Arda Turan'dan Muhabire: "Senin kafanı gözünü kırarım, karımla konuşuyorsun"

Adamın peşini bir türlü rahat bırakmıyor millet,adam laf atınca da maganda oluyor.

Adamın peşini bir türlü rahat bırakmıyor millet,adam laf atınca da maganda oluyor.

Magazin gündeminde olmak hoşuna gidiyor ve gündemde kalmak için her türlü şeyi yapıyor. Sonra vay efendim millet peşini bırakmıyor.

Asıl o bizim peşimizi bırakmıyor.

Magazin gündeminde olmak hoşuna gidiyor ve gündemde kalmak için her türlü şeyi yapıyor. Sonra vay efendim millet peşini bırakmıyor.

Asıl o bizim peşimizi bırakmıyor.

Bu durum sürekli özel hayatının muhabirlere meze olmasını aklar mı,bilemiyorum.Adamı kimse takmasa kimse umursamasa zaten gündem olmayacak otomatik olarak.Hem şikayet ediyoruz hem de her yerde Arda'yı konuşuyoruz,kamuoyu da suçlu bence.

muhabir sacmalamis

Hahahaah
Dışarda muhabire bir anda böyle magandalık yapmaya utanmayan evde karısına konuşma yasağı da getirir kim bilir neler de yapar
Bu ardadan her şey beklenir.
Ardanın gelmemesi için tepki gösteren taraftarın alnından öpüyorum

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Senol Gunes'e de kadro genisligi yuzunden "hocam kadro kurmakta gucluk cekiyor musun?" sorusu sorulmustu
Adam kendinde bir suphe hissettigi icin ve kendine guvenmedigi icin kalkanlarini cekerek zararsiz bir soruyu buyutup ne demek lan ben naaptimi bilmiyommu bu nasil soru yahu falan turunde abartili bir tepki vermisti.

Bu tepkide o yuzden..
Arda'nin kendine olan guvensizliginin, bitmisliginin disa yansimasi. Paranokyaklik

Ulan salak adam. Hiç mi etrafında biraz daha sakin olmanı söyleyen seni seven dostların yok ?

Bu tarzda devam edersen kendi kendini yok edeceksin.

bir gün bir herifin ters bir tarafına gelecek iyi sopa yiyecek bu adam!!

Su gerekiszi muhabir döverken savunan renktaslarimiz geliyor aklima bunu okuyunca.

Allahin magandasi, hayir yok öyle birsey diyip arkani dönüp gitsene hiyar.

glow-magenta-gradient-pink-hexagon-white-black-1920x1080-c4-f10598-ffffff-2c0129-000000-l2-6-86-a-30-f-6.svg

Ardanın yerinde olsaydım. Seni adam yerine koymadığı için konuşmuyor olabilir deyip yoluma devam ederdim. Verdiği cevapla haksız duruma düşmüş adam bey.

Su Arda guzel bir dayak yiyecek baska turlu olmiyacak herald.

magazinciler harbi andaval oluyor ünlü tiplerin biyerden sonra magazincilere tepki vermesi doğal oluyor. ama verdiğin tepki de kişiliğini ve kabiliyetini gösteriyor. cem yılmaza saran muhabire cem yılmaz kendinize iş bulun falan diyor. bu dana gibi kafanı gözünü kırarım demekten daha etkili ve meşru

Tutmayin pubis enisteyi saliverin gitsin :asd22:

Geri
Üst Alt