Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Yok arkadaş yok.Artık yazmadan duramayacağım.Bu yönetimi istememizin en büyük sebebi Haldun Üstünel'i istifa ettirdiler.En önemli oyuncumuzu kaynak yaratacağız ayağına komik bir fiyata sattılar.Yerine onun yarısı kadar iyi olmayan Pino'yu alıyorlar.Ortada hala ortasaha transferi yok.Kalede sorun var hala çözülmüş değil.Yedek forvetimiz yok.En azından Jo'yu bir sene daha kiralayabilirdik ucuz bir maliyetle.Sağ açık kesinlikle yürümez Pino'yla Serdar'la filan.Mustafa Sarp-Ayhan-Barış üçlüsü de kesinlikle yollanmalı takımdan.Elano'yu da satıp tüy dikerlerse şaşırmamak lazım.:oEn çok da Rijkaard'ın haline üzülüyorum.Bu adamı getiriyorsan onun istediği futbolcuları alacaksın.Alamıyorsan da getirmeyeceksin bu adamı.Geçen seneden çok daha kötüyüz.İşimiz zor.

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

skora karsı yorum yapmaktan vazgecseniz artık diyorum

Hala Ayhan diyorsunuz, adam kaç tane kritik top çaldı orta sahada. Rijkaard, 20 metrelik bir alana hapsetmiş Ayhan'ı ama Sarp ile Barış'ı çift yönlü oynatıyor.

Bu maç takımın bütün gerçeklerini gösterdi. Aykut neden 7 yıldır yedek olduğunu gösterdi. Aykut, Barış ancak 2.ligde top oynar. Bu adamlar bir daha kadroya bile alınmamalı. Bu saatden sonra transfer yapsan ne olur. İş işten geçti. Her sene 10 tane adam al 10 tane adam gönder böyle stratejimi olur. böyle takımmı kurulur. Acilen kurtulmamız gerekenler. Adnan Sezgin, Aykut, Barış.

+ Bu takım bu kondisyonla haftya belgradda turu geçemez. Arkadaşlar sırbistanda hemde belgradda inanılmaz seyirci destekleri olacak. Haftaya eleneceğimiz belli. 3 sene önceye döndük. Sbükreşe elenmemiz gibi oldu. O senede Geretsin 2.senesiydi ve sezon ortasında kovuldu Gsaryda tarihinin en kötü sezonlarından birini geçirdi. Bu senede öyle olacak gibi görünüyor. Rijkarda sezon ortası kovulur. Abdullah Avcı şimdiden hayırlı olsunbence.

Bizim gibi büyük (sözde büyük) bir kulübün orta sahasında nasıl bu adamlar olur yahu?

Galatasaray'ın olduğu her yerde umut vardır.. Hadi ordan..

Sen önce büyüklügün ne oldugunu ögren de gel, sözde Galatasarayli.

devre arasında Bjk maçına baktım biraz Hakan Arıkan ne toplar çıkardı.Aykut kaleye gelen 3 topun 2sini yedi.1.sine lafım yok çarptı ama 2.golde inanılmaz hatası var hala aynı Aykut.Mustafa Sarp hakkında fikrim hep sabit.Çok koşuyo ama boş koşuyo.Barış desen aynı.Pino'ya bişe demiyorum yani adamın yapacak bişeyi yok.Serdar'dan kötü oynamadı.Mehmet Batdal'ı çıkarması çok yanlıştı tamam 4-3-3 4-2-3-1 falan oynuyoruz da çift forvet oynamak yasaklandı mı ya?Kewell'la birlikte oynasaydı o zaman Mehmet Batdal.Cana neden maçın başından itibaren oynamadı onu hiç anlamıyorum.Ama ne olursa olsun Rijkaard'a sabır gösterilmesi gerek diyorum

Şimdide oynamıyoruz ama birşeylerin cabasını veriyoruz.Ne kadar kötü olursa olsun.Ozaman at topu ileriye dönsün doldur boşalt dönsün birisi vursun gol o vursun gol şampiyon ol.Geçen sene deplasmanlarda da kazanıyorduk.Gerets ile dogru düzgün olduk mu avrupada.Geçiniz kimlerle şampiyon olduk bizi.Ozaman ligde Guti'ler Querajma'lar vs vs yoktu.Getir tekrar Geret'si Luce'yi bu kadroya evet olur şampiyon:D:D.

Saçmalığın danikası.O zaman ligde Guti yoktu evet.Ama fenerde Tuncay,Anelka,Appiah,Aureilo vardı.Bjk de Carew,Ricardinho,Kleberson vardı.Geçin bunları geçin.Başka bahane üretin.

Rijkaard Efendi !!1 Helal olsun saçma sapanlıkların yüzünden GS 2. Trömso faciasını 5 gün sonra tekrar yaşayacalk.

AYkut Gibi 1000 kere denenmiş berbat bir kaleci. Barış ve M.Sarp gibi tekniği "0" adamları takımda tutup.

