Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Belgrad | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

Acaba Rijkaard ın artık 4-4-2 ye dönme zamanı gelmedi mi diye bi düşündüm tabi en iyiyi kendi bilir ancak bugün kewell+batdal daha hoş olurdu. Ortada 3 önlibero abartı kaçtı. Üstüne üstlük baskıyı da kuramadık.

-----------------Farketmez----------------

Sabri-----Neill----------Farketmez----Hakan

----------Cumhur-------Lorik--------------

Pino----------------------------------Arda

-----------Batdal--------Kewell-----------

tur için ümitli olabilirim bu kadroda

her ne olursa olsun barış ayhan sarpı istemiyorum

Farketmez dediklerim de hakkaten farketmez ufuk çok iyi bir kaleci değil Ali turan da servetten kötü değil iyi de değil

benim fikrim bu tabi

Cevap: Avrupa Ligi 3.Ön Eleme | Galatasaray 2-2 OFK Beograd | 29 Temmuz | Maç Sonucu

4-4-2 oynarsak Batdal-Baros ikilisi müthis olur diye düsünüyorum.

4-4-2 oynarsak Battal-Baros ikilisi müthis olur diye düsünüyorum.
kesin katılıyorum, 2004 yılında baros avrupa şampiyonasında gol kralı olurken yanında koller vardı baros tek forvette oynarken gol kralı olur ama battal ile beraber oynasalar sanırım tadından yenmez

Ben kadronun kesinlikle kötü olduğunu düşünmüyorum. Ayhan Sarp Barış ta çok kötü oyuncular değil. Ancak Rijkaardın oynatmak istediği sistemde olmaz. Bunu artık herkes gördü bir tek Rijkaard göremedi.Pardon arkadaşlar Rijkaard da görmüş ancaaak bir yıllık eğitim bu oyunculara yetmemiş belki bir yıl daha çalışırlarsa öğreneceklermiş. Tabiki öğrenmenin yaşı yoktur ancak belli bir yaştan sonrada öğrenmek zaman alır. Rijkaard seneyede kalırsa Ayhana ve Sarpa nasıl üçlü oynanacağını öğretecekmiş. Çünkü bu oyuncularda gelecek görmüş. O yüzden ısrar ediyormuş. Duyurulur. Duyanlar duymayanlara duyursunlarki taraftarın içi rahat etsin.

Bu gün Batdal'i elestirenleri de anlamiyorum sanirim hic bir zaman da anlamayacagim. Ben bugün Batdal'i izlemekten zevk aldim, ne yaptigini bilen, ayaklari yere basan bir cocuk. Milyonlarca dolar verip, müthis bir kariyere sahip bir oyuncu almadik ya, daha önce birak Uefa'yi 1.ligde oynamamis, genc, tecrübesiz bir cocuk. Ne gerek var simdi asmaya, kesmeye.

rövans maci cok zor olacak ben cok umutsuzum eleniriz gibime geliyor isallah yanilirim tur atlariz ama zor takim iyi degil

Rijkaardın elinde xavi iniesta cambiasso yokda sıradan sırp takımına 3 tane kazmayla çıkılmaz.Bu üç kazmanın hücümda sıfır etki yaratıcağını 3 yaşında çocuklar bile anlar.Yarattığımız pozizyonlar direk bireysel becerilerden oldu Arda sayesinde.Sistem mistem hikaye arkadaşım Rijkaard hoca filan değil barışı 70 dakka dayanan adama hoca demem ben.Madem Kewell Pino da bi şey yok ilk 11 oynatıcaksın.Sen barcelona değilsin her yıldızın arkasında aynı derecede oyuncu yok.Bunun gibi olayları geçen sene gördük hala aynı hatalarda ısrar ediyor.Cana neden oynamaz da ayhan oynar.Orta saha Cana Mustafa önlerinde Arda.Serdar Pino Kewell.Şu kadro çıksa adım gibi eminin ilk yarıdan 3 4 olur kopardı maç.Battalın yerinde Kewell bakalım affedermiydi o pozizyonları say say bitmez Rijkaard efendenin hatalarını.O hala çıksın yok ilk yarı iyi oynamışız sonra skoru koruyamadık desin bunun üzerinde çalışmamız lazım desin.Heralde 1 yıldır bu çalışmayı tamamlayamadı.Burda Sezgin ve Polattan bahsetmiyorum onlar zaten başlı başına bir facia.

onların yerine kime oynatabilirdi. elano sakat ve daha yeni geldi, cana daha hazır değil ve fit değil zaten o da cana gibi bir futbolcuyu oynatayacak derece hiç değilse futboldan anlyordur. emre çolak'a gelince bence biz bu kardeşimzi fazla abartıyoruz. yani iyi bir futbolcu da, aydın emre çolaktan yeteneği az olan birisi değildi. kewell ne liverpool da, nede leeds de forvet oynadı. onun yeri orası değil. ha oynar mı oynar kewell defanstada oynuyor ama onu alıp defansa servetin yerine koysak olur mu. elinde rijkaardın sadece forvet batdal var. o da çok gol kaçırıyor. vurduğu kafasından biri direkten diğeri çizgiden çıkardılar. bunun da mı suçu rijkaard.en azından 5 tane net pozisyon var. 100de 10lükten bahsediyorum. futbolcularımız kaçırıyorsa bunun da mı suçu rijkaard. pino ve kewell daha takıma yeni katıldılar. antreman eksikliği var. sırf keweel taraftarın sevgilisi diye hazır olmadın mı başlatacaktı ya da pino yeni transfer diye ilk 11'de mi başlayacaktı. bu adama istediği malzemeyi vern (xavi, iniesta felan da demiyorum onlar abartı) bu adam bu takımı bu sene şampiyon, 2 seneye kalmaz porto, lyon gibi şampiyonlar liiginde zirveye oynayan yakım yapar.

rövans maci cok zor olacak ben cok umutsuzum eleniriz gibime geliyor isallah yanilirim tur atlariz ama zor takim iyi degil

Hocam cok merak ettim bir sey soracagim sana. Sence Fenerbahce zor bir rakip mi iyi bir rakip mi? :)

Yazmayayım falan diyorumda, dayanamadım yazacağım valla. Baştan söyleyeyim bu maç 2-0 olduğunda bile sinirliydim ben. Oynanan futboldan tatmin olmadım hiç. Orta sahamız her zamanki berbat. Yok denecek gibiler. Önlerindeki ve arkalarındaki adamlar dünya klasında olsa bile bu orta sahayla bir halt beceremeyiz. Nihayetinde zaten maç 2-2 oldu ve öyle sona erdi.

Yöneticilerimiz hata üstüne hata yapmaya devam ediyorlar. Her fırsatta transferde geç kalmadık diye yönetim elenincede aynı şeyleri söyleyebilecek mi acaba. Taraftar kendini paralıyor ancak. Orta saha bu kadar sırıtıyorken halen daha en eksik olduğumuz bölgeye transfer yapmamakta direniyoruz. Ne için belkide 3 kuruş 5 kuruş için. Söyledim yine söylüyorum orta sahayı düzeltmediğimiz sürece sonumuz yine hüsran olacaktır.

Para mevzusuna gelince gerçekten çingene pazarlığı yapıyoruz gibime geliyor. Paranın olmadığını, transfer yapmayacağımızı çıkıp taraftara açıklasın yönetim o halde bizde rahat edelim. Para yokken çıkıp dünya kupası yarı finallerini izliyoruz, oradan oyuncu alacağız derlerse olmaz işte. Bu düpedüz taraftarı kandırmak olur. Para yoksa çıkıp paramız yok 3 kuruş bile bizim için çok önemli diyin, bizde Mustafa'ya Barış'a Ayhan'a eldeki bu diyip katlanalım. Ama yönetim burnundan kıl aldırmıyor. Ortada ne var hiç birşey. Transfer dönemi daha sona ermedi henüz. Biraz ön yargılı yazmış olabilirim ama görünen köy klavuz istemez.

Sene başında iki orta saha transferi ile bu ligi götürebileceğimiz söyleniyordu. Haklıydıkta alacaktık 2 tane orta saha olup bitecekti. Maddi sıkıntıların mevcut olduğunu biliyoruz. Ama kalkıpta eldekileri satarsan o zaman olmaz işte. Sattığın adamın yerini en iyi şekilde doldurmanız gereklidir. Elin adamları tek oyuncu için 20 Milyon Euro gibi paraları gözden çıkarıyor. Bizim yöneticiler çıkıp 2.5 Milyon TL bütçemiz var diyor. Bu gerçekten içler acısı, komik bir durumdur. Koskoca Galatasaray klübünün sıradan bir bank asya klübü kadar bile bütçesi yok demektir. Yeni stad yaptırıyoruz o kadar reklam aldık oraya, isim haklarını falan devrettik, localarını falan sattık nereye gitti o paralar. Ali Sami Yen'de sıradan bir takıma karşı oynarken bile bilet fiyatları en aşağı 30-40 liradan başlıyor. Gs TV, Gs Mobile, Riva falan filan bir sürü projemiz var denildi. Galatasarayın en yüksek gelirini elde ettik denildi. Nereye harcandı bu paralar. Bugün Aslantepe kombineleri çıksa anında tükenecek yine yok yine yok. Ben anlamadım bu işi bir türlü.

Anlamadığım diğer bir nokta Rijkaard gibi bir adamın bu oyunculara tahammül etmesidir. Ben taraftar piskolojisi ile yazdığım için haksız olabilirim gerçi. Ama ben olsam Mustafa, Barış gibi oyuncuları bir dakika klüpte tutmam. Bizim gördüklerimizi Rijkaard göremiyor mu kardeşim. Eminim görüyordur. O da bizim gibi alınacak oyuncuları dört gözle bekliyordur. Ama adam ne yapsın alacaz diyip duruyorlar. Halen daha alacaklar. Ağustos sonunda eline İnamoto falan verip Galatasaray'ı şampiyon yapmasını bekleyecekler heralde. İnşallah ben yanılırımda çok iyi hamleler ile nokta transferler yaparız en kısa sürede.

Rövanş maçı bizim için zor geçecek. Eldeki kadro yine aynı olacaktır büyük ihtimal. Oyuncular bugün Fizik olarak çok kötüydüler. Yada hafif değişiklikler ile gençlere şans verilebilir. Haftaya daha derli toplu kadro ile çıkmamız lazım. Elimizdeki malzeme şimdilik belli ama olsun Barış yerine her türlü Emre Çolak derim ben en azından. İlk yarıda gol bulmamız şart olur. Yoksa ikinci yarı çok çileli geçer bizim için. Şavaşan takımı uzun süreli uğraşlarımız sonucunda yarattık gerçi sorun çıkmaz heralde. :rolleyes:

onların yerine kime oynatabilirdi. elano sakat ve daha yeni geldi, cana daha hazır değil ve fit değil zaten o da cana gibi bir futbolcuyu oynatayacak derece hiç değilse futboldan anlyordur. emre çolak'a gelince bence biz bu kardeşimzi fazla abartıyoruz. yani iyi bir futbolcu da, aydın emre çolaktan yeteneği az olan birisi değildi. kewell ne liverpool da, nede leeds de forvet oynadı. onun yeri orası değil. ha oynar mı oynar kewell defanstada oynuyor ama onu alıp defansa servetin yerine koysak olur mu. elinde rijkaardın sadece forvet batdal var. o da çok gol kaçırıyor. vurduğu kafasından biri direkten diğeri çizgiden çıkardılar. bunun da mı suçu rijkaard.en azından 5 tane net pozisyon var. 100de 10lükten bahsediyorum. futbolcularımız kaçırıyorsa bunun da mı suçu rijkaard. pino ve kewell daha takıma yeni katıldılar. antreman eksikliği var. sırf keweel taraftarın sevgilisi diye hazır olmadın mı başlatacaktı ya da pino yeni transfer diye ilk 11'de mi başlayacaktı. bu adama istediği malzemeyi vern (xavi, iniesta felan da demiyorum onlar abartı) bu adam bu takımı bu sene şampiyon, 2 seneye kalmaz porto, lyon gibi şampiyonlar liiginde zirveye oynayan yakım yapar.

Benim ne demek istediğimi anlamadın sen yada anladın anlamamazlığa getiriyorsun.Diyorumki bu sıradan takıma neden 3 tane top yapmayan adamla başlıyor Rijkaard.Cana nasıl hazır değil onuda anlamadım.2 haftadır idmanlara çıkıyor.Zaten adam sakat fılan gelmediki direk mac kondisyonuyla geldi.Kewell heralde batdaldan daha iyi oynar forvete koysan.Demogoji yapma kewellı servetin yerine koysak olurmu diye geçen sene Kewell kaç maç forvet oynadı hemde süper oynayarak.Elbette batdalın kacırdığı gollerde Rijkaardın sucu yok onu 11 de başlatarak hatası var diyoruz bizde.Valla Kewellın hazır olmamış hali bile ayhan barış batdaldan daha çok iş yapar.İstediği malzeme derken pardon Baroş Kewell Elano Arda Neill Keita sonra Santos Jo heralde şu adamlara fb bjk ağızlara sulanarak baktı geçen sene ve sonu. kötü futbolla gelen 3 .cülük.Bu takım bu sene şampiyon olursa bu rijkaard sayesinde değil emin ol futbolcuların kenetlenmesiyle olur.Bende çok iddalıyım eger Rijkaard porto lyon gibi takımlara gitsin ş.liginde zirveye oynatsın futbol konusunda konuşmam bir daha sende burdasın bende burdayım.

