- 1 Ağustos 2009
- 45.107
- 43.793
- 4.258
Allahından bulasın cunddaş. Rabbim is watching youbasligi ALLAH NOBETI olarak da degerlendirebiliriz herhalde, kosar m8?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahından bulasın cunddaş. Rabbim is watching youbasligi ALLAH NOBETI olarak da degerlendirebiliriz herhalde, kosar m8?
tesekkur ederiz, lakin, davete icabed etmemiz mumkun degildir
Usta size göre ölümden sonra yaşam yok bu sizi bir boşluğa hedefsizlige düşürmüyor mu yada ben yanlış biliyor olabilirim'tesadufen', gecersiz bir onermedir
binaenaleyh, formlar, dinamik kosullara bagli olusup cozulmektedir
'mukemmellik', gecersiz bir onermedir
binaenaleyh, sizin mukemmel olarak tanimladiginiz herhangi bir algi, baskasi icin mukemmel olmayabilmektedir
mumkun degil
tesekkur ederiz, lakin, davete icabed etmemiz mumkun degildir
--
saygiyle
Usta size göre ölümden sonra yaşam yok
bu sizi bir boşluğa hedefsizlige düşürmüyor mu yada ben yanlış biliyor olabilirim
Ya peki ruh? O olmadığı zaman sen sen değilsindirtabi ki var
![]()
![]()
![]()
hedefler, vakti gecirmeye yonelik illuzyonlardir, bizler sadece bu durumun bilincinde olmayi tercih etmisizdir.
Ya peki ruh? O olmadığı zaman sen sen değilsindir
ateizm bir piskolojik propagandadır
anlamini bilmediginiz kelimeleri kullanmak suretiynen kendinizi gulunc duruma dusurmeyiniz, rica ederim.
anlamini bilmediginiz kelimeleri kullanmak suretiynen kendinizi gulunc duruma dusurmeyiniz, rica ederim.
bakın açtıgınız konuda bildigin propaganda ediyosunuz eger 1. sayfaya bakarsan anlarsın tanrının olmadıgını iddaa ediyorsanız bilimsel mantıksal felsefi açıdan argümanlarınızı ortaya koyarsınız tartışırız
Emir bir GscAteist sayımı yap bir ara kac kisiyiz öğrenelim.hey-ya hey-ya hey-ya hey-ya
ulann teizm ulan teizm!!
'muhammed'in duz dunyasi' adli youtube videosunu postlamistim, izleme zahmetinde bulunmadin mi?