Arda Turan’ın Vedası

Herkes ikinci şansı hak eder mi bilmem ama, ben seni; top toplayıcı arda dan kaptan olan Arda olarak hatırlamak varken, gittikten sonra Galatasaray'a o takım deyüşinle ve Başakşehir maçındaki hallerinle hatırlayacağım. Acun abinle, Emre abinle Başakşehirde takılman hafızamda olacak. Çok çok büyük Galatasaraylı olduğunu söylesen de, Fatih Terim'in geldiği sene Galatasaray'a para kazandırmak için mi apar topar transfer olduğunu sana soramayarak veda ediyorum. O sene orta sen varsın diye satılan orta sahayı unutmayalım. Milli takımda prim sorusunu sorup, gündem olduktan sonra Milli takımdan ayrıldığını açıklayıp Lucescu zamanı neden döndüğünü soramadan sana veda edemem. Son olarak Arda, Barcelona'dan Başakşehire geldiğinde spikerin sana atletico madrid, Barcelona gibi tqraftarı çok ateşli takımlarda çalıştıktan sonra, başka ateşli taraftarı olan Başakşehire geliyorsun ne düşünüyorsun diye sorduğunda neden çok sevdiğin Galatasaray'ı da eklemedin? Çok hatan oldu. Hepsini Fatih Terim'in elini öperek sildim sanıyosun ama silinmedi. Madem İmparator seni veliaht seçti. Göster hünerlerin de gerçek taraftar o zaman affetsin seni...

SM-G985F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yolun açık olsun. inşallah iyi bir t.direktör olursun

Herkes ikinci şansı hak eder mi bilmem ama, ben seni; top toplayıcı arda dan kaptan olan Arda olarak hatırlamak varken, gittikten sonra Galatasaray'a o takım deyüşinle ve Başakşehir maçındaki hallerinle hatırlayacağım. Acun abinle, Emre abinle Başakşehirde takılman hafızamda olacak. Çok çok büyük Galatasaraylı olduğunu söylesen de, Fatih Terim'in geldiği sene Galatasaray'a para kazandırmak için mi apar topar transfer olduğunu sana soramayarak veda ediyorum. O sene orta sen varsın diye satılan orta sahayı unutmayalım. Milli takımda prim sorusunu sorup, gündem olduktan sonra Milli takımdan ayrıldığını açıklayıp Lucescu zamanı neden döndüğünü soramadan sana veda edemem. Son olarak Arda, Barcelona'dan Başakşehire geldiğinde spikerin sana atletico madrid, Barcelona gibi tqraftarı çok ateşli takımlarda çalıştıktan sonra, başka ateşli taraftarı olan Başakşehire geliyorsun ne düşünüyorsun diye sorduğunda neden çok sevdiğin Galatasaray'ı da eklemedin? Çok hatan oldu. Hepsini Fatih Terim'in elini öperek sildim sanıyosun ama silinmedi. Madem İmparator seni veliaht seçti. Göster hünerlerin de gerçek taraftar o zaman affetsin seni...

SM-G985F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Renktaş öncelikle forumumuza hoşgeldin, çok duygusal bir giriş yapmışsın; postlarının devamını bekliyoruz.

Güle güle koca kafa..
Aşk darbesi yaşamasaydın keşke o saha dışında sana yakışmayan çirkin hareketlerinin kaynağı malesef o darbe.
Kesmediğin sakallarının nedenini bilmeyenler seni yargıladı ama bizim gibi aşk adamları anladı seni.
Son dönemde bize her sevdadan geriye kalan Galatasaraya dönerek çok iyi ettin.
Gidişinle, vedanla, kalp taşıyan herkes hüzünlü...
İnşallah çocukların eşin ve sevdiklerinle ortak paydamız Galatasarayı daha şanlı yarınlara teknik direktör olarak taşırsın.
Güle güle Kaptan...

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamanında biraz akıllı olsaydı, çok daha güzel bitebilirdi kariyeri..

Mental zayıflık, boş işler bitirdi kendisini.. Başakşehir kariyerinin dibidir.. Sonra da düzelmedi zaten..

İlk çıktığında taraftar olarak biz biraz fazla abartınca sonuç belki hüsran oldu bizim için ama ne olur olsun hepimiz kadar Galatasaraylıdır kendisi. Yolu açık olsun, gönül isterdi ki farklı olsun ve jübilesini yapsaydık ama olmadı.

neyse eninde sonunda kurtarıcı rolunde td olarak geleceği bi gerçek maalsef. inş. kendini iyi eğitir geliştirirde kazandırdığı bonservisden sonra ilk defa bi işimize yarar. o güne dek camiadan uza lütfen

Rıdvan'ın peşine düşüp yaptığın siyasi borazanlık uzun yıllar unutulmayacak. Aklın varsa Türkiye dışında kariyerine devam et.

bir dönem kapandı , 2008de floryada biraz sohbet etmiştik arkadaş resim çekilmişti ben cekilmedim , bu çocuk büyük dopcu olur ilerde Barça Madrid'e falan gider demiştim,nerdeyse 15 yıl olmuş , başarılar dilerim kendisine

Kapoooo seviyorum seni kendine iyi bak, geliştir efsanemiz ol

cenk ergün yerine göreve gelse faydalı olur mu acaba, cenk çok daha tecrübeli tabi bu işlerde ama sanki faydalı değil gibi şuan. bayağı arka plana atılmış

Futbolculuk kariyerin için tebrikler kaptan hoca olarak bekliyoruz artık seni

neyse eninde sonunda kurtarıcı rolunde td olarak geleceği bi gerçek maalsef. inş. kendini iyi eğitir geliştirirde kazandırdığı bonservisden sonra ilk defa bi işimize yarar. o güne dek camiadan uza lütfen
Belki yükseleni olan Beşiktaş'a gider ve bize gelme yolu kapanır.

Jubile maçlarının terkedilmesi hoş olmadı. Futbolun en özel aksiyonlarından biriydi.

Geri
Üst Alt