Arsenal FC Takip Başlığı

Cevap: # Resmi Arsenal Başlığı

Highbury'nin kamera çekim açısı çok yakındı.Henry ve Bergkamp plase atarken yanlarında gibi hissediyordun tv. başında :)

Bu hiç bir şey söylemez bize. Politik cevaplar verilmiş, kimse "yoğurdum ekşi" demez. Ama bu laflardan dolayı birkaç madde halinde bir şeyler yazacağım. Herkes o maddelerden aradığı cevabı bulsun ve tartışma bitsin.

1 - Bu oyuncular Barış Özbek gibi bir adamdan daha mı yetersiz? Barış dediğimiz adam sezonda 30 maça çıkıyor bizim takımla.

2 - Eğer altyapıdan Barış gibi bir adamı kesecek oyuncu çıkmıyorsa, ne diye altyapımız var? Kapatmak en mantıklısı.(Bana kalırsa altyapıdaki herhangi bir adam iyidir Barış'tan gerçi) Yetersiz adamı yollarsın, emek harcamaya gerek yok. Arsenal geçen yaz 9 adamı serbest bırakmıştı.

3 - Arsenal veya Man Utd gibi takımların oyuncuları yeterliliğe göre mi oynattığını düşünüyorsunuz? 3-5 maç oynatırsın böyle adamları, sonra birileri iyileşir. O aradaki performansına göre karar verirsin ne yapacağına. Welbeck var Manchester'da. 2 yıldır çok sınırlı sayıda maçta oynadı. Bu sene Sunderland'e gitti. Orada da yedekten giriyor. 17-18 yaşlarında Man Utd'da oynayabiliyordu ama. Hoyte vardı Arsenal'da, az sayıda maçta oynayabiliyordu. Şimdi M'boro'da ne yaptığını bilmiyorum. Diğer yandan Gibbs örneğini de verdim. Yeterli de var, yetersiz de var bu takımlarda. Ama oynatmadan bilemezsin ne olduklarını.

4 - Ayrıca altyapı takımlarının oynadığı sistem çok şey ifade etmez. Arsenal reserve takımı her şeyi oynuyor. Arsenal geçen 1.5 sezonda 4-3-3/4-2-3-1 benzeri bir sistem oynadı. Reserve takımın 4-4-2 oynaması sebebiyle Wilshere gibi adamlar yetişmeyecek değil.

En azından belirli bir sisteme göre oynuyorlar.Takım oyununu öğreniyorlar.Hücum felsefesini öğreniyorlar.Bizde bu da yok.Bunun yanında İngiltere'de çoğu zaman oyuncular fiziksel olarak gelişmiş oluyor.Bizde çıkan çıta bacak gibi çıkıyor.En basit örnek Emre Çolak; geçen sene sezon başında harika performans gösterdi.Ama gene altyapıya gönderildi.Çünkü fiziği çok kötüydü.Sonra yarım dönem altyapıya devam edip özel fizik antrenmanları yaptırıldı.2. yarıdan itibarende oynamaya başladı.

Yani bu konuda Rıjkaard'ı suçlamaya hakkımız yok.

Highbury'nin kamera çekim açısı çok yakındı.Henry ve Bergkamp plase atarken yanlarında gibi hissediyordun tv. başında :)

Arsenal'a bu kadar sempati duymamın nedenidir o plaseler,efor sarfetmeden atılan goller diğerleri sonuna kadar topa abanırken :)

Song = Dünyanın en iyi ön liberosu

Fabregas = Dünyanın en iyi orta saha oyuncusu

Song'un son hali gibi bir adam görmedim ben dünyada. Mascherano falan hikaye kesinlikle. Song sadece bir Afrikalı değil, çok daha fazlası şu haliyle. Pozisyon alması müthiş. Pozisyonu için fazlasıyla akıllı oynuyor. Teknik olarak yıllar içinde çok gelişti. Pasları birçok oyuncu kurucu diye geçinen adamdan daha iyi. Bu özelliklerinin yanında güç, dayanıklılık, agresiflik gibi özellikleri de var. Saçları da sarıya boyattı ve efsane olmaya ilerliyor. Bu adam 1987 doğumlu bu arada. İnanılmaz bir olay.

Fabregas ise öve öve bitirilemeyen Xavi ve Iniesta'nın birleşimi. Xavi kadar iyi pas atıyor. Iniesta kadar iyi top sürüyor. O da 1987'li. Barcelona'yı istemese güzel olacaktı.

Fabregassız bu takım yapamıyo. Barcaya daha göndermezler onu.

Fabregas oynayamayacakmış. Geçmiş olsun. Arsenalin işi zor.

Cevap: # Official Arsenal Başlığı

C_3_Media_701683_immagine_l.jpg

%7BDC026D9F-3450-4855-899A-AC938A589513%7DPicture.jpg

cana2502268369_92057ac6561.jpg

taraftar, hangisini istiyorsun? alıp gelelim. :D

2 yıl önce Arsenal'in transfer listesinde kimler varmış ya la ?:p

"Hala çocuk bakıcılığı yapmaktan takımını şampiyon yapamıyor"

Mourinho'nun Wenger için söylediği söz.

Fena kapak olmuş :D

O zaman ufak bi not düşiyim ;

Arsene Wenger'in İngiltere'de yaptığını, Mourinho ondan çok daha iyi bir kadroya sahip olmasına rağmen yapamadı.

Arsene Wenger'in yaptığı ; Premier Lig'de namağlup şampiyonluk.

Nasıl yapamadı benim bildiğim puan rekoru kırdı Mourinho .O sezon bir mağlubiyet alması birşeyi değiştirmiyor.+5 puan daha fazla almış

Yoo değildir 1 mağlubiyet fazla ve +5 puan fazla alıp lig tarihinin en yüksek skoruna sahip olmak kat kat büyüktür.

Nasıl yapamadı benim bildiğim puan rekoru kırdı Mourinho .O sezon bir mağlubiyet alması birşeyi değiştirmiyor.+5 puan daha fazla almış

Namağlup şampiyonluk çok daha farklı bir başarı.

+ Olarak ;

Chelsea'nin rekor kırdığı sezon dahil olmak üzere son 10 sezonda Ligde en az gol atan 2 şampiyondan biri. O sezon bile Arsenal Chelsea'den daha fazla gol atmıştı.

Geri
Üst Alt