ateizm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tesekkur ederiz, lakin, davete icabed etmemiz mumkun degildir

amen 2 that

or should i say

AMIN 2 that¿

55162716.jpg

'tesadufen', gecersiz bir onermedir

binaenaleyh, formlar, dinamik kosullara bagli olusup cozulmektedir

'mukemmellik', gecersiz bir onermedir

binaenaleyh, sizin mukemmel olarak tanimladiginiz herhangi bir algi, baskasi icin mukemmel olmayabilmektedir

mumkun degil

tesekkur ederiz, lakin, davete icabed etmemiz mumkun degildir

--

saygiyle
Usta size göre ölümden sonra yaşam yok bu sizi bir boşluğa hedefsizlige düşürmüyor mu yada ben yanlış biliyor olabilirim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

insan istedigine inanır istersen maymuna öküze puta banane sadece düsüncemi belirmek gerekirse ateizm bir piskolojik propagandadır

Ya peki ruh? O olmadığı zaman sen sen değilsindir

ruhtan kastin, herkesin ayri ayri ruhlari oldugu dusuncesi ise, bu gerceklik disidir

ruhtan kastin, evrensel bir tur dinginlik ise, bu gercege daha paralel

mistisizimde ruh, fiziksel olmayan her seye denir. fiziksellik ise, temel olarak hareket demektir. dolayisiyla fiziksel olmayan, dingin demektir.

Ateizm ac karnına bale yapmaya benzer (bu baska biley için söyleniyordu sanırım)

Sorgulama zihniyeti olmayan elindekiyle yetinip geçmişe dair kimin yazdığı belli olmayan bir kitaba gore hareket etmenin ne kadar mantıklı oldugunu açıkladıktan sonra ateistleri eleştirin pls

Envoyé de mon Lg G3 Cloudy 2.5 en utilisant tapatalk

bakın açtıgınız konuda bildigin propaganda ediyosunuz eger 1. sayfaya bakarsan anlarsın tanrının olmadıgını iddaa ediyorsanız bilimsel mantıksal felsefi açıdan argümanlarınızı ortaya koyarsınız tartışırız zaten böle bir iddanız olmasaydı konuyu açmazdınız

bakın açtıgınız konuda bildigin propaganda ediyosunuz eger 1. sayfaya bakarsan anlarsın tanrının olmadıgını iddaa ediyorsanız bilimsel mantıksal felsefi açıdan argümanlarınızı ortaya koyarsınız tartışırız

e biz napiyoz ki 550 sayfadir bubba

hey-ya hey-ya hey-ya hey-ya
ulann teizm ulan teizm!!

'muhammed'in duz dunyasi' adli youtube videosunu postlamistim, izleme zahmetinde bulunmadin mi?

bro, izlemez miyim, izledim tabi ki...

yalnız, videonun bahsettiği ayetlerde, dünyanın şekline dair bir açıklama mı var ki,
videoyu yapan zat, burada dünyanın şeklinden bahsedildiğini zannetmiş !?

ayetleri tam okusaymış, devamında, üzerindeki bitkilerden, dağlardan, ırmaklardan bahsettiğini görecekti.
Ki gördü de, bence işine gelmedi ve orada bıraktı.

düz ovalar, geniş düzlükler, vb...tabirler bugün okul kitaplarında, belgesellerde vb...kullanılmıyor mu ?

bir veli, çocuğunun coğrafya kitabında, düzlük tabirlerini görünce,
"siz nasıl dünyanın şekline düz dersiniz ?" diye hemen telefona sarılıp yayınevleri mi aranıyor ?
veya siz hiç kendiniz böyle bir şikayette bulundunuz mu ?

veya bir arkadaşınıza,
"aman sakın düz gelme, meydandan dönünce, yuvarlanarak gel, dünya yuvarlak ya"
şeklinde mi yol tarif ediyorsunuz ? :)

------------------------------------------------------

hadi bunu geçtim, videoyu hazırlayana soruyorum,
madem 13.3 ayetindeki düzlük lafına takıldın,
ayetin devamındaki "üzerinde komşu kıtalar vardır" kısmına neden hiç değinmiyorsun ?

çok eskiden bütün olan kıtalar, parçalanıp ayrıldıktan sonra, şu an şeklen birbirlerine uymaktadırlar.
bu bilgi 7.yüzyılda nasıl bilinir ? sorarım size ey videocu, :)
bir insanın ürünü olabilir mi bu bilgi, o zamanda ?

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt