Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.459
- 910
- 1.683
Serhan Serdar sende Sato bende hadi renktas iman power please
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Simdi Sato'cum birbirimizi kandirmayalim kimse bu sekilde dogruyu anlatipta.Dogruyu baskasina kaptirmaz.Aslinda sende kendin soyledin o donemin yerlisi bu sekilde bi sanata sahip diye.Ben de diyorum ki boyle bir sanati neden okuma yazma bilmeyen biri ortaya dokerken digerlerinden karsi bi tepki gelemiyor.Oldurmek istiyorlar falan filan.
Ayrica curutulmus olan hicbirsey bulamadim satocum
Böyle diyeceğini biliyordum çünkü bu kadar basit düşünüyorsunuz.kuran'in iddiasi allah'in yoktan var ettigi yonunde ama? kafir oldun it seemz
Big bang teorisi evrenin sıfır hacimden meydana geldiğini iddia ediyor, sıfır hacim ne demek, yok demek. Dolayısıyla yoktan var oldu demek.Evet ama big bang den önce hiç bir şey yokdu demiyorlar. Bir şeyler olustuki o büyük patlama ortaya çıktı savunanlar var. Bu durumda yazdıkların boşuna yazdığını demek zorundayım.
Böyle diyeceğini biliyordum çünkü bu kadar basit düşünüyorsunuz.
Termodinamik yaratmak diye bir kavramdan bahsetmiyor, kendi kendine var olamayacağını belirtiyor. Biz de zaten Allah yarattı diyoruz kendi kendine var olduğunu iddia eden sensin.
mesela yumurtayı pişirmek için sen insan olarak dışardan enerji vermen gerekiyor, yumurta kendi kendine kaynamıyor.
Yumurta örneği gayet açık anlayana. Laf kalabalığı yapma. Ben yıllardır termodinamikle uğraşan biriyim sen ne iş yapıyosun ki benim bilmediğimi iddia ediyosun? Termodinamik hakkında ergen sitelerinde okuduğun dışında ne biliyosun mesela?ben sana cevap mi yazayim, yoksa seni akademik bir ortamda bu kurdugun cumleyi kurmaya mi davet edeyim, karar veremedim. her halukarda neden bahsettigini bilmedigin asikar.
sen evrenden bagimsiz bir sey misin ki, yumurtaya hariciyattan enerji ver?YETER YAW
Tam olarak doğru değil söylediğin. İki farklı teori var big bang konusunda. Birincisi seninde dediğin gibi yoktan var olan versionu diğeride var olan bir şeyden patlamanın oluşması. Her ikiside ama tabiki sadece teori olarak kalıyor. Bir bakmışın belki var olan herzaman var olmuştur ve zaman tanımlaması sadece bizim yaşam sürecinde önemli bir faktör olarak duruyor. Buda bir başka teori. Kanat yok sonuçta. Boşuna teori demiyorlar yani.Big bang teorisi evrenin sıfır hacimden meydana geldiğini iddia ediyor, sıfır hacim ne demek, yok demek. Dolayısıyla yoktan var oldu demek.
Ya arkadaşlar ... okuma yazma bilmeyen bi adam mağaraya gidip gelip internetin telefonun hiçbirşeyin olmadığı bi çağda ... 600 küsür sayfa hayalınden uyduracak ..
bunların bircoğu hz isa nın doğumu gibi 600 sene onceki olayları detaylı detaylı anlatacak ...
bircok arkeologun sonra buldugu pompei yada firavun gibi farklı uzak diyarlardaki o zaman arabistanda kimsenin detaylarına vakıf olmadığı bircok olayı detay detay anlatacak .. bu soyledıklerı bugun muzede sergilnene firavunun secde ederkenki hz muhammedden yuzyıllar sonra bulunan bı olayı dahı an ve an anlatacak ve siz buna uydurma dıyorsunuz ...
hakkaten merak edıyorum hangısı daha mantıklı butun bunları kafasından uydurup tutturması mı okuma yazma bılmeyen bır adamın yoksa ALLAH ın varlıgı mı ?
iyi ya işte iki teori var ise ben de yoktan var edildi denilenle termodinamik çelişiyor dedim zaten.Tam olarak doğru değil söylediğin. İki farklı teori var big bang konusunda. Birincisi seninde dediğin gibi yoktan var olan versionu diğeride var olan bir şeyden patlamanın oluşması. Her ikiside ama tabiki sadece teori olarak kalıyor. Bir bakmışın belki var olan herzaman var olmuştur ve zaman tanımlaması sadece bizim yaşam sürecinde önemli bir faktör olarak duruyor. Buda bir başka teori. Kanat yok sonuçta. Boşuna teori demiyorlar yani.
Big bang teorisi evrenin sıfır hacimden meydana geldiğini iddia ediyor, sıfır hacim ne demek, yok demek. Dolayısıyla yoktan var oldu demek.
Yumurta örneği gayet açık anlayana. Laf kalabalığı yapma.
Ben yıllardır termodinamikle uğraşan biriyim sen ne iş yapıyosun ki benim bilmediğimi iddia ediyosun?
23 sene değil 1 milyon yıl versem o tür hikaye anlatmasın. Kuran da otomobil ve saire gibi teknolojinin şifreleri bulundu zamanında. Kuranı kerim ya bizim inandığımız gibi Allah dan emredir mış bir kutsal kitap yada uzaylıların işi. Başka seçenek yok.
0:90 - Ve sonra İsrailoğulları'nı denizden aşırdık. Firavun, düşmanca saldırmak için derhal adamlarını ve askerlerini arkalarına düşürdü. Ta ki, suda boğulmaya başlayınca "İnandım, gerçekten de İsrailoğulları'nın iman ettiğinden başka tanrı yoktur. Ben de ona teslim olanlardanım." dedi.
10:91 - Şimdi mi? Oysa bundan önce hep isyan etmiştin ve fesatçılardan idin.
10:92 - Biz de bugün senin bedenini arkandan gelenlere bir ibret olsun diye kurtaracağız. Bununla beraber, insanların birçoğu âyetlerimizden yine de gafildirler.
![]()