- 6 Şubat 2017
- 11.167
- 29.360
- 1.788
Öncelikle magazin muhabirleriyle muhattap olmak istemiyorsan o mekana gitmeyeceksin! Magazin muhabirlerinin gittiği yerler belli. Çok flaş bir gelişme yoksa deli gibi ünlüleri takip etmezler. O muhabirler ünlü yerlerin önünde her gece beklerler. Ünlüler de bunu bilerek o yerlere gider. Karşılıklı rıza vardır! Magazine malzeme olmamış ünlülerin bütün gün evde oturduklarını mı düşünüyorsunuz? Muhabirlerin uğramadığı yerler var. Muhabirleri mekana yaklaştırmayan yerler bile var.
Ayrıca muhabirin sorusunda hiçbir şey yok. Dünyaca ünlü futbolcu olduğunu iddia ediyorsun, adamlık dersi veriyorsun, racon kesen adamsın, sessiz sedasız evleniyorsun ve her kızın hayali olan düğünü yapmıyorsun. Bunu soran muhabire kızıyorsun.
Ben olsam "annenizin suratı neden asıktı" onu sorardım; yine muhabir daha vicdanlı çıkmış!
Ayrıca muhabirin sorusunda hiçbir şey yok. Dünyaca ünlü futbolcu olduğunu iddia ediyorsun, adamlık dersi veriyorsun, racon kesen adamsın, sessiz sedasız evleniyorsun ve her kızın hayali olan düğünü yapmıyorsun. Bunu soran muhabire kızıyorsun.
Ben olsam "annenizin suratı neden asıktı" onu sorardım; yine muhabir daha vicdanlı çıkmış!