Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
şerefsiz muhabir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence bu kez hata muhabirde. Bu tip insanlar cidden bıktırır insanı.
Bence bu kez hata muhabirde. Bu tip insanlar cidden bıktırır insanı.
Eskiden zidane a özenirdi simdi ozan güven'e...
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
arda haklı . sizin yanınızda karınıza sırf gündeme malzeme olsun diye sorular sorup sıkıştırsalar siz de kızarsınız . kaldı ki muhabirin sorduğu soru gayet derecede cüretkar ve tahrik edici.
Futbol olarak kendini geliştirmesine gerek yoktu çenesini tutmayı bilse.
Galatasaray'ın yıldızı, Türk futbolunun gururu olarak kalbimizde kalacaktı. Konuşa konuşa içine etti bütün imajının...
Katilamiyorum . Ingilterede takim arkadasinin evli karisiyla yatan insana sorular sorulabiliyorken , amerika baskaninin oval ofis skandali muhabirlerin dilinde iken ben podolski veya arda , istenilen her sorunun sorulabilecegini savunuyorum
Ayrica bir dakika , diyelim ki adam "karinla bir gece gecirebilir miyim" dedi .. en abartisi bu olur sanirim
Bu kosullar altinda dahi tehdit veya siddet suc olmaktan cikmiyor .. bizim insanimizda "e hakli abii" diye bir algi var
Kanunlarimizda kucuk ya da asagilayici davranisa maruz kalan kisi siddete basvurdugunda mesru mudafa hakkidir diye bir madde var da ben mi bilmiyorum