Mactaydim . Bence Galatasaray gayet iyiydi evet belki cok daha iyi olabilir ama ben tatmin oldum . Herkesin saydirdigi Mustafa Sarp bence macin en iyisiydi . Herkesin ove ove bitiremedigi Arda Turan 2 gol atmasina ragmen hic ama hic iyi oynamadi bence ( hatta gollerdeki vuruslari da inanilmaz zayifti). Inanilmaz bencil cok topla oynuyo ve topu ayagindan cok gec cikariyor . Bunun disinda takimda en begenmedigim nokta tek pas oyununu sergileyememesiydi . Onun disinda gerek ofans gerek defansta iyiydik (Ilk dakkalarda defansta kotuyduk ) . Ayrica suna eminim ki sacma sapan sirta carpip gol olan gol olmasaydi ( ve diger duran top )ve ayni futbolla bu mac 2-0 bitseydi herkesin yorumu cok daha farkli olucakti . Son olarak Ayhan - Aykut bu takimda 18 e zor giricek kalitede oyuncular an itibariyle . (Bu arada ilk gol de Aykutun hatasi da yoktu) .

Bu maç aklıma Şampiyonlar ligi önelemesi olan Steua Bükreş maçını getirdi.Hayırlısı.

inş 2. Tromso faciası olmaz. Umarım Baros oynar 2. maçta

Paf takımının yenmesi gereken bi maç ...

Paf takımının yenmesi gereken bi maç ...

paf takımı, diğer takımların paf takımlarıyla yaptığı her maçı kazanıyor muki bu maçı kazanacak.

herkes ordan kaybediyor zaten.

rakibi sallamıyoruz.

fenerbahçeyi Allah korudu.

beşiktaşı hakem kurtardı.

biz bu kafayla yakında şampiyonlar liginde tek takıma düşeriz.

avrupada puan lazım.

elin adamları ne biçim top oynuyor.

bide bizimkikere bak.

paf takımı mı?

as takım yendiya.

sıra onlarda.:rolleyes:

Beograd'in teknik direktoru ve Prekazi mactan once verdiler ara gazini, "efendim favori Galatasaray'dir da, tatile geliyoruz da" falan bizimkilerde hafife aldilar malesef. Bunlar eski oyunlar. Yoksa Cana otururken maca Sarpla cikmanin baska bir izahiyati var midir?

Rövanş maçı bizim için zor geçecek. Eldeki kadro yine aynı olacaktır büyük ihtimal. Oyuncular bugün Fizik olarak çok kötüydüler. Yada hafif değişiklikler ile gençlere şans verilebilir. Haftaya daha derli toplu kadro ile çıkmamız lazım. Elimizdeki malzeme şimdilik belli ama olsun Barış yerine her türlü Emre Çolak derim ben en azından. İlk yarıda gol bulmamız şart olur. Yoksa ikinci yarı çok çileli geçer bizim için. Şavaşan takımı uzun süreli uğraşlarımız sonucunda yarattık gerçi sorun çıkmaz heralde. :rolleyes:

Cok iyimsersin. Ya ilk golu bulan takim biz degilde Beograd olursa? Benim icin orada bir yenilgi supriz olmayacak. Daha lig baslamadan yonetim istifa seslerini duyar gibiyim. Umarim yonetimde duyuyor ve ayagini yorgana ona gore uzatiyordur. Aksi takdirde Turk Telekom Arena'da mac bile izleyemeyecekler.

Şampiyonlar Ligi'ne katılamıyoruz diye üzülüyoruz ama bu halde gitsek orada rezil oluruz.

Bu senede rezillik, hüsran göreceğiz. Umutlarınızı erteleyin. Oradan da bi 3-5 yiyip gelin, hiç utanmayın.

Geri
Üst Alt