Eyüp Sutay
Yeni Üye
- 8 Eylül 2022
- 9
- 15
- 48
Herkes ikinci şansı hak eder mi bilmem ama, ben seni; top toplayıcı arda dan kaptan olan Arda olarak hatırlamak varken, gittikten sonra Galatasaray'a o takım deyüşinle ve Başakşehir maçındaki hallerinle hatırlayacağım. Acun abinle, Emre abinle Başakşehirde takılman hafızamda olacak. Çok çok büyük Galatasaraylı olduğunu söylesen de, Fatih Terim'in geldiği sene Galatasaray'a para kazandırmak için mi apar topar transfer olduğunu sana soramayarak veda ediyorum. O sene orta sen varsın diye satılan orta sahayı unutmayalım. Milli takımda prim sorusunu sorup, gündem olduktan sonra Milli takımdan ayrıldığını açıklayıp Lucescu zamanı neden döndüğünü soramadan sana veda edemem. Son olarak Arda, Barcelona'dan Başakşehire geldiğinde spikerin sana atletico madrid, Barcelona gibi tqraftarı çok ateşli takımlarda çalıştıktan sonra, başka ateşli taraftarı olan Başakşehire geliyorsun ne düşünüyorsun diye sorduğunda neden çok sevdiğin Galatasaray'ı da eklemedin? Çok hatan oldu. Hepsini Fatih Terim'in elini öperek sildim sanıyosun ama silinmedi. Madem İmparator seni veliaht seçti. Göster hünerlerin de gerçek taraftar o zaman affetsin seni...
SM-G985F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G985F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi