Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Cevap: Avrupa Ligi F Grubu | Galatasaray 1-0 Panathinaikos | Maç Sonucu

Maçın Rezili : Taraftar ve Hakemlikleri şüpheli hakemler.

(Taraftar artık kendini toplasın veya adam gibi amigo bulsunlar. 90. dk adamlar baskı yapyor. 3 dk bari Islık vs. yok hala lay lay lom diye bağırıyorlar. Takıma faüllük pozisyon var. En ufak tepki uğuldama yok. Açında BJK ve FB den öğğrenin adamlar olmayan yerlerde nasıl faüller alıyorlar hakemi etkiliyorlar.)

Seyirci de takımı havaya sokamayınca uyuya uyuya maç bitti.

Taraftarımız bu Nevizade Geceleri saçmalığını, cenaze marşını söylüyor. Panathinaikos kopmuş geliyor son 5 dk. ıslıkla, yuhala birşeyler yap ama yok bu cenaze marşını söyleyerek sahadakileri uyuşturuyorlar adeta! Maçı anlatan spiker "Neskeens saha kenarında çıldırıyor pres yapmayan oyuncularına" dedi o sırada meşhur cenaze marşını söylüyor taraftar sanki birinin jübile maçı veda ânı duygulu bir atmosfer sanki gerzek gibi bunu her maç yapıyorlar. İddia ediyorum takımı uyutuyor. Yemin ediyorum 86'dan bu yana duyduğum en berbat en, çirkin tezhürat! Seni sevmeyen ölsün'ü sevmezdim bundan tiskiniyorum.

maçın yıldızı bence nondaydı hatasız denebilecek ölçüde top oynadı arkadaslarına zaman kazandırdı klasik olcak ama sırtı dönük top alarak takımı rahatlattı, mactaki tek hatası ceza sahası dışından vurduğu topta elanoya verse %100 gol olurdu ama maç stresinden görmedi heralde...

dsmart tribünlerin sesini kisiyor

İtv den izledim renkdaş takımı ateşlemek yok eskisi gibi tutturmuşuz "lay lay lay lay saldıııırrr GALAAATASARAY" buda cenaze marşı gibi söyleniyo malesef

Elano nun çabalamadığını söyleyenler ilk dakikalarda bi pozisyon vardı.. Arkada adam tek kalmıştı kademeye girmese goldü; O pozisyonu bi hatırlasaınlar.. Alex 20 yıldır Türkiyede bi tane öyle müdahalesini görmedim.. Keitanın son dakikadaki frikikteki can siperhane uzanışı da ilerisi için takım ruhu adına umut verdi

Elano'ya kötü demek ve tartışmak ayıp olur. Adam daha 4. dk da golü kesti geri o kadar geldi. En az 6-7 top kaptığını gördük. Pas atarlarsa çocuğa Asist %100 yapıyor. Nonda ya attığı pas mükemmeldi. Orada içimden Baros olsa golü yazmıştı dedim. Sayılmayan golde de Asist yine Elano dan.

Yani Elano dan 3-4- kişiyi çalımlayıp 90 a gol atsın mı bekliyorsunuz?? Öyle adamlar var mesela Messi - Kaka - Ronaldo - Etoo vs.. Ama Elano : 7 milyon O dediklerim 77 milyon !!

Adamın klası ve kalitesi belli tek olay Rijkaard'ın onu oynatarak Takımında Elano'yu kabullenmesi. Sabri ve Servet hatta H.Balta adam bomboş gidiyor geri pas veriyor veya kaptırıyor. Elano ne yapsın mesela o durumda oyuna küstü dedi hatta spiker bir ara,

Elano sürekli oynamasdğı için yadırgıyorlar arkadaşları güvenmiyor. Ama hep oynasa pasları atarlar Elano ya güvenirler. Pas atmama kasti değil. Arada bağ ve süreklilik olmadığından.

İtv den izledim renkdaş takımı ateşlemek yok eskisi gibi tutturmuşuz "lay lay lay lay saldıııırrr GALAAATASARAY" buda cenaze marşı gibi söyleniyo malesef

itv yayini ve sesi dmsart dan aliyor

lig maclarinda geride oldumuz maclarda bile bu kadar sessiz gecmiyor maclar

dsmart neden sesi kisiyor anlamiyorum :mad:

Elano,Arda,M.Sarp,Nonda gerçekten etkileyiciydi diğer oyuncular vasatın altındaydı kanımca lider olduğumuz için mutluyum ama tempo anlamınca tam bir hüsran onu da Keita'nın yedek kalışına bağlıyorum bu takımda yedek oturma lüksü yok Keita'nın!

Bu arada galibiyetin etkisiyle unutmuşum. Sevgili cam adamımız beklediğimiz bir performans gösterdi yine. Her sene yaşadığı kronik omuz sakatlığı yüzünden mükemmel(!) stoperimizden olduk. Artık devre arası %100 bir stoper alınır.

İyi bir galibiyet, kötü oyun iyi skor. Grup'tan lider olarak çıkmayı garantiledik. Liverpool, Everton gibi takımlarla eşleşmeyeceğiz, bu da güzel bir haber.

Devre arasında defansa 1, orta sahaya ve forvete 1'er takviye şart.

Ulan Elano'ya bi tane top atmadılar . Adam o kadar pas istedi bizimkilerden tık yok hele Nonda'nın bi pozisyonu var elano'ya verse %100 gol olacak . Elano umarım düzelir .

Ilker Yasin: Elano sadece ortada dönüyor, Arda 1-2 hareket disinda hic bisey oynamadi, 2takimda 90dk boyunca bisey oynamadi

bjk yi övmeye basladi simdide bjk cok tempolu futbol oynuyor diyor

75. dakika civarı topla oynama yüzdelerini gösterdi %67'e %33 falandı

gol yollarında daha etkili olmamız lazım keita ile bailamak şart yedek kalacak oyuncu değil keita

Arkadaşım "lay lay lay lay saldıııırrr GALAAATASARAY" bana Nevizade Geceleri cenaze marşını duyduktan sonra artık Dünya'nın en güzel tezahüratı geliyor.

Arkadaşım "lay lay lay lay saldıııırrr GALAAATASARAY" bana Nevizade Geceleri cenaze marşını duyduktan sonra artık bana Dünya'nın en güzel tezahüratı geliyor.

Seneye halimiz ne olacak onu düşünüyorum şimdiden 50 bin kişilik stat :rolleyes:

Ilker Yasin: Elano sadece ortada dönüyor, Arda 1-2 hareket disinda hic bisey oynamadi, 2takimda 90dk boyunca bisey oynamadi

bjk yi övmeye basladi simdide bjk cok tempolu futbol oynuyor diyor

bu aralar herkes cekiyor daum alistirdi bunlari

Mahmut Demir,

Yok artık Elano'ya müacadele etmedimi diyorsun birde ? Bu kadarda yapma gözünü seveyim Elano karşıtı birisin yorumlarından biliyorum ama bu kadarı fazla gerçekten. Adam sürekli boşa kaçtı takımda en fazla mücadele eden adamlardan biriydi spikerde sık sık dile getirdi boşa kaçtığını ama atmadıklarını futbolcuların. Zaten maçta özellikle dikkat ettim buna. Elano'da mücadeleyi bırakmadı hiç yani.

Artık bu maç yorumunzdan sonra sizin objektif olmadığınızı düşünüyorum kesinlikle.

Aralara kaçmak,her daim top bekleyip kaçak dövüşür gibi 1-2 pas atmakla mücadele edilmiyor sevgili kardeşim.Elanonun bugunki maçda yaptıklarını emin ol takımdaki diğer oyuncularda yapar,bunuda kimse tartışamaz.Benim elanodan beklentim ardadan,kewelldan bile yüksek dolayısı ile şu maçdaki performansını ben arda ile bile değil sadece sarp ile kıyasladığımda sarpın maçda bariz şekilde ağırlığını koyduğunu,elanodan daha fazla koşup mücadele ettiğini görüyorum..

