ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
düşük puanlı İlahıyata gırdiğimi nerden bılıyorsun ? bu nasıl Uslüp ? önce tartışmayı öğren sonra ateistliğini savunursun :) hakaret ederek anca bilgisiz olanları kandırırsın dostum beni değil :) çok şey yazardım aslında ama değmez... senin kalp ölmüş iflah olmaz :)

üslupta bi şey yok ümit kardeş.. acı gerçekler.. :) dediğim gibi hocan gelsin.. ilahiyatmış.. :asd22:

bide türkiyede egitim düzeyini düşünürsek ilk 10 üni yok dünya üzerinde bide böyle düsün

ateizime inanmak cok büyük günahtir beyler

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

gelmişsin burada bodoslama söze giriyorsun.. sanki bana harward yada yale mezunu akademisyen.. sonra üslup diyorsun.. iyi niyetle abi olarak yazıyorum bunu.. senin üslubun hakettiği şekilde karşılık gördü.. :)

ülkemiz ilahiyat fakültelerinin çıkardığı dahileri televizyonlarda yeterince katıla katıla gülerek izliyoruz.. :asd22: bir de yeni dahilerle uğraşmayalım..

tanidigim tum durust ve temiz kalpli insanlar ateist insanlar nedense
nerde uc kagitci nerde ahlaksiz nerde hirsiz nerde kötü insan varsada hepsimi dinci! (dindar olarak görmüyorum) olur arkadas sasmaz
istisnalar kaideyi bozmaz geneli budur

NOT:atayiz degilim

ya sen ne ağzı bozuk ınsansın.. insan ol önce ınsan.. sonra tartışmayı denersin

evladım senin birikimin yetmez.. henüz marsı fethetmedin.. serhan burada efendi gibi tartışıyordu.. senin gibi arapça bilmiyor ama şu aşamada senden daha ileri seviyede olduğu her halinden belli.. küfür ve hakaret etmeyen adama ağzı bozuk denmez.. ağzımın payını verdi denir :)

gelmişsin burada bodoslama söze giriyorsun.. sanki bana harward yada yale mezunu akademisyen.. sonra üslup diyorsun.. iyi niyetle abi olarak yazıyorum bunu.. senin üslubun hakettiği şekilde karşılık gördü.. :)

ülkemiz ilahiyat fakültelerinin çıkardığı dahileri televizyonlarda yeterince katıla katıla gülerek izliyoruz.. :asd22: bir de yeni dahilerle uğraşmayalım..

Televızyonda kimi ızledıgınız benı ılgılendırmez.. bizde sizin gibi ateist dahilerinin sacmalıklarını okudukça gülüyoruz :) sacmalıklar diyorum çünkü saçma :) taş çatlasa 60 yıllık ömrünü ( yada bellı olmaz belki yarın öleceksin ) hiç ölmeyeceğini zannederek yaşıyorsun...

evladım senin birikimin yetmez.. henüz marsı fethetmedin.. serhan burada efendi gibi tartışıyordu.. senin gibi arapça bilmiyor ama şu aşamada senden daha ileri seviyede olduğu her halinden belli.. küfür ve hakaret etmeyen adama ağzı bozuk denmez.. ağzımın payını verdi denir :)

nasıl vermişsin ağzımın payını ? :)

tanidigim tum durust ve temiz kalpli insanlar ateist insanlar nedense
nerde uc kagitci nerde ahlaksiz nerde hirsiz nerde kötü insan varsada hepsimi dinci! (dindar olarak görmüyorum) olur arkadas sasmaz
istisnalar kaideyi bozmaz geneli budur

NOT:atayiz degilim

Kusursuz olan İSLAMDIR , Müslümanlar değil :) yeterli cevaptır umarım '' ATEİST KARDEŞİM '' :)

Televızyonda kimi ızledıgınız benı ılgılendırmez.. bizde sizin gibi ateist dahilerinin sacmalıklarını okudukça gülüyoruz :) sacmalıklar diyorum çünkü saçma :) taş çatlasa 60 yıllık ömrünü ( yada bellı olmaz belki yarın öleceksin ) hiç ölmeyeceğini zannederek yaşıyorsun...

aynen böyle devam et :)

yalanmi söyleyelim gunahmi isleyelim
bende senin gibileri biliyorum merak etme

sark kurnazi dincilerdensin belli yazilarindan

dinimiz ne zamanki sizin gibilerin eline dustu bu hale geldi

ilimden irfandan durustlukten ahlaktan uzaklasti

yazik sadece

aynen böyle devam et :)

cevap yok mu ? :) nasıl olsun ki... bir ınsan hayatını boş yaşadığını kime nasıl anlatsın :) bana bilgisiz demişsin.. aslında öyle göründüğü gıbı değilim... cok şey var anlatabıleceğim ama sen en baştan İflas etmişsin... o yüzden kendımı yormanın alemi yok ;)

bak ben seni tahrik ettikçe bütün dinciler gibi saçmalamaya başladın :)

aklı selim burayı okuyan herkes görüyor.. islam kusursuzmuş falan :asd22: bu kafayla sen zaten soru sorup sorgulayamazsın ki.. doğduğundan beri islam doktrinini enjekte etmişler.. mantıklı bir şey üretmen imkansız..

yalanmi söyleyelim gunahmi isleyelim
bende senin gibileri biliyorum merak etme

sark kurnazi dincilerdensin belli yazilarindan

dinimiz ne zamanki sizin gibilerin eline dustu bu hale geldi

ilimden irfandan durustlukten ahlaktan uzaklasti

yazik sadece

:asd22::asd22: diyecek kelıme yok Ateist kardeşim helal sana

serdar sanane insanin inandigi kendine
niye insanlara hakaret ediyorsun
sende tanidigim ateyizlere nazaran kötü bir insansin

bak ben seni tahrik ettikçe bütün dinciler gibi saçmalamaya başladın :)

aklı selim burayı okuyan herkes görüyor.. islam kusursuzmuş falan :asd22: bu kafayla sen zaten soru sorup sorgulayamazsın ki.. doğduğundan beri islam doktrinini enjekte etmişler.. mantıklı bir şey üretmen imkansız..

hee dıyosun ki gel benım gibi ateist ol beraber saçmalayalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt