaldir . En son vizesiz seyahat icin bakan gonderdiydik bir yerlere

Bu guc mevcutken 1 cumle ile ab ile iliskilerimizi siz degil biz dondururuz diyebilirlerdi

Demek ki niyetleri var

Muhabirin de karısı çıkıp "Senin ağzını burnunu yolarım kocamla konuşuyorsun." dememiş mi?

Muhabirin de karısı çıkıp "Senin ağzını burnunu yolarım kocamla konuşuyorsun." dememiş mi?

Zekice . Bir de mesela bunun hudutlari nedir , mesut ozil cuneyt cakirin annesine saydi , ardanin olayindan cok daha agir sozlerdi

Cakir da mesut ozilin amine gulse ismindeki sevgilisine mi iade i itibar yapsin

Iste o yuzden bu kisaslarla bir adim yol kat edilemez diyorum zaten

"Adam" olduğu için yoldan taksi çevirmiş. Olmasa Uber çevirirdi. Taksi esnafını da arkasına almış..

Bir de su laf cok turedi , ben olsam sunu yaparim , bunu bana biri dese filanca ederim

Nereye ediyorsun ? Garantisi var mi ? Ya yedigin kufrun uzerine saldirdigin adamdan bir de dayak yersen

Tamam onun yaptigi da dogru olmaz ama ben boyle yaparim ederim diyen acisindan daha bir kotu ?

Sanki yani haksiz yere kufur hakaret yemis birine hemen king kong gucu veriliyormus gibi yorumlar var da garip geldi

Bunun icin arda dan artik birsey olmaz , allahdan bize gelmedi yoksa her gün medya acigini arardi bize zarar vermek icin

Atamızın dediği ben sporcunun zeki çevik ve ahlaklısını severim sözünün tam tersi işte bu koca kafa.Gerizekalı,Hantal ve ahlaksız.

Adamın peşini bir türlü rahat bırakmıyor millet,adam laf atınca da maganda oluyor.
O da ya ölsün renktaş 3 vakte kadar ya da noterden kağıt getirsin galatasaray'da hiçbir şekilde çalışmayacağım, görev almayacağım, sporcu yahut antrenör olmayacağım, üyelik başvurusunda bulunmayacağım diye o zaman rahat bırakırız...bir de naçizane 30 değnek de vurulursa tasdik anlamında çok güzel olur :) ama olmasa da canı sağolsun yeter ki noter tasdikli evrakımızı bize versin...

Bu Arda akıllanmaz. Arda kendini me zanediyor anlamadım. Sanki muz cumhuriyetinde yaşıyor. Arda’nın kankisi Burak’da aynı şekide.

Güzelce birisi çıkıp bunlara dayak atması lazım akıllanmaları için. Geri zekalı mahluklar.

Bu Arda akıllanmaz. Arda kendini me zanediyor anlamadım. Sanki muz cumhuriyetinde yaşıyor. Arda’nın kankisi Burak’da aynı şekide.

Güzelce birisi çıkıp bunlara dayak atması lazım akıllanmaları için. Geri zekalı mahluklar.
Böyle terbiyesiz insanlarin deger görmesi gercekten üzücü. En azindan medyada ve ünlüler camiasinda bol bol saksakcilari var. Futbolseverlerin bu herifleri begendigini sanmiyorum. Evlat olsa sevilmeyecek cinsten barzolar bunlar. Tek üzüntüm bunlarin Galatasaray gibi bir kulüpte uzunca süre forma giymesidir.

Geri
Üst Alt