Elano oynadığı her maçda en az ardanın %50lik sorumluluğunu bile üstlenmiyor arkadaşım,benim kulübüm 8 milyon euro bir oyuncuya para verecek,o oyuncu brezilya milli takımında oynayacak ama bir arda kadar,bir mustada sarp yada kewell kadar mücadele edip maça ağırlığını koyamayacak?

Sizce garip değilmi sevgili arkadaşım?

Bence bu durum çok garip zira geldiğinden bu yana hala uyum sürecini aşmaması,takıma karşı garipçe soğuk oluşu ve kendi milli takımında ayrı,bizde ayrı mücadele etmesi benim garibime gidiyor açıkçası.yahu belki yeri değil ama beşiktaş ernst diye bir adam alıyor,orta alanı sırtlıyor ama biz ismi belli,kalitesi belli bir adamı 8 milyon euro verip getirmemize rağmen bu adamdan verim alamıyoruz? benim garibime giden bu.

Elanodan benim asıl beklentim şuydu;

Arda ile uyumlu oynayacak,saha içinden hucüm ataklarını yaratıp ileri uç elemanlarını yönlendirecek,duran toplarda gerçekten faydalı olacak ve tansiyonu yüksek maçlarda insiyatif alacak bir elano bekliyorudum ama malesef beklentilerim her maçda tükendi zira elano mevkisi itibari ile her maçda etkisini ve ağırlığını koyması gerek bir oyuncu dolayısı ile benim gördüğüm pencerede elano bize faydalı değildir,onun bu ve önceki maçlarda yaptıklarını yapacak oyuncularımız mevcuttur.Elano kaliteli bir oyuncudur ama mayası bize tutmamışdır,bu anlamdada adamı suçlayamam zira ülkemiz futboluna alışamadığı için vede premier lig gibi dünyanın en iyi liginden türkiye gibi bir ligde elbette uyum sağlamaması doğal karşılanabilir dolayısı ile elano bize geldiği günden bu yana çok büyük beklenti içinde olduğum için elanoyuda bu noktada eleştirmem pekde haksız görülmemeli zira bu takıma 8 milyon euroya gelip 4 milyon euro yıllık para kazanıyorsa en az arda yada sarp kadar (bu maça göre) ağırlığını koyması ve kendisini hissetirmesi lazım..

Bu tabloya görede hala beni objektif görmüyorsanız,sizin düşüncelerinizede saygılıyım ama şu tablodaki elano düşüncelerim değişmez..

Ten Cate iyi analiz edememiş bizi. G.Saray'ı önde basan ve sert oynayan her takım zorlar. Bugün Pana'nın oynadığı gibi oynarlarsa öyle yada böyle 1 gol bulup maçı alırız. Gene pozisyon bulamadan maç kazandık. En az kayıpla ilk devreyi bitiririz umarım.. 1 stoper 1 forvet şart. Ortasahayı belki sene sonunda alırız o kadar maddi imkanımız olduğunu sanmıyorum ki devre arasında iyi oyuncu bulmak da zor.

Galatasaray iyi yolda.Kazandığımız için,grubu lider bitirdiğimiz için değil.

Gol sonrası Arda ve Rijkaard'ın sevinçleri,Keita'nın son dakikada kendini sakatlanma riskine rağmen topun önüne atması,taraftarın Rijkaard başta olmak üzere tüm takıma desteği.. bizim iyi yolda olduğumuzu gösteriyor.Yapılması gereken şey sabredip,seyredip,destek vermek...

Bireysel istatistikleri bulabileceğimiz bi site var mı arkadaşlar? Kim kaç pas vermiş kaçı isabetli falan????

Geri
Üst Alt