Disiplin desen "0" Arda topuklar yapar. Barış şov yapar. Sabri saçma laubali paslar atar.

2-0 öne geçersin. Kaleci denen adamın ilk golde çıkıp eliyle topu almaz dönen gol olur. 2. golde ağıznın dibinde çıkıp tutmaz gol olur. vsvs.

Rijkaard delikanlıca söyle Ben tazminatımı alıp Ülkemde sefa sürecem de yarısın verek çek git. Eğer böyle hocalık yapacaksanda yapma ayıp ya utanıyorum şu futboldanda Skordanda

Karşsında Faroe adaları ayarında bir takım varıd. Hepsi 19 -20 yaşlarında. Ama takımına sahip değilsin ki sistemin yok. Saçma oyunları seçersin. Dalga geçersin.

hiç kusura bakmayacaksın senın transfer komiten hala ıstanbulda bir yerlerini yayarak oturuyorsa, elindeki transfer listesinden sadece 1 kişiyi alabiliyorsa ve elınde en az 15 mılyon euroluk bır butce varsa barışı gormeye devam edersin.

TAKIMIN DEFANS HATTI İYİ arkadaşlar hatırlayın 2 senenin mükemmel beşiktaş defansını tukaka yaptılar niye fink oynamadı bizim takımda doğru düzgün ortasaha yok 3 dmcyle oynuyoruz olacağı bu

Ya arkadaş 2 golü de duran toptan yedik..Nasıl bağlıyorsunuz ortasahaya ya..Ben mi yanlış maçı izledim anlamıyorum ki..70'ten sonra kondüsyon olarak zayıf kaldık..70 ten öncesinde ise her oyuncumuz hareket halindeydi..Yediğimiz goller çok organize mi gelişti de ben adam kaçıran falan oyuncu göremedim.

Ben umutluyum. Ve yineliyorum ortasahanın suçu yok..Takmışsınız 3 tane adama gözleriniz kör olmuş..Arda'nın da kondüsyon olarak yeterli gelmediğini neden söyleyemiyorsunuz ya..Varsa yoksa Sarp Ayhan..Ayhan ve Sarp günün en iyileriydi..

çok şükür oksijen alan bir beyinden yorum gördük.iyi ki var abi senin gibiler.

Kim ne derse desin bu sene anadolu takımları dişli bu şekilde çokk puan kayıpları olur çok rakibi parçalamamız lazım bizim yoksa yoksası vahim

Ya arkadaş 2 golü de duran toptan yedik..Nasıl bağlıyorsunuz ortasahaya ya..Ben mi yanlış maçı izledim anlamıyorum ki..70'ten sonra kondüsyon olarak zayıf kaldık..70 ten öncesinde ise her oyuncumuz hareket halindeydi..Yediğimiz goller çok organize mi gelişti de ben adam kaçıran falan oyuncu göremedim.

Ben umutluyum. Ve yineliyorum ortasahanın suçu yok..Takmışsınız 3 tane adama gözleriniz kör olmuş..Arda'nın da kondüsyon olarak yeterli gelmediğini neden söyleyemiyorsunuz ya..Varsa yoksa Sarp Ayhan..Ayhan ve Sarp günün en iyileriydi..

dur simdi anlatmaya calisma:) gazlari ciksin sonra :)

cildirmis gibi saldiriyorlar saga sola:)

Beyler iyi oldu Artık transferde daha hızlı ve nereye adam alacaklarını biliyorlardır.sezgin göreve

Neresi iyi oldu!!!! Alınan yenilgilere,kötü sonuçlara göre transferler yapılacaksa, orda yönetimin veya t.direktörün ne işi var? Bunların orda olma amacı zaten bu şeyler başa gelmeden,önceden karar almaları. İş işten geçtikten sonra adam alsan ne almasan ne? Ayrıca en büyük transfer barış ve sarp takıntılı rijkaard'ın direk kovulması. Gençlere yazık günah. Boşuna forma beklemesinler.

500 kere yazdim, SINAN BOLAT ! Basiretsiz futbol subesi Sezgin'in ciftligi !

Saçmalığın danikası.O zaman ligde Guti yoktu evet.Ama fenerde Tuncay,Anelka,Appiah,Aureilo vardı.Bjk de Carew,Ricardinho,Kleberson vardı.Geçin bunları geçin.Başka bahane üretin.

Bahane falan üretmiyoruz.Takımda yetenek yok.Rijkaard yetenek mi kopyalasın adamlara.Asıl siz geçiniz.

beyler taraftardada değişen bir şey yok ua ne b.k yiiyor ya bütün maç sen varya sen. ne zaman söylense bu dandik beste gol yiyoruz takım uykuya dalıyor.

UEFA'dan elenelim daha iyi. Zaten birşey yapamayacağız. Bari lige konsantre oluruz.

Geri
Üst Alt